Quatre dades sobre les carteres de Bitcoin que has de saber | Catalan.Lamareschale.org

Quatre dades sobre les carteres de Bitcoin que has de saber

Quatre dades sobre les carteres de Bitcoin que has de saber

Bitcoin walletsare una part fonamental de tot el procés de moneda digital. En el món virtual, no podem portar bitcoins a la butxaca, per la qual carteres són obligatoris. No obstant això, encara hi ha algunes coses que vostè pot no saber sobre aquest article digital. Per tant, aquí hi ha quatre trets peculiars del seu actual o, qui sap, el futur cartera.

Fet 1: carteres d'edat i els seus continguts es poden recuperar

Aquest fet es descriu com una debilitat en Bitcoin Wiki i que està relacionat amb el fet de canviar la contrasenya cartera. D'acord amb Bitcoin Wiki, "un vell exemplar d'una cartera amb la seva antiga contrasenya és sovint fàcilment recuperable a través d'una instal·lació de còpia de seguretat existent (en particular, Apple Time-Machine): drena aquesta carpeta vella, amb la seva antiga contrasenya, drena la cartera actual amb l'actual contrasenya - això és contrari a l'expectativa del que 'canviar la contrasenya en la seva cartera la majoria dels usuaris no tècnics' ha de significar següent compromís contrasenya ". No és una cosa tan senzilla com la majoria de la gent pensa, però això és el que ha de fer si vol crear un nova cartera: vostè ha d'enviar la seva la suma del seu a la nova compta amb noves contrasenyes.

Fet 2: Moneders s'emmagatzemen sense xifrar per defecte

Els primers usuaris de Bitcoin i els savvies tecnologia ja saben, a hores d'ara, que necessita una cartera de xifrat per estar segur. Però molts dels nouvinguts tenen menys probabilitats de fer un pas com aquest, sobretot perquè no sabem realment el món Bitcoin o perquè simplement no tenen aquest tipus d'habilitats. No obstant això, a mesura que més persones estan invertint en Bitcoin, xifrat per defecte més important arribarà a ser. Per desgràcia, això no vol dir que la gent comenci a fer-ho més sovint.

Fet 3: Bitcoin robatoris han ocorregut

Això és més un recordatori d'un fet, ja que gairebé tothom que posseeix bitcoins sap. Carteres no són completament segurs i hi informes de robatoris. Al juny de 2011, per exemple, un usuari va al·legar en un fòrum Bitcoin que algú havia robat 25.000 bitcoins d'ell, l'equivalent a $ 375,000. I els últims escàndols amb plataformes d'intercanvi no estan ajudant.

Fet 4: El problema pot venir d'on menys t'ho esperes

Hi ha una cita a Bitcoin wiki que fa que tothom pensa sobre qui està tractant amb els nostres diners: "no hi ha garanties que qualsevol servei de moneder electrònic no un dia prendre totes les seves bitcoins i desaparèixer". Molta gent ni tan sols pensa en això, però és la veritat. Quin tipus de llei o suthority deixaran d'una plataforma com aquesta? Seguirem endavant i dir 'no'.

Via techhive.com

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com obtenir els seus Bitcoins en línia de manera gratuïta: 18 llocs web que poden ajudar-vos

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015

Post Altcoin

Les gemmes porten el cript a tothom

Post Altcoin

Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

Una Guia de mineria simple de Cryptocurrency per Algorismes X

Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Com comprar Zcash en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin

Post Altcoin

Dogecoin acceptada per Twitch.tv!

Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social