La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim | Catalan.Lamareschale.org

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

Amb tants nous serveis Bitcoin apareixent cada segon que de vegades és difícil saber qui és de fiar i que és una estafa. He d'admetre que jo també puc aconseguir enganyar per alguns d'aquests llocs ja que els estafadors s'han tornat bastant elaborada en les seves formes d'ocultar la seva veritable naturalesa.

No obstant això, l'ús d'un conjunt d'eines específiques que pot arribar a una avaluació justa si una empresa específica Bitcoin és de fet una estafa. Aquest conjunt d'eines es compon de diferents eines en línia que l'ajudaran a aprendre sobre la reputació de qualsevol lloc Bitcoin tot el web.

Espero que la propera vegada que es trobi un negoci que utilitzarà el procés que estic a punt d'explicar i decidir per si mateix si l'empresa és de fiar. Et recomano que marqui aquesta pàgina perquè pugui referir-s'hi més endavant, quan es troba amb un negoci que necessita ser posat a "L'estafa de prova Bitcoin".

Eina # 1 - opinions Bittrust

Bittrustis un lloc web que es va formar amb la finalitat que les persones revisen altres negocis Bitcoin. L'ús de la barra de cerca a la part superior que és bastant fàcil de trobar moltes crítiques sobre els diferents actors en el mercat.

Recordeu que quan es tracta de comentaris per als usuaris en general són més propensos a deixar una ressenya quan el servei era dolent que quan era bona. Així que si vostè no troba el seu negoci enumerat en Bittrust que en realitat és un bon senyal.

M'agradaria tenir opinions de Bittrust amb un gra de sal ja que qualsevol pot deixar un comentari i és bastant fàcil de manipular el sistema. Bittrust és més d'un punt de partida per saber el que diu la gent sobre el negoci específic i descobrir el que poden produir-se problemes.

Per exemple, Coinbase, que és una empresa molt respectada Bitcoin obté una qualificació de 2,57. Això no vol dir Coinbase és necessàriament una estafa. Una vegada que llegeixi els comentaris veurà que la majoria de la gent està generalment molest per l'atenció al client.

Eina # 2 - rànquing d'Alexa

Una de les principals coses que m'agraden per comprovar l'hora d'investigar un negoci específic Bitcoin és la quantitat de trànsit fa que el lloc web d'aconseguir. Em refereixo a si és un negoci legítim que esperem que tingui una bona quantitat de trànsit.

Puc comprovar amb aquest criteri a través Alexawhich és una eina d'anàlisi web. Només has d'escriure en el domini de l'empresa Bitcoin i obtindrà un rànquing d'Alexa. Aquí són les meves regles d'or per interpretar aquests resultats:

0-10.000 - Enormes quantitats de trànsit

10000-100,000 - Empresa establerta amb grans quantitats de trànsit

100 000 - 500 000 - bona quantitat de trànsit

500.000 + - Molt poc trànsit

Així que si puc comprovar exemple Circlefor (vegeu més amunt) obtinc un resultat al voltant de 60K. Això vol dir que Cercle té grans quantitats de trànsit i, probablement, es pot confiar.

També podeu afegir l'extensió Alexa per al seu navegador Chrome i ser capaç de comprovar cada lloc web a l'instant que el visita.

Recordeu que la prova d'Alexa també té els seus punts febles. El que significa que pot comprar fàcilment tones de trafficfor tan barat com $ 25 i fer que sembli com si el vostre lloc és bastant popular. La major part d'aquest tràfic prové de pop spam sota de les finestres i no és de gent que utilitza el servei.

Eina # 3 - r / Bitcoin

Ús de la subreddit r / Bitcoin pot ser una mica confús. D'una banda es va a obtenir directament dels dictàmens "no BS", d'altra banda, és difícil obtenir una visió clara de l'àmplia varietat d'opinions.

Anar a reddit.com/r/bitcoinand entrar al servei de Bitcoin està examinant en el quadre de cerca a la part superior dreta. A continuació, trobareu diferents temes relacionats amb aquest servei. El que recomano de fer a continuació és llegir els comentaris i veure el que diu la gent.

Recordeu que la comunitat / r Bitcoin de vegades tendeix a criticar així a veure comentaris negatius és una cosa natural. Intenta separar el gra de la palla i fer-se una idea que no només es esbiaixada a causa de la pesca d'arrossegament d'Internet.

Una altra forma per buscar Inside reddit seria escriure el nom de la pàgina web + "reddit" a Google. Això sol portar fins a les discussions més populars a Reddit sobre aquest servei.

Eina # 4 - Registre de Whois

Aquesta eina específica li permetrà determinar qui és exactament darrere de la pàgina web que s'està inspeccionant. Ara bé, tot i que no va a assenyalar directament si aquest lloc web és una estafa o no, vostè serà capaç de veure si el propietari té alguna cosa a amagar. Si el seu negoci és de fet una estafa que és molt probable que utilitzarà un servei de registre de privacitat.

Pots veure cada nom de domini a Internet ha de ser registrat per algú. Hi ha qui prefereix que les seves dades és mantenir la confidencialitat perquè utilitzi un servei de registre privat. Usant el Whois toolyou pot introduir qualsevol nom de domini i veure sota el qual s'hagi registrat.

En el següent exemple es pot veure que Blockchain.info per exemple, ha subministrat informació completa i detallada de contacte pel que fa a la seva empresa.

Eina # 5 - discussions Bitcointalk

Una altra gran font d'informació és BitcoinTalk. El fòrum conté molts comentaris sobre diferents serveis de Bitcoin i sol ser el primer a discutir i noves estafes que apareixen. O bé utilitzar la barra de cerca del fòrum o escriu a Google "[nom del servei] + Bitcointalk".

Igual que Reddit, aquesta informació subministraments d'origen opinions molt fiable, però en general és difícil de filtrar la informació d'ella.

Eina # 6 - membres fundació Bitcoin

Molts dels serveis que són de fiar i veuen a si mateixos com a membres reals de la comunitat Bitcoin Bitcoin unir-se a la fundació com a membres. Pot fer una ullada a la seva pertinença pageand veure si el negoci que s'està inspeccionant és de fet un membre.

Un cop dit això, tingui en compte que tot el que té a veure amb la finalitat d'esdevenir un membre de la fundació és pagar una certa quantitat de diners - pel que no és un segell de credibilitat per se. A més, Mt.Gox era també una vegada un membre de la fundació Bitcoin, de manera que es pot veure que convertir-se en un membre per si mateix no vol dir que molt.

Eina # 7 - contacte amb nosaltres / pàgina Empresa

La meva opinió personal és que la principal forma de detectar una estafa és de la "sobre nosaltres" pàgina d'un lloc web. Si no pot trobar informació clara contacte, una adreça física i fotografies de persones reals funcionament de l'empresa en general és un senyal d'advertència.

Una de les coses més perilloses de tot el que pot veure en una pàgina sobre la frase és vaga "som un equip d'experts / Bitcoin entusiastes". No puc dir-li quantes llocs fraudulents han utilitzat aquesta descripció en el seu "sobre nosaltres" pàgina.

Per exemple, Bitcoin Ingressos (no m'agrada a ells, ja que és una estafa) té el següent paràgraf en la seva secció sobre nosaltres:

Les dades més "real" es pot obtenir sobre qui dirigeix ​​l'empresa, més probable és que el negoci és de fiar. Si l'empresa mostra els perfils de Facebook o Twitter dels seus treballadors - encara millor.

Eina # 8 - autoritat de domini de flux / confiança

L'eina següent (o dues en realitat) es porta directament des del món del màrqueting en línia. "Autoritat de domini" es determina pel nombre de llocs s'uneix a un lloc web específic. Com més llocs que enllacen a un lloc web, més probable és que sigui de bona reputació. Es tracta bàsicament d'un nombre entre 0 i 100.

Utilitza el lloc obert Explorerto esbrinar què és DA d'una pàgina web específica (autoritat de domini). Si el nombre és inferior a 20 que aconseguiria sospitós. Si és superior a 35 Estaria bastant confident el lloc està rebent suficients enllaços de tot el web.

En l'exemple anterior es pot veure que és CoinTelegraph'sDA 53, que fa que sigui un lloc força reuptable. No obstant això, no tots els enllaços són creats iguals i també és important comprovar què tan fiable aquests enllaços són.

Introdueixi Majestic, una altra eina que ens donarà una manera de mesurar la fiabilitat dels llocs que enllacen amb el domini original. Si introdueix el lloc i obtenir un flux de confiança dels menors de 10 anys que seria sospitós. En el cas de la TC el flux de confiança és 28 - pel que és segur dir que aquest lloc és de fiar.

Eina # 9 - Google (duh...)

Passat i gairebé menys important és, per descomptat, Google. Només Google el nom del negoci, més la paraula "crítica" o "revisions" i que pot ensopegar amb diferents blocs que es van examinar el servei ja. No obstant això, és important comprovar la font de la revisió amb les mateixes eines que només hem cobert per veure què tan fiable és (Open Site Explorer i majestuós).

Eina # 10 - El sentit comú

Si alguna cosa sembla massa bo per ser veritat, probablement ho és. Si un lloc que promet un retorn de la inversió del 40% en una setmana és probablement una HYIP (High Yield Investment Program). Si un lloc web diu que vendrà li bitcoins amb una targeta de crèdit sense necessitat de verificació del seu costat - és probable que sigui una estafa.

No hi ha una única eina li donarà una resposta definitiva

Cap d'aquestes eines s'ha de considerar la prova definitiva ja que tots ells tenen les seves debilitats. En lloc d'utilitzar només una o dues eines tracti d'usar un munt d'ells i veure si aconsegueixes aconseguir un bon resultat d'una quantitat considerable.

A més, si el lloc que retirarà és de fet una estafa que està obligat a ensopegar amb algunes crítiques que implica això. Només assegureu-vos que no quedin atrapats per una sola crítica, ja que de vegades la gent simplement destrossen un altre negoci a causa d'una mala experiència que tenien - això no vol dir necessàriament que tot l'assumpte és una estafa.

Si utilitzeu alguna altra manera de descobrir fraus Bitcoin cap comentari i vull saber. Espero que hagin gaudit aquesta guia i que serà molt útil en el futur (no s'oblidi que a preferits!).

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar Dash en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Post Altcoin

El pla de miners de GAW és finalment revelat

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Venda Litecoins amb PayPal per a efectiu USD o EUR

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Post Altcoin

99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes!

Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015