Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

El tema d'avui és el camí de Bitcoin de "enviar" per "rebre". En aquest episodi, anem a repassar exactament el que succeeix a un sol Bitcoin des del moment en què es prem el botó "enviar" en la seva cartera fins que sigui rebut en l'altre extrem.

Amb sort, una vegada que acabi aquesta lliçó, vostè té una bona comprensió de com funciona la xarxa Bitcoin i quin és el paper de cada jugador específic en l'ecosistema Bitcoin. Així que anem a començar!

La ruta d'enviament per a rebre consta de 3 parts: Signatura, la radiodifusió i la confirmació. Anem a començar amb la primera part - la signatura.

Quan pols el botó "enviar" a la meva cartera Bitcoin, el que realment estic fent és dir-li a la meva cartera:

"Hey cartera, vull enviar 1 Bitcoin al meu amic Steve. Aquí està l'adreça Bitcoin de Steve ".

La cartera, en resposta, genera un missatge de transacció que conté informació sobre mi, el remitent (Steve), el destinatari i la quantitat que s'envia (en aquest cas, un Bitcoin).

Després, la cartera produeix una digital única signaturefor aquest missatge per matemàticament barrejant-ho amb la meva clau privada.

A la nostra lliçó anterior, he discutit el concepte de la clau privada. Es tracta bàsicament d'una llarga cadena de lletres i números que actuen com la "contrasenya" per als seus bitcoins. Qui coneix la meva clau privada té el control dels meus bitcoins.

Una signatura digital és una manera de demostrar que el propietari de la clau privada als meus bitcoins utilitzant només la meva clau pública que no tinc cap problema d'exposar, mantenint així la meva clau privada, així, privada.

A més, les signatures digitals són diferents cada vegada que s'iniciï una transacció - és per això que són fins i tot més segur que una signatura real, ja que són únics per a cadascuna de les transaccions. Així que si enviament Steve 1 Bitcoin avui i després un altre demà Bitcoin, cadascuna d'aquestes operacions tindrà una signatura digital diferent.

Després de signar el missatge de transacció, a continuació, la cartera grups de la signatura, juntament amb el meu missatge de la transacció, en un petit arxiu. Amb això conclou el primer pas de la signatura.

Ara podem passar a la següent etapa - broadcasting.

En el pas de la radiodifusió, la cartera comença a enviar l'arxiu a altres equips que tinguin una còpia de la Blockchain. Aquests equips també es coneixen com a nodes. Cada node que rep l'arxiu verifica que és de fiar. Es tracta bàsicament mirant a veure que en realitat té els fons que vull gastar i que la meva signatura comprova cap a fora, de la mateixa manera que un banquer agradaria comprovar el saldo del seu compte abans d'esborrar el seu xec.

Una vegada que es verifiqui el meu arxiu, a continuació, es passa a altres nodes de la xarxa que es repeteixen aquest procés.

Quan un node rep un arxiu, es guarda en una àrea d'espera de la trucada Mempool. El Mempool, abreviatura de bloc de memòria, és un espai dedicat a les transaccions vàlides, però encara no confirmats.

Una vegada que el missatge de la transacció troba el seu camí a la Mempool dels diferents nodes en línia a la xarxa, podem dir que el segon pas de la radiodifusió ha acabat oficialment.

Ara vull fer una pausa ràpida i parlar sobre l'estat de la nostra transacció en aquest punt. Per tal de veure realment el que està passant amb la nostra transacció, mentre que es tracta de fer el seu camí al llarg de la xarxa Bitcoin, podem utilitzar un explorador de bloc.

Un explorador de bloc és una eina, generalment en forma d'una pàgina web, que li permet buscar i navegar a través de la Blockchain. Usant el navegador de bloc, es pot comprovar l'equilibri de diferents direccions Bitcoin, transaccions de pista i obtenir una àmplia varietat d'informació sobre la xarxa.

Així que en aquest punt, si ens fixem en la nostra transacció a través de l'explorador de bloc, veurem que es marca com a "no confirmada", el que significa que va ser transmès a la xarxa i s'havia verificat la seva signatura digital, però encara no és part de la Blockchain. Aquest tipus de transacció també es refereix a vegades com una transacció de confirmació zero.

Una transacció no confirmada ha de ser tractat com el seu nom indica - sense confirmar. Això vol dir que la transacció encara pot obtenir cancel·lat, i no es garanteix que mai entrarà al Blockchain. Si vostè està rebent mercaderies per a un pagament fet en Bitcoin, no acceptar una transacció no confirmada com a comprovant de pagament.

Ara podem ara passar a l'etapa final - que confirma la nostra transacció.

Si has vist la lliçó anterior sobre la mineria Bitcoin, llavors vostè ja sap que les transaccions dels grups miners junts, el que significa que prenen aquests arxius asseguts al Mempool, agrupar-los i crear un bloc de transaccions.

Hi ha un límit al nombre de transaccions es pot inserir en cada bloc. Per tant, els miners solen recollir les transaccions que tenen les més altes taxes de mineria units a ells en primer lloc.

Miners després competiran entre si per tal d'obtenir el seu bloc a la Blockchain.

La competició minera està basat en càlculs matemàtics, i el miner amb el major poder computacional tindrà la millor oportunitat de guanyar. Una vegada que un miner guanya el concurs i aconsegueix el seu bloc a la Blockchain, totes les transaccions que es trobaven en aquell bloc es considerarà com ho confirma.

Bàsicament, els miners estan escrivint el llibre d'història de les transaccions Bitcoin, i el que guanyi la competència es fa per escriure la següent pàgina.

De mitjana, s'extreu un nou bloc de transaccions, o s'insereix en la Blockchain, cada 10 minuts. Tingueu en compte que això és de mitjana. De vegades obtindrà 2 quadres confirmats en 1 minut, i de vegades pot prendre més d'una hora.

Si un bloc s'extreia amb la seva transacció en el mateix, s'adonarà que ara es mostrarà al navegador de bloc per tenir una confirmació. A mesura que s'afegeixen més i més blocs després, el nombre de confirmació creixerà.

Penseu en això com un edifici de blocs amb el nostre bloc a la part inferior. Cada bloc addicional que s'indica en la part superior del nostre propi bloc fa que sigui més difícil d'eliminar. Per això és en general suggereix que esperar almenys 6 quadres abans de considerar una operació com es confirma totalment sense cap possibilitat de cancel·lació.

Això és! La nostra transacció està totalment confirmat i rebut.

Amb sort, ara té una millor comprensió de com funciona la xarxa Bitcoin. Si vostè té alguna pregunta addicional sobre el que acabem de veure, no dubti en deixar a la secció de comentaris.

Espero que hagin gaudit aquest episodi de Bitcoin Pissarra dimarts, i que et veuré... En una estona.

Notícies relacionades


Post Altcoin

16 Llocs per comprovar les dades del mercat de Bitcoin part II

Post Altcoin

10 Eines útils per estar connectats al mercat de Bitcoin

Post Altcoin

Com comprar NEM (XEM) - Guia per a principiants

Post Altcoin

Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill

Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten abraçar la part I

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Estàs buscant treballar i pagar a Bitcoin? Aquí teniu sis llocs web que us poden ajudar

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants