Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal | Catalan.Lamareschale.org

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

ACTUALITZACIÓ IMPORTANT: Aquest procés no funciona més. Per a una guia actualitzada sobre la mineria Bitcoin llegir aquest post.

Si vostè ha escoltat sobre Bitcoin és probable que també sentit a parlar de la mineria Bitcoin. La mineria Bitcoin és el procés de convertir la potència de càlcul en bitcoins reals. Se li permet generar bitcoins sense la necessitat de comprar realment ells.

Ara un munt de gent dir que la mineria no es pot fer en un ordinador personal i que necessita un equip molt costós per tal d'iniciar la mineria, però això no és del tot cert.

Anycomputer es pot utilitzar per a mines bitcoins, fins i tot l'ordinador portàtil més antic i més feble que caminen donant voltes a casa. En realitat no fa molt temps es va fer un experiment reeixit on es va utilitzar un ordinador IBM de 55 anys a la mina bitcoins.

Però, és clar, cada vegada que comenci a buscar guies sobre com extreure bitcoins que sempre és molt tècnic amb termes com "hash taxa" i "SHA-256" i tota mena d'altres termes estranys. Pel que es troba lluitant amb aquestes condicions fins que, finalment, es donen per vençuts la noció de bitcoins mineres tots junts i simplement seguir endavant.

La bona notícia és que canmine bitcoins a casa, utilitzant anycomputer que es tenen al voltant d'una senzilla i en un easyprocess.

L'únic que necessitaràs és un equip que està connectat a Internet. Personalment suggereixo utilitzar un equip que no s'utilitza per a res més ja que el procés d'extracció és molt exigent i alentirà el seu equip cap avall substancialment.

ACTUALITZACIÓ IMPORTANT: Aquest procés no funciona més. Per a una guia actualitzada sobre la mineria Bitcoin llegir aquest post.

En primer lloc, anar a Bitminter.com. A la barra de navegació seleccioneu "Join" i crear un compte. Assegureu-vos de recordar el seu nom d'usuari com utilitzarem en els següents passos.

A continuació, aneu a "Eines", "Bitminter client" i seleccioneu "última actualització". Això descarregarà un arxiu a l'ordinador que permetrà que s'iniciï bitcoins mineres.

Una vegada que l'arxiu hagi acabat la descàrrega només executar-lo i seguir les senzilles instruccions d'instal·lació. No importa si estàs en un ordinador Mac, Windows o Linux, el programa funcionarà sense problemes en qualsevol sistema operatiu, només ha de assegurar-se que hagi instal·lat Java. Si no ho fa el programa li demanarà que l'instal un cop que l'executi.

Una vegada que el programa és per clic "d'arrencada del motor", introdueixi el seu nom d'usuari i llest! que ara són la mineria Bitcoin des del seu ordinador personal.

Algunes coses importants abans de concloure. Assegureu-vos de mantenir el seu ordinador refreda mitjançant un ventilador o un dispositiu de refrigeració dedicat. Si no ho fa l'equip pot sobreescalfar després d'un temps i fer mal a si mateix.

També es donarà compte que si la meva en el seu ordinador personal és probable que la mineria molt lentament i no obtindrà suficient bitcoins per cobrir fins i tot el cost de l'electricitat de funcionament de l'ordinador. Per exemple en el meu ordinador personal que vaig fer 13 satoshis després d'un dia complet de la mineria.

Si voleu calcular el nombre de bitcoins es pot extreure en el seu propi equip només ha d'utilitzar amining calculatorand introduir la velocitat de processament. Vostè pot veure la seva velocitat de processament a la part inferior dreta del programa Bitminter.

Si desitja augmentar la seva taxa d'extracció sempre es pot adjuntar miners bitcoin dedicats al seu ordinador personal. Bitcoin miners d'avui es coneixen com els miners ASIC, ASIC significa circuit integrat específic i és bàsicament un ordinador ultra de gran abast dissenyat només per bitcoins mineres. Vostè pot trobar molts miners usats a eBay o simplement comprar un de nou en línia.

Per acabar Pot bitcoins sent meva a casa utilitzant equip anyold. Probablement no serà molt eficient, però si vol aconseguir una idea del que significa ser un miner de Bitcoin, pot fer-ho en només 2 minuts utilitzant la tècnica que acabem de discutir.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar Stellar Lumens en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Accedint a Darknet en menys de 2 minuts: guia per a principiants

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

Com obtenir els seus Bitcoins en línia de manera gratuïta: 18 llocs web que poden ajudar-vos

Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin