Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018 | Catalan.Lamareschale.org

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Ha estat un temps des que va escriure un missatge nou, i se sent bé estar de tornada! Avui dia, vaig a cobrir totes les formes disponibles cal guanyar bitcoins en línia. Abans de començar, només vull deixar una cosa molt clara:

No hi ha una manera fàcil de fer una quantitat substancial de bitcoins

Igual que no hi ha manera fàcil de fer una gran quantitat de dòlars o qualsevol altra moneda valuosa per al cas. La bona notícia és que si vostè està disposat a posar en l'esforç, es pot aconseguir alguns resultats molt bons en línia. Més endavant en aquest post, vaig a exposar algunes de les meves propis ingressos perquè pugui veure el que vull dir.

A més, no hi ha tal cosa com "lliures" bitcoins. Que sempre li costarà alguna cosa per obtenir bitcoins. No sempre pot ser diners, però alguna cosa cal gastar, si és el moment, la seva adreça de correu electrònic, veure anuncis o qualsevol altra cosa.

Espero que no esclatar la seva bombolla massa just al principi d'aquest post, però si encara ets aquí amb mi, anem a bussejar en les diferents maneres de guanyar bitcoins avui.

# 1 - Guanys Micro

Aquest és probablement el lloc més fàcil d'aconseguir en, però també és el que consumeix més temps. Els mètodes que pertanyen a aquest nínxol de mercat solen tenir una gran quantitat de temps i paguen una quantitat bastant petita (gairebé irrellevants) de bitcoins. Fins i tot si vostè té un munt de temps lliure a les mans, això encara no li portarà massa ingressos. A més, alguns dels llocs web que paguen micro guanys s'han incorporat en el malware i els virus, de manera que necessita per mantenir fora de perill i no faci clic a qualsevol enllaç que no siguin de confiança.

PTC o llocs web de pagament-a-Click ($ 0,4 / hora de mitjana).

Com el seu nom indica, aquests són llocs web que li donarà petites quantitats de Bitcoin per veure anuncis i visitar llocs web. La pàgina web PTC més popular avui en dia és ads4BTC. El lloc li donarà una elecció entre els anuncis de 5 segons, 10 segons i anuncis de 20 segons anuncis, com es mostra aquí:

Com es pot veure, tot i que miro els anuncis de 20 segons durant tot el dia durant 24 hores, estarem fent 0.0216BTC. Així que, bàsicament, farem $ 9.612 per 24 hores de treball.

Les aixetes Bitcoin ($ 0,054 / hora de mitjana).

Tot i que l'execució d'un Bitcoin faucetcan sigui rendible (més sobre això més endavant), utilitzant una clau d'aigua no és tant. Les aixetes són llocs web que li donarà una petita quantitat de bitcoins cada pocs minuts. Per exemple el nostre propi Bitcoin faucetgives fins a 1000 Satoshis (0.00001BTC) cada cinc minuts. Però fins i tot si les hi va arreglar per colpejar el premi 1000 cada vegada durant 24 hores, vostè encara només estan fent 0.00288BTC. Així s'obtindria al voltant de $ 1,31 24 hores de treball (i en tenim un de les aixetes ben pagats en la indústria).

Llocs de treball micro

Sempre hi ha la possibilitat de completar les tasques de micro amb el propòsit d'obtenir petites quantitats pagades de Bitcoin. Coinworkeris un bon exemple d'un micro ocupacions Bitcoin lloc. Els treballs poden ser qualsevol cosa de provar una aplicació web en un navegador per Retweeting 1 pal.

# 2 - Escriure sobre Bitcoin

En escriure sobre Bitcoin requereix temps, el coneixement i la capacitat d'escriure en l'idioma requerit (generalment Anglès). A través de l'escriptura, vostè pot començar a fer un bon ingrés depenent d'on es tria a escriure.

BitcoinTalk campanyes de signatures ($ 2,67 / hora de mitjana).

En algun lloc a mitjans de 2014, va començar a córrer BitcoinTalk campanyes de signatures. El que això significa és que utilitzi la signatura del seu BitcoinTalk per anunciar un producte Bitcoin i se'ls paga per a tots els enviaments que s'escriu. La llista completa de les campanyes es pot veure aquí. Per descomptat, això crea una gran quantitat de missatges "brossa" a la BitcoinTalk, com les persones que diuen simplement "gràcies" o "post impressionant" i no afegir cap contingut real.

Que se'ls paga d'acord al seu nivell de membres en BitcoinTalk. En general, qualsevol persona menor de membre de ple dret no se'ls paga molt o pagat en absolut. Per convertir-se en un membre de ple dret, necessitareu com a mínim 120 llocs sota el seu cinturó, i llavors vostè pot començar a guanyar 0.0005BTC de mitjana per missatge. També hi ha limitacions en els missatges que vostè pot escriure com "missatges originals amb 60 o més caràcters", "No es pot tenir confiança negatiu o altres anuncis", etc. A vegades, també hi ha un requisit mínim de post per setmana.

En vista que escriure un post constructiu d'almenys 60 paraules, va durar un mínim de cinc minuts, la meva conjectura és que si es treballa durant 24 hores seguides, pot fer 0.144BTC. Així se li pren $ 64.08 per 24 hores de treball. Això, per descomptat, no inclou el nombre de llocs que necessita per escriure per tal d'obtenir el nivell requerit de membres de BitcoinTalk. A més, moltes campanyes tenen un "missatges màxims permesos per setmana" la política, de manera que poden no ser capaços de treballar un total de 24 hores.

Escriure per als blocs i llocs de notícies ($ 31.25 / hora de mitjana).

Si vostè pensa que té prou coneixement per contribuir sobre Bitcoin, sempre pot esdevenir un escriptor d'un bloc o un lloc de notícies. Molts llocs han d'omplir una quota diària de missatges, i que estan buscant desesperadament per als escriptors. Vam contractar l'escriptor ocasional en 99Bitcoins així, i puc dir que el sou d'un escriptor de bloc pot variar significativament en funció de la seva experiència, el control de la llengua i l'experiència anglès. Si vostè és un escriptor de primera categoria, fins i tot es pot guanyar fins a $ 80 per 1000 paraules entrada al bloc. De mitjana, suposo que la majoria escriptor d'arribar a algun lloc al voltant de $ 35 per una entrada de bloc de 1000 paraules.

Però escriure una bona entrada al bloc porta temps. Per exemple, em va prendre prop de quatre hores per escriure aquesta entrada del bloc 2400 paraules. Així que diguem que, en teoria, que puc treballar durant 24 hores seguides; Vaig a estar fent al voltant de $ 750. Si voleu convertir-se en un escriptor, la millor manera de trobar Bitcoin blocs que estan buscant per als escriptors és a través de Coinality, que afegeix totes les feines de Bitcoin es publiquen en línia.

# 3 - serveis relacionats amb el subministrament de Bitcoin

Aquesta categoria és una mica ampli, ja que inclou tots els serveis possibles Bitcoin que es pot pensar que algú pagaria per. Les millors maneres d'obtenir idees per als serveis que pot proporcionar és visitar qualsevol Coinality (que he esmentat anteriorment) o els serveis threadon BitcoinTalk. Alguns exemples de serveis que les persones estan buscant:

  • Desenvolupador Blockchain
  • Administrador del lloc web
  • Expert en disseny gràfic
  • Expert en mineria
  • Venedor en línia, etc.

Esdevenir un agent de custòdia Bitcoin

Un exemple d'un servei que pot oferir s'està convertint en un agent de custòdia Bitcoin i cobrar per l'arbitratge en les transaccions Bitcoin (més sobre això aquí). Per descomptat, això significarà que haurà de tenir algun tipus de reputació per a si mateix com una persona de confiança en la comunitat.

Realment no puc posar un preu estimat en aquesta categoria, ja que cada servei és diferent. Això és una cosa que haurà de personalment les investigacions en funció del servei que desitja oferir.

# 4 - préstecs Bitcoin

Si és el propietari alguns bitcoins i desitja augmentar el seu valor, sempre es pot mirar els préstecs Bitcoin. La idea és bastant simple - prestes a terme una certa quantitat de les seves monedes a la gent per a projectes relacionats amb cripto- (generalment) i obtenir de tornada amb un interès.

La bona notícia és que es pot obtenir una rendibilitat molt alta a través de préstecs. La mala notícia és que amb un alt rendiment també ve d'alt risc. Algunes de les persones que es presten a no tornarà els seus diners, o pot ser que hagi de perseguir-los amb la finalitat d'assegurar-se que paguen. És per això que és important triar els projectes de préstecs amb prudència. Aquí està la meva pròpia experiència personal amb préstecs Bitcoin, i aquí és com triar un bon projecte de préstec.

Actualment hi ha tres llocs principals que s'ocupen dels préstecs Bitcoin - BTCJam, Bitbondand Loanbase.

Actualització: Em cosa ja no es tracta d'una forma segura de guanyar bitcoins. És més probable que perdi el seu diners que per recuperar-lo. Heus aquí algunes coses que he learnedalong el camí.

Llocs d'inversió Bitcoin (evitar de totes totes!)

Hi ha centenars de llocs a la web que diu que pot multiplicar la seva Bitcoin, li donarà super alta d'interès diari en les seves monedes o fer tot tipus d'altres coses "màgica" si només els envia les seves monedes. Aquests llocs són coneguts com HYIPs (High Yield) programes d'inversió i de la meva experiència personal, que són 100% estafa.

Cada dia rebo com a mínim un o dos correus electrònics de gent que ha estat estafat per aquests llocs. El que el lloc fa generalment és pagar als membres que utilitzen nous dipòsits dels membres que vénen en. Això continua fins que un dia el lloc decideix desaparèixer per complet de la web amb la major part dels seus diners dels inversors.

No puc èmfasi suficient del perillós que aquests llocs són - Evitar tant sí !! Ells no són una forma de guanyar bitcoins, són una manera de perdre bitcoins. Si no està segur de si un lloc és de fiar o no, es suggereix emprar l'estafa Bitcoin testto esbrinar-ho.

# 5 - Mini bitcoins

Vaig a ser breu sobre aquesta opció. La mineria Bitcoin no és una forma de guanyar bitcoin ràpida o lliure. Es necessita una gran quantitat de temps, la investigació i els diners que haurà d'invertir en equips de mineria. Si ets un principiant, llavors és probable que no s'ha de perseguir això. Si vostè és un veterà, llavors és probable que ja ho sap.

És clar, vostè serà capaç de generar bitcoins fins i tot si utilitza el seu propi PC a casa, però si s'utilitza una calculadora de la mineria, es veurà que se li pren 0.00000968BTC un dia ($ 0,0043) i la despesa de tal 100x que en les factures d'electricitat o refrigeració l'ordinador (amb l'esperança que no s'arruïnen en el procés). Si t'has perdut el nostre últim vídeo sobre la mineria Bitcoin, potser això li donarà una explicació més clara del que és la mineria i per què s'ha de probablement mantingui allunyat d'ella:

Alguns de vostès poden dir "però vaig veure alguns llocs web núvol-mineres que em permeten benefici sense la necessitat de pagar les despeses involucrats en la mineria". Bé, en aquest cas, potser hauria de llegir aquest articleI va escriure fa un temps. TL; DR-OMI, la majoria, si no tots, els llocs web de Bitcoin mineres núvol són schemesthat Ponzi realitat poques vegades utilitzen la seva inversió a la mina bitcoins.

# 6 - Jocs d'atzar

Aquesta part no necessita molta explicació, suposo. Hi ha una gran quantitat de llocs web de jocs Bitcoin per aquí que amb gust tindrà els seus diners per tenir l'oportunitat de guanyar un pot gran. Aquí és només un exemple. L'aspecte positiu sobre el joc és que no es necessita cap habilitat específica per començar a fer-ho; El desavantatge és que és molt més probable que si no es perden totes les seves bitcoins que realment guanyar res.

# 7 - comerç de Bitcoin

Avui dia, hi ha moltes formes de comerç Bitcoin disponible. Si està interessat en posar-se en marxa amb el comerç, cal assegurar-se que té els coneixements necessaris. En les següents setmanes, vaig a publicar tutorial d'un principiant en el comerç de Bitcoin, però per ara, aquí estan les opcions principals:

El dia de comerç Bitcoin

Dia de comerç és la compra i venda de bitcoins en el mateix dia, en funció de les fluctuacions de preus petits, a curt termini. Per tant, si vostè pensa que el preu de Bitcoin es va a pujar, és un bon moment per comprar alguns bitcoins i vendre'ls després d'haver fet un benefici. Per tal de participar en el comerç real dia, vostè ha de posseir o comprar bitcoins.

Bitcoin CFD (contractes per diferències)

Bitcoin opcions binàries són una forma de comerç en el qual a predir si el preu de Bitcoin augmentarà o disminuirà en un cert període de temps. Si estàs en el correcte, que guanya rendibilitat de l'opció; si vostè és incorrecta, es perd la seva inversió. Es diuen "opcions binàries", perquè el resultat és guanyar o perdre; no hi ha res al mig.

Bàsicament, és una forma de joc que està cobert amb un bonic nom

Ningú pot predir amb exactitud el que succeirà amb el preu de Bitcoin. Si això fos possible, tots seríem milionaris. Li suggereixo que es mantingui allunyat de les opcions binàries Bitcoin menys t'agrada jugar, i si ho fa, està bé suposo.

# 8 - màrqueting d'afiliació Bitcoin

He escrit molt en el passat sobre com generar una bona quantitat de bitcoins a través de programes d'afiliació. La idea d'un programa d'afiliats és que vostè promou productes d'una altra persona i es paga a canvi de vendes que porten. Així, per exemple, puc promoure TREZOR (que en realitat és un producte impressionant que utilitzo personalment), i si algú decideix comprar TREZOR i van venir del meu lloc, em surt una comissió per això. Perquè ho entengui el potencial d'això, aquí són les meves guanys TREZOR des del mes passat:

* La transacció negativa el 5 de Jan és un pagament de TREZOR dels guanys anteriors.

Com es pot veure el que pot se suma a una quantitat bastant agradable, sobretot si tenim en compte que un cop establert un lloc de referència que genera, que és bàsicament tot pilot automàtic des d'allà. Si estàs interessat en anar per aquest camí, aquí hi ha una mica més d'informació sobre màrqueting d'afiliació amb Bitcoin. I aquí hi ha una listof molts dels programes d'afiliats Bitcoin per aquí.

# 9 - Obrir una aixeta / rotador

Vaig arribar a conèixer sobre aquesta opció només recentment. He escrit un extens post sobre com operar el seu propi aixeta de Bitcoin, però si no desitja que la molèstia de la gestió d'una aixeta, també es pot tractar de construir un rotador aixeta de Bitcoin.

Un lloc dels rotatoris és un lloc que et permet navegar ràpidament a través de diferents aixetes sense necessitat d'obrir un nou lloc o pestanya cada vegada. Els enllaços a cada aixeta a l'interior del rotador són vincles de referència, i el propietari dels rotatoris guanya una comissió per cada aixeta que visiti a través d'ell també. Pot fer una ullada als rotatoris 99Bitcoins 'per obtenir una millor idea del que vull dir.

No obstant això, rotatoris requereixen manteniment, així, ja que les aixetes Bitcoin van i vénen prou ràpidament i que hauran d'actualitzar la seva rotatoris en conseqüència. Un cop dit això, si vostè fa un rotador d'èxit amb una gran quantitat de trànsit, és probable que pugui generar un bon ingrés.

# 10 - Jugar per guanyar bitcoins

A part dels jocs d'atzar, que també es considera un joc, hi ha una gran varietat de jocs de Bitcoin que no requereixen cap tipus d'inversió, i li permeten guanyar bitcoins vegada que els reprodueixen. Pensar en ells com una aixeta de diversió, ja que probablement estareu malbaratant el seu temps i guanyar molt poc també.

ChopCoin, appare mòbil Coinbrawland Bitcoin Estrangers només alguns exemples de com es pot fer la tasca de guanyar petites quantitats de Bitcoin plaent.

# 11 - Guanyi bitcoins responent preguntes

Un lloc web que em va cridar l'atenció no fa molt de temps és Bitfortip. La idea de la pàgina web és simple, algú envia una pregunta amb una recompensa. El que respon a la pregunta millor aconsegueix la recompensa. Les preguntes requereixen una certa investigació en línia, heus aquí alguns exemples:

  • Trobar el preu més barat per al telèfon mòbil específica en línia
  • Troba la millor plataforma de publicitat Bitcoin

La quantitat de la recompensa Bitcoin es determina a partir de l'investigador. La quantitat mínima requerida és de 0,0001 BTC. Aproximadament $ 0,06 amb el preu actual de Bitcoin.

No estic segur de quant serà capaç de guanyar amb aquest lloc, ja que sembla tenir una nova pregunta publicada dues vegades per setmana. Això vol dir que el lloc ha de ser una mica més trànsit abans que pugui convertir-se en una font d'ingressos viable però definitivament ha de comprovar que funciona.

Opció de bo - Obtenir part / totalitat del seu salari en Bitcoin

Bitwage és una empresa que subministra un compte bancari per als treballadors de qualsevol país que reben els salaris i les despeses comercials dels EUA / UE / Regne Unit i després els paga a terme en Bitcoin. D'aquesta manera si vostè treballa en qualsevol treball que pot pagar el compte del Bitwage pot obtenir el seu salari en Bitcoin. També pot triar tenir només una part del seu salari en Bitcoin i la resta en la moneda fiduciària.

Heus aquí un breu vídeo de com funciona:

No hi ha tal cosa com els diners fàcil

Aquí el tens; aquesta és l'àmplia gamma de possibilitats de guanyar bitcoins en línia avui. Com vaig dir al principi, no hi ha tal cosa com bitcoins lliures - en cadascuna d'aquestes opcions, o bé se li costarà temps i diners per a generar més monedes. Per embolicar les coses, vaig fer aquest gràfic que mostra on es troba cadascuna de les opcions que acabo d'enumerar en el "esforç - ingressos" eixos.

Si vostè té més idees per guanyar bitcoins en línia, una llista en la secció de comentaris. M'encantaria sentir parlar d'ells.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Tutorial: Com sutilitza The Darkcoin Wallet i Darksend

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

16 increïbles i útils calculadores de Bitcoin

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com comprar Dash en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Els científics demanen les donacions de Bitcoin i Dogecoin

Post Altcoin

Com Darkcoin Anonymous DarkSend ajuda a Bitcoin

Post Altcoin

Canvi revolucionari de Reddcoin: prova de la velocitat de lestaca (PoSV)

Post Altcoin

Dogecons Dogecar a Talladega Superspeedway