Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin

El tema d'avui és Bitcoin seguretat. Al llarg dels anys, hi ha hagut nombrosos casos de persones que han tingut bitcoins perdut, robat o estafat fora de les seves mans. En l'episodi d'avui, parlarem sobre com convertir-se en un expert "Bitcoin seguretat" així que aquestes coses no succeeixen a tu.

Abans de començar, però, vull a punt de rebentar un mite algunes persones que són nous en Bitcoin sovint tenen. Molta gent pensa que perquè Bitcoin és digital que pot ser hacker i manipulat. A més, a causa de molts casos de persones de robatori de vegades penso Bitcoin no és segur. Això no podria estar més lluny de la veritat.

Bitcoin, la moneda i la tecnologia darrere d'ella, s'ha demostrat per suportar nombrosos atacs al llarg dels anys. La baula feble en la seguretat de Bitcoin és en general les persones que el manipulen. Cada vegada que escolti que bitcoins van ser robats, no va ser perquè hi havia un problema amb la tecnologia de Bitcoin, sinó perquè tot el que es sosté els bitcoins no era prou acurat.

Dient Bitcoin no és segur perquè es parla molt de bitcoins robats és com dir que el dòlar no és segur a causa de que escolti que hi ha una gran quantitat de robatoris passant. Un gran poder comporta una gran responsabilitat, i sempre que vostè segueix els passos anem a repassar la lliçó d'avui ets bitcoins serà sa i estalvi.

Comencem!

Si només hi havia una cosa que se li pot ensenyar sobre la seguretat Bitcoin que seria així: "Vostè, i només vostè, ha de conèixer la clau privada a la seva cartera de Bitcoin." Com hem comentat en la lliçó anterior, la clau privada, o la llavor frase, és com la combinació d'una caixa forta. Qui conegui la clau privada de la seva cartera pot prendre el control dels seus bitcoins.

Si utilitzeu una cartera Bitcoin que és subministrat per un tercer, que vol dir que vostè i el tercer coneix la clau privada. Si aquesta companyia vol tancar el seu compte o simplement fugir amb els seus bitcoins que poden.

L'emmagatzematge d'bitcoins en una tercera part la cartera és similar a posar els seus diners en un banc - vostè no controla els diners, el banc ho fa. De vegades haurà d'utilitzar carteres de tercers, ja sigui des del punt de vista de conveniència o desitja comprar o comerç bitcoins. Això és totalment bé. Només assegureu-vos que vostè és conscient del risc, ja tan pocs diners com sigui possible en aquestes carteres i verificar que l'empresa o lloc web subministrament de la cartera és de confiança abans de fer-ho.

Per a quantitats majors de bitcoins, utilitzeu sempre carteres de maquinari. Són la forma més segura disponible per a l'emmagatzematge de bitcoins avui. Ells tenen un preu perquè és un element físic que necessita per comprar, però val la pena la tranquil·litat.

Ara anem a parlar sobre com evitar la pèrdua dels seus bitcoins.

La pèrdua de les seves bitcoins és un terme usat per descriure a algú que va perdre l'accés al seu clau privada. Per exemple, hi ha una història coneguda d'un tipus britànic que va llançar un vell disc dur que també contenia la seva clau privada. Més tard es descobreix que la clau privada pertanyia a una cartera amb 7.500 bitcoins que ara es perden per sempre, ja que no hi ha manera de recuperar la clau privada, una vegada que s'ha perdut. Això és més de $ 10 milions de dòlars!

A causa de que la clau privada és tan important, vostè ha d'emmagatzemar una còpia de seguretat en algun lloc. Això vol dir escriure-ho en un tros de paper o fer una còpia del mateix en una unitat flash o qualsevol altra forma d'emmagatzematge que no pot ser assolit de manera remota. Per a més seguretat, assegureu-vos de xifrar també. Moltes carteres d'avui li permeten afegir un xifrat exportar la clau privada en un arxiu mitjançant l'ús d'una contrasenya.

Algunes carteres li proveirà d'una frase llavor de 12 o més paraules en lloc de la clau privada. Si aquest és el cas, assegureu-vos de escriure-les en un lloc segur.

Hi ha diverses raons per les quals és tan important per a la còpia de seguretat de la clau privada:

Per començar, si el seu ordinador està piratejada, vostè encara pot ser capaç d'enviar els seus bitcoins a una nova cartera si el hacker no ha arribat a ells encara.

A més, en cas que la seva cartera es fa malbé o es destrueix, vostè serà capaç d'importar la clau privada a una altra carpeta i recuperar les monedes.

Per concloure, el tractament de la clau privada com ho faria amb un objecte preciós com l'or o joies. Mantenir ocult i segur.

Canviant de tema, parlem de com evitar el robatori de Bitcoin

Carteres en línia i els intercanvis són les baules més febles en termes de robatori de Bitcoin. La forma més fàcil d'evitar el robatori d'aquests llocs no és mantenir cap bitcoins en ells. No obstant això, de vegades és inevitable per mantenir els fons en un intercanvi o una cartera en línia. Per exemple, si vostè vol operar amb freqüència o si utilitzeu una determinada cartera de jocs en línia.

Si aquest és el cas, és important per assegurar els seus comptes Bitcoin en línia amb una contrasenya prou forta. Aquí hi ha algunes regles generals per a crear una contrasenya segura:

 •  Els més caràcters de la contrasenya té el millor. Objectiu d'almenys 8 caràcters.
 •  Intenta crear una barreja de lletres majúscules i minúscules i caràcters no tradicionals com a signes d'exclamació, guions i així successivament.
 •  No torni a utilitzar les contrasenyes d'altres comptes.

Per descomptat, els millors contrasenyes són els que són més que una cadena aleatòria de text, números i símbols, sinó que també són extremadament difícils de recordar. Per això et recomano que obtenir algun tipus de contrasenya managerto ajudarà a generar i mantenir un registre de les seves contrasenyes. Hi ha diverses opcions gratuïtes disponibles al mercat.

Una altra manera de recordar contrasenyes segures és l'ús de nombres en lloc de certa lletra, com es mostra aquí:

Th! 5 i5 1 5tR0ng Pa5sw0rd

Aquestes regles s'han d'exercir cada vegada que obri un compte relacionada amb Bitcoin, triar un codi PIN per a la seva butxaca o triar una contrasenya per xifrar un arxiu. Per exemple, si vostè té l'opció, la vostra clau PIN per la seva cartera mòbil amb 8 dígits en lloc del PIN estàndard de 4 dígits.

Finalment, però no menys important, sempre que sigui possible tractar d'activar l'autenticació de dos actor pels seus comptes. Autenticació de dos factors, també conegut com 2FA, és un mètode de confirmació de la identitat d'un usuari a través de dos components separats. En la majoria dels casos, seria una cosa que un usuari ha i una cosa que un usuari sap. Deixa'm explicar.

Un bon exemple de la vida quotidiana és la retirada de diners d'un caixer automàtic; només la combinació correcta d'una targeta bancària (una cosa que has) i un PIN (alguna cosa que saps) permet que la transacció es porta a terme.

En el cas dels comptes en línia, el alguna cosa que saps que serà la contrasenya per al lloc i el una cosa que has serà un telèfon mòbil que rebrà un missatge de text amb un codi PIN quan intenta connectar-se.

D'aquesta manera, fins i tot si un hacker se les arregla per descobrir la contrasenya que encara no pot connectar-se fins que físicament posa la seva mà en el seu dispositiu mòbil.

No obstant això, si s'utilitza un missatge de text normal que un hacker encara pot arribar a interceptar el missatge que s'està enviant al seu telèfon. És per això que és important utilitzar aplicacions 2FA dedicats que són molt més adequat per a aquesta tasca. Algunes de les aplicacions més populars avui en dia 2FA són Google Authenticatorand Authy.

Una cosa que tendeixen a oblidar és el que la xarxa que estem utilitzant per accedir a serveis en línia com Bitcoin intercanvis i la cartera. Assegureu-vos de tenir accés a informació sensible només en xarxes de confiança que estan protegits adequadament.

Per exemple, utilitzeu la contrasenya-protegida xarxa domèstica o mòbil només i mai utilitzar una xarxa Wi-Fi pública per accedir a un servei de Bitcoin. Per descomptat, la contrasenya del router també ha de seguir les regles que acabem de parlar. Xarxes Wi-Fi públiques són extremadament vulnerables i els hackers poden espiar la seva sessió.

Si vostè ha d'utilitzar una xarxa pública, assegureu-vos de connectar a través d'una xarxa privada virtual, també conegut com una VPN. Les VPN són els programes que oculten la seva empremta en línia i xifrar les dades fent la vida molt difícil per als pirates informàtics. Hem enumerat recentment algunes de les millors xarxes privades virtuals disponibles i molts d'ells també tenen una opció de servei gratuït.

Una altra mesura de seguretat molt important és assegurar-se que el lloc que s'està connectant utilitza una connexió segura SSL - això vol dir que vostè ha de veure https: // i no http: // a aparèixer en la barra de direccions.

Ara anem a parlar sobre com evitar les estafes de bitcoins.

Sembla que cada dos dies s'exposa una altra estafa Bitcoin. Les estafes més populars avui en dia són al voltant de estafes de phishing i els esquemes de Ponzi.

Phishing emailsand llocs web es fan passar per llocs legítims, però que en realitat robar la seva informació. Les persones arriben a aquests llocs a través de correus electrònics maliciosos o anuncis i es pensen que estan en el lloc oficial. Una vegada que entren seu nom d'usuari i contrasenya en el lloc fals, el hacker que va crear el lloc utilitzarà intercepció ells, accedir al lloc real i robar les seves monedes.

Llavors, com s'identifica un lloc de pesca?

En primer lloc, fer una ullada a la barra d'adreces i assegureu-vos que el domini s'explica exactament com hauria.

En segon lloc, assegureu-vos que el lloc utilitza una connexió segura SSL com hem discutit abans - això vol dir que vostè ha de veure https i no http aparèixer a la barra de direccions. La majoria dels llocs de pesca no tenen un certificat SSL, encara que pot haver excepcions.

Correus electrònics de phishing funcionen d'una manera similar. El correu electrònic sembla ser enviats des d'una cartera Bitcoin oficial o intercanvi, però, quan es fa clic a l'enllaç dins del correu electrònic, se li va remetre a un lloc de pesca o té programari maliciós en el vostre ordinador.

Sempre que rebi un correu electrònic de qualsevol servei Bitcoin assegurar-se que:

 1. Correu electrònic del remitent és del domini d'aquest servei i no una alteració de prop-ooking.
 2. La majoria dels serveis que vostè s'inscriu amb saber el seu nom i l'utilitzen en els seus correus electrònics. Així que si es tracten com a "senyor" o "estimat client" veure que com una advertència.
 3. Si n'hi ha un enllaç dins del correu electrònic, comproveu que condueix al domini oficial ABANS clic. Això es pot fer fent clic dret a l'enllaç, l'elecció de "adreça de l'enllaç copiar" i enganxar l'enllaç en un document de text.
 4. No tornis a obrir els arxius adjunts de correu electrònic de remitents desconeguts.

Altres formes de estafes inclouen esquemes de Ponzi.

Un Ponzi Schemeis una inversió d'estafa prometedors altes taxes de rendiment amb poc risc. L'esquema de Ponzi paga els majors inversors prenent diners de nou investors.At algun moment l'operador Esquema Ponzi generalment desapareix amb els diners dels inversors.

La majoria dels esquemes de Ponzi Bitcoin avui apareixen en forma de núvol d'extracció dels dobladors de monedes sitesor. Aquests són els llocs que prometen que altes taxes de rendiment de les seves monedes sobre una base diària i, després d'un temps, desapareixerà amb els seus diners. Per tant, com es pot verificar que un lloc és de fiar?

Així, hem creat una cosa anomenada les Bitcoin estafa Teston 99Bitcoins que l'ajuda a analitzar els diferents llocs web i obtenir una idea bastant bona dels quals són de fiar i quins no. Es triga uns cinc minuts per analitzar un lloc i que li estalviarà molts diners.

Abans de concloure, he aquí alguns consells addicionals per a la seguretat Bitcoin:

Cada vegada que es va a enviar els diners a una adreça, recordeu que les transaccions Bitcoin són irreversibles. Una vegada que s'envia els diners, no hi ha un "segur" i no es pot recuperar. Per aquesta raó, assegureu-vos que sempre es torna a comprovar que l'adreça que va enviar els diners a és correcta.

Mai escriviu l'adreça en manualment ja que les adreces Bitcoin tenen una gran quantitat de caràcters i pot cometre un error. Copiar i enganxar l'adreça o utilitzar el codi QR de la direcció d'escanejar.

A més, assegureu-vos que confia en la persona que està enviant diners a. Si no confia en ells, sempre es pot utilitzar un servei de custòdia de tercers que tots dos estiguin d'acord. Un servei de custòdia és molt popular Bitratedwhere es pot triar figures conegudes de la comunitat Bitcoin com a àrbitres en cas de controvèrsia.

Finalment, si vostè està duent a terme transaccions petites quantitat, una confirmació pot ser suficient per enviar a través de la mercaderia a una contrapart. Però si el que es tracta de grans quantitats, esperar com a mínim sis confirmacions per tal d'estar segurs que l'operació és irreversible.

Bé, això és tot per avui. Si heu arribat fins aquí, ara ets un expert en seguretat Bitcoin. Però saber és només la meitat de la batalla. Ara és el moment de posar tot el que ha après en pràctica, així que aquí està un breu resum:

 •  Mantingui la seva clau privada segura i còpia de seguretat.
 •  Grans quantitats de Bitcoin només han de ser mantinguts en carteres de maquinari i no en bosses o carteres en línia.
 •  Tenen forts, contrasenyes úniques i 2FA habilitada per tots els seus serveis en línia Bitcoin.
 •  Mai connecti a Bitcoin serveis a través de connexions d'Internet. Si cal, utilitzar una VPN.
 •  Aneu amb compte amb els correus electrònics i llocs web que pretenen ser enviats des dels proveïdors de serveis de Bitcoin.
 •  Utilitzeu la prova d'estafa Bitcoin per descobrir els esquemes de Ponzi.
 •  Recordeu que les transaccions Bitcoin són irreversibles, així que assegureu-vos de confiar en la seva contrapart, torneu a comprovar l'adreça abans d'arribar a enviar, i esperar almenys sis confirmacions abans d'enviar qualsevol producte.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Tutorial: Com sutilitza The Darkcoin Wallet i Darksend

Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos

Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Què és Dogecoin?

Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Post Altcoin

Com obtenir els seus Bitcoins en línia de manera gratuïta: 18 llocs web que poden ajudar-vos