Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa? | Catalan.Lamareschale.org

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Si està subscrit a 99Bitcoins llavors vostè probablement sap que de tant en tant els demano als meus lectors si hi ha alguna cosa que els agradaria que jo cobreixo. La primera petició més popular és "Com puc obtenir Bitcions lliures" :) La segona petició més popular és la de cobrir la mineria núvol.

La mineria núvol sembla massa bo per ser veritat

Atès que la mineria al país és tan increïblement difícils moltes persones estan buscant solucions més econòmiques que no impliquen la compra de maquinari costós que ràpidament es convertirà en obsolet. Miningseems núvol com la solució perfecta - que "llogar" una mica de potència de càlcul que és (suposadament), situat en un lloc remot i simplement gaudir dels beneficis sense tots els problemes.

Avui dia si google la "mineria núvol" terme trobarà una infinitat de possibilitats per saltar a bord. La majoria d'aquests llocs web li mostrarà tones de nombres confusos (especialment si ets un novell) i la promesa que la mineria núvol és "la forma més fàcil i més eficient per guanyar bitcoins".

Una de les meves missatges anteriors van bregar amb la mineria enfront de la compra de bitcoins, i que bàsicament va demostrar per què la mineria no és una manera rendible per obtenir bitcoins, sobretot a causa dels costos de maquinari i manteniment. Però si vostè pren aquests costos mitjançant la mineria núvol de sobte es converteix en extremadament rendible. Podeu utilitzar una rendibilitat minera Calculadorapara calcular quant guanyaria amb aquest mètode. Així que tot està bé, excepte que no sempre es pot confiar en aquestes empreses per complir la seva promesa.

L'evolució d'una estafa

Vull fer una digressió per un segon. En el sector dels mercats financers no és una cosa que es coneix com a "opcions binàries", diables fins i tot hi ha Bitcoin opcions binàries. Les opcions binàries són una forma de comerç en el qual a predir si el preu de Bitcoin augmentarà o disminuirà en un cert període de temps. Si estàs en el correcte que guanya rendibilitat de l'opció, si vostè és incorrecta a perdre la seva inversió. Es tracta bàsicament de joc embolicat en un bonic nom (el terme "binari" ve del fet que només hi ha 2 resultats - guanyar o perdre).

El mateix va passar al meu entendre amb els esquemes de Ponzi Bitcoin. Quan Bitcoin va començar a guanyar impuls una gran quantitat d'esquemes de Ponzi va arribar a jugar, el més famós és Bitcoin Estalvis i confiança que va aconseguir robar gairebé $ 40 milions.

Què és un esquema Ponzi que vostè demana?

Una forma de frau en què la creença en l'èxit d'una empresa inexistent és fomentada pel pagament de guanys ràpids als primers inversors de diners invertits pels inversors posteriors.

És com una mena de HYIP (High Yield programes d'inversió) en què paga una petita quantitat i se'ls paga enormes retorns. Un altre nom de Ponzi és "esquema de piràmide" - les primeres persones que posen en els seus diners se'ls paga pels que vénen després d'ells. Amb el temps els pagaments s'aturen i la gent a la part inferior de la piràmide es llimen. Igual que el que va succeir amb Bitcoin Tradera fa uns mesos.

Genial! Però què vol dir tot això a veure amb la mineria núvol?

Doncs bé, al meu entendre (i en molts othersas respectats també) la major part de les empreses mineres en el núvol són esquemes Ponzi de civil. És a dir, aquestes empreses en realitat no té cap plataformes mineres establertes en un lloc remot i els diners que es paga s'utilitza per al pagament dels clients de major edat i la pròpia empresa. Per descomptat la majoria de la gent no presentar càrrecs contra $ 100, que van ser robats d'ells, de manera que quan l'empresa va a la fallida o simplement s'esvaeix tot el que queda són unes poques persones enfadat que no va a fer res al respecte.

Estàs a un enemic! Hi ha algunes bones empreses de fiar per aquí.

És cert, per exemple Crec que el Cex.iois fiar (actualment la major empresa minera de núvols). Però aquí hi ha alguns exemples recents de persones que van perdre els seus diners en aquest tipus d'estafes de mineria núvol.

Si vostè està buscant exemples anteriors no busqui més enllà del lloc BitcoinTalk sobre el núvol amb la mineria sembla que la majoria de la gent en aquesta reclamació fil que no és possible treure profit del núvol de Mineria.

Si encara vol prendre les seves possibilitats, encara que aquí hi ha algunes regles bàsiques:

Consell # 1 - buscar referències

Per a gairebé tots els llocs web a la web que és una estafa sempre hi ha algú que ja ha escrit sobre això. O bé buscar BitcoinTalk per obtenir informació sobre l'empresa o anar a BadBitocinfor una llista de les principals estafes conegut. Si ja ha estat estafat i no es podia trobar cap referència Aconsello publicar en un d'aquests llocs per ajudar els altres usuaris.

Consell # 2 - Anar amb els creadors de maquinari

Si vostè va a invertir en algun estafa minera núvol, aahhhhm esquema, potser seria millor buscar una empresa que també crea els seus propis miners. Això fa que sigui molt més probable perquè realment posseeixen els equips de mineria que estan parlant i no només li dirà que ho fan.

Un cop dit això, les empreses encara més respectable com la VAG miners estan sent sospitosos de dur a terme estafes, així a veure el pas 1 - buscar referències.

Consell # 3 - No invertir més del que es pot permetre perdre

Probablement el consell més important - si vostè va a entrar a la mineria núvol de fer-ho a poc a poc, i mai (i em refereixo a MAI) invertir més del que es pot permetre el luxe de perdre. La forma en la majoria d'aquestes empreses treballen és que t'atrauen a poc a poc i una vegada que els diners gran en el qual es tanquen sense previ avís. Així que mai posar qualsevol "diners gran" al seu interior.

La meva opinió personal - comprar bitcoins

Si vols el meu consell - es mantingui allunyat de la mineria núvol. Hi ha massa signes d'interrogació al voltant d'aquesta àrea perquè sigui de fiar. Crec que si vostè és seriós sobre d'invertir en Bitcoin, llavors és millor comprar ells que la mineria d'ells. Si vostè ha tingut la seva pròpia experiència amb la mineria núvol M'encantaria sentir parlar d'això en la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Bitxets Bitcoin: prefereix programari basat en web o prefereix anar mòbil?

Post Altcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

Post Altcoin

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin com a inversió a llarg termini

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig

Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Post Altcoin

Les gemmes porten el cript a tothom

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin