Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin

Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin

Probablement una de les qüestions més "incòmodes" sobre Bitcoin és el fet que la seva direcció Bitcoin sembla que acaba de fer un munt de nombres i caràcters aleatoris. Afortunadament, hi ha algunes maneres de personalitzar la seva adreça Bitcoin el que es veurà més atractiu. Cap de les maneres presentaré en aquest post serà perfecte, però es pot triar el que més li convingui als de la majoria.

Opció # 1 - 3a part personalitzar totalment nom

Onename.iois un servei que pretén ser "el seu passaport digitals en la web". En crear un nom d'usuari senzilla de Onename (per exemple, la meva és simplement "Ofir"), pot fer que la gent t'envia bitcoins a aquest nom d'usuari. Per desgràcia, això només funcionarà amb carteres que són compatibles amb l'API Onename i no hi ha molts en aquest moment.

Aquest és l'equivalent de tenir un nom d'usuari en Coinabse per exemple, i després es limita a usar-lo només quan algú li envia a través d'bitcoins Coinbase. Pel que el prosare molt evident - és fàcil d'usar i el nom es veu bastant. El consare que no té el control total sobre que la clau privada (que és un gran no no en el món Bitcoin) i que es troba restringit a les carpetes específiques que vostè pot enviar diners.

Opció # 2 - Utilitzeu un generador d'adreces de tocador

Una adreça vanitat és només una direcció Bitcoin que té un patró desitjable en els personatges perquè es vegi una mica millor. Es podria en general només podrà personalitzar només un petit nombre de caràcters i no tota la direcció perquè pugui afegir-li el nom o un sobrenom. Aquests són alguns exemples:

1BoatSLRHtKNngkdXEeobR76b53LETtpyT

1NiNja1bUmhSoTXozBRBEtR8LeF9TGbZBN

1NeiL1eBshdVaKRn4SVeeK4qT6bL9tSePu

1BTC24yVKQdQNAa4vX71xLUC5A8Za7Rr71

1stDownqyMHHqnDPRSfiZ5GXJ8Gk9dbjO

Vostè encara ha de seguir la direcció de Bitcoin limitació que significa que la seva direcció pública s'iniciarà amb "1" i la creació d'aquestes adreces pren una mica de potència de càlcul (ja que cal "endevinar" ells, no s'acaba de crear).

Si no desitja entrar a la part tècnica de com bruta forceyour camí en la creació d'una direcció tal que pot utilitzar una solució com BitcoinVanityGento crear una direcció d'aquest tipus per a vostè.

Amb una eina d'aquest tipus pot ser fàcil, però té 2 cons- important la primera és que si una altra persona crea el seu direcció pública perquè vol dir que també saben la seva clau privada i pot controlar qualsevol bitcoins que envieu a aquesta adreça. La segona és que en general costa diners.

Opció # 3 - Crear una adreça de tocador pel seu compte

Si encara voleu crear la seva pròpia direcció de tocador, però no assumir el risc que algú sabent que la seva clau privada pot crear un pel seu compte. Abans de començar a explicar a vostè com crear això, vull que sàpigues:

1. Aquest procés requereix un ordinador amb Windows. També pot fer-ho en un Mac, però és molt més complicat.

2. M'agradaria donar les gràcies a Neil Sardesai per la seva excel·lent article a CryptoCoinsNewswhich baso en aquest tutorial.

3. El procés és tècnica. Jo us guiarà a través d'ell, però pot semblar una mica complicat per a algú que no és de naturalesa tècnica.

Per tal de crear una direcció pública Bitcoin personalitzat haurem de trobar la clau privada correcta. Això només es pot fer a través del que es coneix com a "força bruta" (bàsicament endevinant fins que vam arribar a la combinació correcta). La força bruta requereix potència de càlcul pel que haurem de posar el nostre equip a treballar per a això.

Pas 1: Descàrrega VanityGen

Anem a començar per la descàrrega d'un programa anomenat "Vantiygen". Una vegada que obri l'arxiu ZIP que hagi descarregat hauria de veure el següent contingut:

Des que estic assumint que la majoria dels lectors d'aquest post són menys tècnic anem a triar la "VanityGen" o "VanityGen64" per tal d'utilitzar la nostra CPU per aquesta tasca.

Pas 2: Executar VanityGen

Obrir una finestra de símbol del sistema prement "Inici" -> "Executar", a continuació, escriu "cmd" i premi "OK".

A continuació, tindrà tant per escriure la ruta de l'arxiu o simplement arrossegar l'arxiu EXE a la finestra de cmd negre (només funciona en Windows 7 en endavant). Si utilitzeu un ordinador de 64 bits a continuació, escolliu VanityGen64.

Una vegada que es prem Intro veurà una llista d'opcions de subministraments VanityGen. Ara anem a voler córrer VanityGen la fi de la força bruta nostra direcció. Així que de nou va posar en la ruta de l'arxiu VanityGen però aquesta vegada afegir "-v -i [5-6 caràcters que desitja per al seu direcció a partir de l'1]".

Així, per exemple, puc escriure -v -i 1 nevera "o '-v -i 1Test' com escrita en el següent exemple.

Tingueu present que el "-v" és per a sol·licitar una sortida amb paraules. La "i" és per a sol·licitar que sigui sensible a majúscules (que triga menys temps per calcular). Com més llarga sigui la sortida que sol·licita el temps trigarà el programa per trobar la direcció correcta. Una vegada que premeu la tecla Enter veurà alguna cosa com això:

La informació a la part inferior significa el següent:

Kkey / s - És la velocitat a la qual el programa està funcionant en.

Prob - La probabilitat d'ensopegar amb la seva adreça sol·licitada en aquest moment donat.

L'últim conjunt de nombres significa que en 30,3 segons la probabilitat serà 50%. Depenent de la sort que tens que rebrà la seva adreça en algun lloc entre el 50% i el 100% de probabilitat. Quan es realitza el càlcul veurà el següent:

Es pot veure la direcció pública i la clau privada a la part inferior. Si voleu utilitzar aquesta direcció que necessita toimport aquesta clau privada en la seva cartera de Bitcoin. Per obtenir més informació sobre les adreces Vanity fa una ullada a aquest fil BitcoinTalk.

Tenir una adreça fresca ja ha creat? Enganxar-lo a la secció de comentaris perquè puguem veure el creatiu que ets...

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

Inversió a llarg termini

Post Altcoin

El 6 millor programari de mineria Bitcoin

Post Altcoin

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

Què és Dogecoin?