Bitcoin i retorns a curt termini | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin i retorns a curt termini

Bitcoin i retorns a curt termini

Bitcoin mercats són molt volàtils, el que significa que els preus poden pujar i baixar per les grans quantitats en un sol dia. Si comprar i vendre en el moment adequat, es pot fer un munt de diners. Comprar o vendre en el moment equivocat, i podria perdre. Mitjançant l'ús a llarg termini investingyou no haurà de preocupar per les pèrdues derivades de fluctuacions a curt termini. Alhora, però, es perdrà els guanys potencials. Inversors a curt termini fan els seus diners per les apostes en la correcció de les fluctuacions (o fins i tot hora a hora) dels preus del dia a dia.

Anteriorment en aquesta guia ja hem assenyalat el concepte de compra i diners en efectiu. Tot i que aquests termes són importants per a la inversió a llarg termini, que són absolutament essencials per a la inversió a curt termini. Si vostè està interessat en la inversió a curt termini, assegureu-vos d'entendre aquests conceptes. Un inversor a llarg termini té l'avantatge de no haver de vigilar de prop els mercats. Un inversor a curt termini, però, ha de vigilar constantment als canvis en els preus. Inversors a curt termini fan els seus diners fora de les fluctuacions a curt termini dels preus, de manera que, òbviament, han d'estar ben al corrent d'aquests canvis.

Com un inversor a curt termini, el seu objectiu és comprendre els moviments dels mercats Bitcoin. Vostè haurà de seguir constantment les notícies del mercat i basar les seves operacions en aquesta notícia. Si el govern nord-americà anuncia accions contra el Bitcoin, els preus probablement caure en picat. El seu treball seria d'esbrinar si l'acció A) del govern destruirà Bitcoin (com e-gold) i B), si no, quan han tocat fons preus. Per exemple, si el govern anuncia una mesura per regular Bitcoin per assegurar contra l'activitat terrorista, els preus probablement tireu, però la moneda en si no serien destruïts.

Una vegada que els preus de tocar fons, s'ha de prémer el gallet i realitzar una compra. A continuació, haurà d'esperar fins que els preus pugen. Continuant amb l'escenari anterior, el govern podria descriure la seva postura i la comunitat Bitcoin arriba a entendre que les regulacions seran mínims. Els preus poden després saltar considerablement. Una vegada que els preus pic, que és el millor moment per vendre. Una vegada que hagi venut les seves bitcoins, vol esperar fins que els preus cauen de nou. Una vegada que arribin al fons a terme, es farà una compra i tot el procés va a començar de nou.

Bitcoin és una bona Curt Termini vehicle d'inversió?

Sí. No és la llarga resposta que estaves buscant? Bé, anem a explicar. Un bon vehicle d'inversió a curt termini és una volàtil. Això significa que els preus canviaran dramàticament en un curt període de temps. Els preus canvien més, més possibilitats hi ha d'obtenir un benefici. Per descomptat, els preus canvien més, més possibilitats hi ha de perdre diners.

Oportunitats d'inversió a curt termini són generalment oportunitats d'alt risc. Les poblacions de les vendes al descobert, l'acció de penic, matèries primeres volàtils (és a dir, el petroli en el període previ a la guerra o recessió), i nombroses altres inversions poden ser comptats com a inversions altament volàtils, i Bitcoin encaixa perfectament amb aquesta multitud.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Post Altcoin

Com comprar Zcash en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Dogecon SF: una festa sorprenentment greu

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

Guia: 4 programes desagradables que seguiran els teus arxius per als Bitcoins

Post Altcoin

Com comprar Dogecoin amb PayPal o targeta de crèdit a linstant

Post Altcoin

Què és Dogecoin?

Post Altcoin

Digital Money Weekly Rundown - Primera edició

Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015