La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web | Catalan.Lamareschale.org

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

En un dels nostres articles anteriors hem parlat de com Bitcoin no és completament anònima. Des que hem estat rebent correus preguntant com utilitzar Bitcoin anònima voltant de la web. Així que ara porten abans de la guia completa per a l'ús de Bitcoin forma anònima.

No us quedeu en l'anonimat?

L'augment del seu nivell de privacitat es redueix el risc de ser atacat, estafat o dirigit pels delinqüents. Un cop dominat, la difusió del coneixement d'aquestes tècniques es forma incremental endurir la xarxa Bitcoin contra els atacants de tota mena. Blockchainis de Bitcoin construïts en criptografia sòlida que impedeix la falsificació i altres tipus de frau, però l'element humà en les transaccions Bitcoin és sempre el "baula més feble".

Tot i que mai serà necessari verificar la seva identifiqueu per tal de descarregar i utilitzar una cartera Bitcoin, per a l'usuari mitjà aquí és on acaba l'anonimat del sistema. Quan el direcció de Bitcoin es vincula a la seva identitat real - una situació difícil d'evitar quan es fan negocis o rebre entregues - el seu anonimat es vegi compromès per aquesta direcció.

L'ús d'un pseudònim en línia (Satoshi Nakomoto, per exemple.) Millorarà la seva privacitat però cal tenir en compte que un investigador capaç pot identificar a través d'una connexió a Internet estàndard. La majoria de les carteres Bitcoin transmeten la seva adreça IP real, que després poden ser fàcilment associat amb la seva adreça (és).

Bitcoin, el seu estat predeterminat, mai ha de ser considerat un sistema monetari anònima (o fins i tot raonablement privat). Seudonimia de Bitcoin és tènue en el millor; fàcilment compromesa per la vigilància de la xarxa bàsica. Bitcoin per defecte segueix sent molt més privada que les targetes de crèdit, però per descomptat no tant com diners en efectiu. Aquesta realitat planteja una sèrie de qüestions per als negocis i la intimitat personal.

Com totes les transaccions Bitcoin són un assumpte d'interès públic, qualsevol direcció, que s'associa amb la seva identitat i / o de l'empresa revela 4 peces importants d'informació:

1) Quants bitcoins que es trobin o es manté dins d'aquesta direcció,

2) El moment exacte en què va rebre els bitcoins,

3) Qui va rebre aquests bitcoins de (llevat que empren mètodes eficaços de privacitat)

4) La propera direcció a la qual enviar els bitcoins (que, igual que amb 3, pot identificar el seu propietari).

Pel conscient de la privacitat, els punts anteriors són bastant dolentes. Però la situació empitjora...

Ara bé, tot i que les carpetes amb la moneda Bitcoin controlfeatures li permeten fer pagaments de seleccionar adreces (o més exactament; UTXOs), la forma en què maneja les carteres Bitcoin resultats changeoften en diferents direccions dins de la cartera convertir demostrablement vinculats. Com a resultat, una adreça associada a la identitat sota el seu control pot "fugida" d'informació sobre els seus altres direccions, "desconeguts".

A més, certs desenvolupadors Bitcoin Core estan treballant en la millora de la privacitat a través de la Confidencial Transactionsproject, en aquesta etapa el fet és que l'ús de Bitcoin anònima requereix un coneixement i una mica de treball extra.

Mai és massa tard per convertir-se en l'anonimat

Assumim com a punt de partida que totes les direccions dins la seva cartera de Bitcoin es poden vincular a la seva veritable identitat d'una manera o altra. Si vostè ha comprat monedes d'un intercanvi amb els procediments de verificació d'identitat o de negocis realitzat sota el seu nom real, això és, possiblement, el cas. La bona notícia és que la seva privacitat pot ser parcial o totalment recuperat d'aquest estat. Segueix llegint…

La seguretat en línia es caracteritza sovint com una solució de compromís entre l'eficàcia i conveniència. Tot depèn dels usuaris per triar en quin extrem d'aquesta escala que desitgen ser un. Això els permetrà a continuació per calibrar la quantitat de temps, esforç i diners per gastar en la millora de la privacitat de Bitcoin.

Aquesta guia ofereix diversos mètodes per augmentar la seva privacitat financera Bitcoin, a partir de tècniques de baix esforç i l'escalada dels mètodes més eficaços però exigents. 

Una simple recomanació per millorar la privacitat de Bitcoin

Sempre que sigui possible, evitar la reutilització d'adreces. Generar una nova direcció per a cada transacció que rep. No té gaire sentit actualitzar una adreça estàtica associada amb la seva identitat, tal com una adreça Bitcoin punta vinculat a un perfil de les xarxes socials, però això és una pràctica en la majoria d'altres situacions recomanat.

Són els si s'utilitza una cartera que no és HD com Bitcoin Core, recordeu que només 100 adreces estan contingudes en la clau inicial poolgenerated de la clau privada de la cartera. Recordeu fer còpies de seguretat tals carteres amb regularitat o seguir l'enllaç per a saber com augmentar la mida màxima del conjunt clau. 

La millora de la seva privacitat en línia

Si navega per Internet des del mateix ordinador o dispositiu que utilitza per Bitcoin, que sens dubte vol actualitzar les seves característiques de seguretat i privacitat. El lloc d'informació, Prisma-Break, ofereix una varietat de recomanacions per a diferents sistemes operatius i dispositius.

Com a mínim, consideri la instal·lació d'anuncis i bloquejadors de JavaScript, així com negar o eliminar les cookies periòdicament. HTTPS Everywhere és una altra bona opció.

En seleccionar el programari / seguretat / privacitat xifrat, solucions madura i de codi obert són generalment preferible.

Gestió de contrasenyes

Contrasenyes humans-memorizables tendeixen a ser febles. Aquest problema i la seva solució es demostren millor mitjançant la següent webcomic xkcd:

Usant la seva pròpia variant de "cavall de la bateria correcta bàsic" per a múltiples comptes també és terrible des d'una perspectiva de seguretat i privacitat; un sol compte compromesa pugui haver fuites de totes les contrasenyes del seu correu electrònic, intercanvi de Bitcoin i altres comptes sensibles. Tractant de memoritzar una contrasenya diferent per a desenes o fins i tot centenars de comptes és igualment una recepta per al desastre.

La solució és utilitzar una bona, contrasenya aleatòria de paraules juntament amb un administrador de contrasenyes, com ara KeePassXor contrasenya segura. Gestors de contrasenya generar contrasenyes fortes, llargs i aleatoris que mai necessita memoritzar; el programa dels emmagatzema en format xifrat. Les contrasenyes es fan accessibles només quan introdueix la contrasenya mestra única al gestor.

Disfressar la seva adreça IP amb Tor

Visita descarregar i instal·lar TorProject.orgto The Onion Router (Tor). Tor s'obre com un navegador d'Internet per separat, basat en Firefox, que disfressa la seva adreça IP. Tor funciona mitjançant l'enrutament de la connexió a través de diversos altres sistemes participants. L'efecte final és que qualsevol que sigui el lloc web que accedeixi veurà la seva sol·licitud com procedents d'una màquina completament separades, en general en un estat o país diferent.

Tot i que ofusca la direcció IP i algunes característiques del navegador potencialment identificant, Tor és de cap manera una solució completa privacitat. La utilització del seu nom real, accedir al seu correu electrònic regular o accedint a les xarxes socials a través de Tor tindrà exactament el mateix efecte de-anonimat que fer-ho a través d'un navegador normal. Una solució és crear un compte de correu electrònic xarxa fosca dedicada per a l'ús de Tor, com ara Mail2Toraccount.

Tor també desactiva estigui habilitat per defecte; certs llocs web no es carrega correctament sense JavaScript, però tornant a habilitar que poden ser potencialment des-anonimat.

Tor li permet accedir a l'anomenada "xarxa fosca", una capa separada de la Internet regularment (sovint referit com el "Clearnet" pels usuaris darknet) que és via.onion enllaços només es pot accedir. Enllaços de ceba contenen alguns caràcters aparentment aleatoris que no es memoritzen fàcilment; és la millor pràctica per anotar enllaços a llocs oficials per evitar els llocs de pesca.

Per ajudar a posar-se en marxa amb Tor i la xarxa fosca, fes un cop d'ull a la nostra guia d'Accés a la Darknet en menys de 2 minuts. Una vegada que està navegant a través de Tor, és possible investigar l'anonimat d'Internet més sense preocupació indeguda sobre les mirades indiscretes.

També pot accedir al fòrum Hub, que acull moltes guies excel·lents per Clearnet, xarxa fosca i l'anonimat de Bitcoin. Hi ha una gran quantitat d'informació rellevant en les discussions stickied que es troben en el "principiants" i les seccions de "seguretat". Jolly Roger "Guia de seguretat per a principiants" fil és particularment valuós. L'enllaç Hub's.onion és:

Notes: no tenen accés LocalBitcoins a través de Tor. Hi ha una attackby conegut que els nodes de sortida maliciosos a la xarxa Tor serveixen una versió falsa de la qual LocalBitcoins phishes dades d'accés.

Execució de Bitcoin a través de Tor

A partir de la versió 0.12, Bitcoin Core es connectarà automàticament a través de Tor si detecta la seva presència. Per forçar aquest comportament, feu el instructionson GitHub de Bitcoin. Aquests són alguns més Reddit Tipson. La majoria de les altres carteres també són capaços de connectar-se a través de Tor, consulteu la seva documentació per descobrir com.

Com les adreces en la seva cartera existent pot estar relacionat amb la seva IP i / o identitat, consideri la instal·lació d'una nova cartera que només alguna vegada es connecta a través Tor.Disable la seva connexió a Internet i configurar la nova cartera per funcionar exclusivament a través de Tor abans de llançar-ho. A continuació, pot tornar a activar la connexió a Internet i permetre la cartera per sincronitzar. Si s'utilitza una cartera plena, la còpia d'una carpeta de blocs existents (assegureu-vos que don'talso copiar la carpeta d'wallet.dat) al directori de dades del "Tor de cartera" accelerarà enormement el procés de sincronització.

Transferir directament bitcoins de la seva vella cartera a aquest nou serà una cosa fosca la propietat d'aquestes monedes. No obstant això, existeixen mètodes molt més sofisticats de transferència (coberta posterior) que serà més eficaç en disfressar aquest flux de fons.

(Opcional) unir-se a una xarxa privada virtual (VPN)

Com s'ha esmentat, Tor no és la panacea privacitat; un adversari que posseeix tant la primera i última màquines que es connecten a través permeten que la teva IP, així com els llocs d'accés. Si estàs disposat a pagar per una mica de pau addicional de la ment, consideri un servei de VPN. En lloc d'accés a Internet - o Tor - directament, la connexió s'encamina a través dels servidors de la VPN. Hem creat recentment una guia per a principiants a VPNsif obtenir més informació sobre aquest tema.

Una VPN té beneficis alguna cosa similar a Tor; enfosqueix la seva adreça IP. De fet, la majoria de les VPN li permeten falsificar la nacionalitat de la seva adreça IP (que pot ser útil per accedir a dades específiques de la ubicació). VPNs també proporcionen beneficis de la seguretat; actuen per defensar la seva dispositiu de malware a través de tallafocs i proxies.

A diferència d'alguns llocs que es bloquegi l'accés de rutes Tor coneguts, generalment VPNs, amb accés il limitat i ample de banda molt més gran que la xarxa Tor. És molt possible accedir a Tor a través d'una VPN per a una altra capa d'ofuscació.

Disk Encryption

Deixant rastres de la seva activitat en el disc dur o en un disquet representa una altra forma en què l'anonimat es pot veure compromesa. Programari de xifrat de disc li permet xifrar un arxiu, carpeta o tot el disc de tal manera que ja no es pot accedir sense contrasenya. L'encriptació del seu arxiu cartera Bitcoin i qualsevol informació sensible emmagatzemada al seu ordinador és una bona pràctica. Amb el programari de xifrat de disc decent, pot crear diverses còpies de seguretat, assegurances dels seus arxius i dades més importants i dispersar-los en memòries USB i similars.

Wikipedia ofereix una bona comparisonof les opcions de programari de xifrat de disc disponibles. No confiï en el programa BitLocker de Windows; A diferència d'alternatives de codi obert no és demostrablement segur.

Són els si perd o oblida la contrasenya, no podrà accedir als arxius xifrats.

Disfressar Bitcoin Transacció

El caure monedes a través de mescladors

Com el seu nom indica, un mesclador és un servei que es barreja bitcoins no relacionats, que es converteix en clar quines direccions enviades bitcoins a altres direccions. Aquesta és una bona manera de moure les monedes d'un vell, adreça de-anònims o cartera a una nova, més privat.

Per raons de privacitat, només utilitzi mescladors darknet com BitMixer.io: bitmixer2whesjgj.onion o Grams Helix: grams7enufi7jmdl.onion/helix/. BitMixer funciona bastant ràpid, barrejat a través de l'hèlix pot trigar diverses hores. El desavantatge dels mescladors és que prenen el control de les seves bitcoins fins que la barreja és completa, el que introdueix riscos de dipòsit.

A sense esperances, mètode descentralitzat de la barreja es pot trobar a JoinMarket; una implementació d'una tècnica desenvolupador del nucli primera proposedby privacitat-millora, Greg Maxwell. Aquesta infografia proporciona una suau introducció al funcionament de JoinMarket. Encara que un concepte bastant simple, en l'estat actual de desenvolupament, JoinMarket representa una tasca més complicada que l'enviament de monedes a través d'un lloc de mescla.

Si vostè té una bona comprensió de Bitcoin i que està preparat per a un mètode més pràctic, JoinMarketis molt recomanable. A part de donar volta el control sobre el procés de mescla, sinó que també redueix el risc i la taxa de transacció. JoinMarket fins i tot li permet guanyar una mica de diners ajudant a altres barregen les seves transaccions.

Enfosquint el rastre a través Altcoin Shifting

Per què aturar-se en la barreja entre les direccions de Bitcoin? La barreja entre Bitcoins i altcoins privacitat centrada proporciona una altra capa de foscor. Aquest mètode requereix potser una mica menys confiança que l'ús d'un servei centralitzat de mescla. La millor altcoin utilitzar per a aquest propòsit és probablement Moneo (XMR).

Aquest curt guidecovers compra Monero amb Bitcoin; per anonimizar seus bitcoins, només ha de convertir XMR, reenviar-los a una nova direcció Monero sota el seu control i després convertir-los de nou a nou, BTC anònim.

Dos grans llocs per a la conversió entre Bitcoin i Monero són Shapeshift.ioand XMR.to. Recordeu que per accedir-hi a través de Tor i no es preocupi sobre com subscriure; cap dels llocs requereix.

I, finalment: el sistema en viu amnèsica Incognito (cues)

Si vostè és seriós sobre la seva privacitat, vostè vol portar a tots els mètodes anteriors junts en un operatiu segur environment.Unfortunately, sistemes operatius estàndard no donen prioritat a la privacitat. Windows 10, per exemple, és implacable en els seus esforços per supervisar els usuaris. Per tant, té sentit per arrencar en un sistema operatiu segur, respectuoses amb la privacitat abans d'intentar enviar Bitcoin forma anònima.

La millor opció possible és aquí cues, una variant del sistema operatiu Linux basada en Debian, que per disseny no deixa rastres. No us preocupeu si vostè mai ha fet servir Linux abans, cues compta amb una interfície que serà familiar per a qualsevol usuari de Windows o Mac. CUES pot fins i tot imitar l'aparença de Windows perquè els espectadors casuals no notaran res inusual sobre el seu ús d'ordinador!

CUES incorpora una sèrie de característiques de privacitat, seguretat i xifrat en un paquet prou petit com per cabre en una unitat USB portàtil - cues que fins i tot inclou KeePassX i la llum de l'electro Bitcoin cartera de sèrie!

Per arrencar a les cues en l'arrencada, la unitat USB ha de tenir format d'arrencada a través d'un programa com Rufus.TAILS Installeror USB universal ha llavors ser descarregat i instal·lat en la unitat, que és un procés una mica complicada. Recordeu que la instal·lació i el manteniment de les cues actualitzats requerirà 2 aquest tipus de dispositius USB.

Si voleu començar a treballar amb cues que vostè pot utilitzar aquest senzill tutorial en línia.

L'alteració de la configuració de la BIOS per a l'arrencada de les cues en lloc de la unitat de disc dur permet l'ús d'ordinadors i xarxes no segures de forma segura. D'aquesta manera vostè pot enviar de manera anònima Bitcoin fins i tot d'una pública, equip monitoritzat, com les d'una biblioteca o un cafè Internet, sense deixar cap rastre de la seva identitat o activitat.

Si bé no CUES derrotar fàcilment qualsevol registre de dades basada en programari, tingui en compte que les cues no pot protegir contra la clau de maquinari de captura de pantalla de maquinari loggersor. Afortunadament, les cues conté un teclat virtual i altres aplicacions d'entrada de text a través del ratolí. Per introduir la contrasenya en els dispositius que no es confia, que empra una combinació d'entrada de text en pantalla i el correu brossa de text countermeasuresis registre recomanat.

CUES emmagatzema cap informació pel que fa a programari que utilitzi, els llocs que visita (a través del seu navegador incorporat Tor) o qualsevol altra cosa. No obstant això, les cues fa li permeten crear un volum xifrat, persistent dins la seva memòria USB (sempre que tingui prou espai d'emmagatzematge, es recomanen 8 palets de concert).

Qualsevol dada col·locats en el volum persistent es mantindran entre sessions. És aconsellable emmagatzemar l'arxiu de dades de gestor de contrasenyes dins d'aquest volum i la seva Electrumseed en l'administrador de contrasenyes (a menys que estigui absolutament segur que pot recordar-ho). Entrant en aquesta llavor li permetrà reconstruir la seva cartera de l'electro i accedir a qualsevol bitcoins emmagatzemats.

Notes: si vostè no pot emmagatzemar o recordar la seva llavor de l'electro, qualsevol bitcoins emmagatzemats en la seva cartera de l'electro es perdran per sempre una vegada que acabi la sessió CUES.

L'anonimat té un preu

Per acabar, li toca a vostè decidir quant anonimat que realment es necessita en línia. El més anònim que voldrà ser el major esforç que necessita per tal d'aconseguir-ho. Aquesta guia li va portar les principals eines i tècniques a la seva disposició perquè pugui barrejar i combinar el que funciona millor per a vostè.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part II - Criptótote i Darkcoin

Post Altcoin

Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa

Post Altcoin

Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Darkcoin sha afegit als mercats de drogues de Darknet

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

Bitxets Bitcoin: prefereix programari basat en web o prefereix anar mòbil?

Post Altcoin

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants