Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies | Catalan.Lamareschale.org

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

La meva conjectura és que és probable que ja va passar per totes les coses "ordinari" com, el comerç de bitcoins, tractant d'extreure d'ells, potser fins i tot tenint en compte l'arbitratge dels diferents tipus de canvi (Sé que ho vaig fer). Però crec que moltes persones passen per alt una de les maneres més rendibles que pot fer diners de Bitcoin avui.

Per a aquells de vostès que no llegeixen aquest blog amb regularitat, un plaer conèixer-te. El meu nom és Ofir i he estat corrent 99 bitcoins durant els darrers 2 anys. Vostè pot preguntar-se com puc executar un bloc que no mostra cap anunci i tot i així seguir sent rendibles.

Bé, aquí és on es posa interessant:

Jo faig servir la comercialització de l'afiliat dins de la indústria de Bitcoin per tal d'obtenir un ingrés recurrent constant del meu bloc. La comercialització de l'afiliat, per a aquells no familiaritzats amb el terme, és una forma de màrqueting a on em paguen per adobat en el pagament als clients existents Bitcoin empreses.

Així que fins i tot si jo no tinc un negoci Bitcoin, encara pot aprofitar l'existència d'altres negocis Bitcoin i els porten nous clients. Em paguen per aquests nous clients i així és com faig diners de la indústria de Bitcoin.

Però tot això no seria interessant si no us ho mostren alguns resultats en viu oi?

Jo no ho crec.

Així que anem a fer una ullada als últims 12 mesos que he estat tractant amb això. El primer exemple que donaré és de TREZOR, que és una empresa que vostè probablement sap si vostè ha estat tractant amb Bitcoin. TREZOR fabrica carteres de maquinari Bitcoin.

Aquí són les meves guanys TREZOR dels últims 6 mesos:

Com es pot veure en els últims 6 mesos he fet gairebé 6 bitcoins en total. El tipus de canvi mitjà de Bitcoin al voltant d'aquest marc de temps va ser d'al voltant de 300 $. Això vol dir que he fet $ 300 / mes de mitjana d'un mètode de comercialització (que vaig a exposar en breu).

$ 300 / mes no és una cosa de l'altre món

En efecte, però què hi ha de $ 3000 / mes? Anem a fer una ullada a un comerciant diferent estic promovent - Plus500. Plus500 és una plataforma de negociació de CFD Bitcoin. En poques paraules, és un lloc on la gent va al comerç bitcoins per tal d'obtenir un benefici en la taxa de canvi. Ells no es queden amb els mateixos bitcoins reals (més sobre això aquí).

Aquí són les meves guanys de l'any passat la promoció de Plus500:

El total d'aquests pagaments és de 29.036 $ - $ 2419 més o menys un mes. Això se suma a l'$ 300 / mes a partir de TREZOR i es pot veure el meu punt - hi ha molts diners per a ser realitzat dins de la indústria de Bitcoin. Per descomptat que tinc moltes més empreses que proporcionen fonts d'ingressos addicionals.

Heus aquí un cop d'ull a la forma en què faig el que faig

La idea principal de crear un negoci que generarà diners de Bitcoin és bastant simple:

  1. Trobar un problema que cal resoldre Bitcoin
  2. Donar-li una solució
  3. Monetize de la solució

Com ho havia dit abans, et vaig a mostrar un exemple del que vaig fer amb el programa d'afiliats de TREZOR. TREZOR és un producte impressionant (el faig servir jo), però la majoria de la gent abans de comprar alguna cosa en línia en general buscar comentaris del producte.

Pel que el problemwould ser que la gent necessita TREZOR els comentaris, i mysolutionis donar la meva pròpia opinió TREZOR que puc llavors també monetizeinto guany d'afiliats.

El resultat final seria que aquesta revisió s'arriba a la primera pàgina de Google quan algú busca "revisió TREZOR". D'aquesta manera faig un flux d'ingressos passius del programa de socis de TREZOR des que Google em porta trànsit lliure.

Ara no és per presumir, però abans de passar, no dubti en navegar a Google i la recerca de "revisió TREZOR" i digues-me què és el que veus que vénen en els 3 primers resultats.

Com arribar? Bé, és una llarga història, però un consell pràctic que puc donar-li és la següent:

La gent sol buscar "l'empresa X enfront de l'empresa I" - i si s'escriu un post que descriu una comparació d'aquest tipus es pot arribar a la primera pàgina de Google amb força rapidesa.

Per descomptat, també promoc Ledger (competidor de TREZOR) en aquesta pàgina per mitjà d'un programa d'afiliats. D'aquesta manera puc obtenir beneficis econòmics dels meus esforços durant la seva estada objectiu.

M'està dient tot això només per presumir?

En realitat, jo dic això per tal de fer-li saber que el que faig no és molt especial i es pot fer per qualsevol persona amb una mica de sentit comú i la voluntat d'aprendre. En els últims 2 anys que he estat treballant en 99Bitcoins que va aconseguir créixer a un negoci automatitzat gairebé el 100% que genera $ 120K a l'any.

No tenir una oficina gran, no tinc una gran quantitat de treballadors (en realitat no tinc els treballadors). Jo treball des de casa i fer front a una cosa que m'encanta que em genera un flux d'ingressos constant. Així que moltes persones estan buscant maneres de fer diners ràpid amb Bitcoin la mineria i el comerç, que no poden mirar els mètodes obvis que han existit durant anys!

El màrqueting d'afiliació ha existit des de 1994! És un model provat i comprovat per guanyar diners de qualsevol negoci.

Un altre gran exemple de com promoure un negoci Bitcoin

Coinbaseoffers $ 1 a Bitcoin per cada nou client que paga vostè porta a bord. No sóc un gran fan del seu programa d'afiliats com la seva comissió és força baix. No obstant això mai es perdi una oportunitat sense explotar :)

Per començar, aneu a Google i escriure "Coinbase vs i veure el que completa automàticament. Naturalment, el primer suggeriment seria 'Coinbase vs cercle'.

Ara tot el que ha de fer és escriure un post sobre Coinbase vs Cercle, implementar algunes de les tàctiques addicionals (molt simples) i que està a la primera pàgina de Google. Es pot endevinar el que el lloc web que trobaràs si vostè busca per a aquest terme a Google ara?

El mètode de "Retorn al futur" del rànquing a Google

Aquest és un truc fresc per aconseguir alineat a Google per als termes de cerca molt populars abans que s'omplen de competència. Per exemple, si ho desitja classificar per al terme "Bitcoin predicció de preus" seria gairebé impossible, ja que estaria competint amb llocs web establerts com Nasdad, Coindesk i Pando diari.

Però encara hi ha una manera de vèncer a aquests nois:

Què passa si es va a classificar per a un terme de recerca que no existia encara? Per exemple "predicció de preus Bitcoin 2016". És a dir, ningú està escrivint sobre això ara ja no estem en 2016 encara. Però si li dóna un avantatge a continuació, quan la gent comença a buscar aquest terme de cerca, suposo que el que el lloc web es plantejaran?

De fet, em utilitzat aquest mètode a la fi de 2014, i va escriure aquesta articleabout Bitcoin predicció de preus en 2015. Aquest va ser un gran èxit i fins últimament vaig aconseguir mantenir la meva posició de la pàgina primera d'aquest terme. Gairebé 2.000 persones van participar en l'enquesta que va ser en aquesta pàgina!

Per descomptat, una vegada que vaig arribar a la gent al meu lloc web, llavors jo podria promoure diverses ofertes en relació amb el comerç de Bitcoin a ells, vull dir que ja sé que estan interessats en Bitcoin prediccions de preus.

Així que pensar-hi per un moment, cada vegada que el seu terme de cerca sensible que voleu alinear per - només pot obtenir un avantatge en escriure sobre ella abans que es va buscar a Google.

El meu nou llibre electrònic és una guia 278 pàgines sobre com copiar meu èxit

Sí, tot aquest post és un endoll descarat, em tens. Però si es troba la informació sobre el mateix útil, potser li agradaria a la sortida "La meva Dirty Secrets Poc Bitcoin". És un curs de vídeo que explica exemples com el que vostè acaba de llegir i molt més.

No entraré en això des de tots els detalls són a la pàgina de producte, però si vostè és seriós sobre fer diners amb Bitcoin això seria probablement la millor manera de començar.

BTW - La quantitat total de diners que gasta en la creació d'99Bitcoins de la meva pròpia butxaca va ser només $ 80. Aquesta és la major quantitat de diners que he necessitava córrer el risc amb la finalitat de generar meu èxit en la indústria de Bitcoin. Si vostè té alguna pregunta sobre el llibre o el que acabo d'explicar no dubteu a preguntar a la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com obtenir els seus Bitcoins en línia de manera gratuïta: 18 llocs web que poden ajudar-vos

Post Altcoin

Jesse Powell renuncia a Ripple

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Post Altcoin

Què és Darkcoin, la moneda anònima?

Post Altcoin

Ethereum augmenta 6,4 milions de dòlars en el primer trimestre de la venda de gènesi

Post Altcoin

Estàs buscant treballar i pagar a Bitcoin? Aquí teniu sis llocs web que us poden ajudar

Post Altcoin

SpaceBIT per proporcionar una nova forma de finançar lexploració espacial

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar?