Com protegir la cartera de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Com protegir la cartera de Bitcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin

Ja que no hi ha una altra manera de pagar i utilitzar bitcoins, que bé podria trobar formes de protegir el que tenim: la cartera. La seguretat d'aquesta eina digital ha estat, sobretot perquè l'auge de Bitcoin, la principal preocupació de la comunitat de desenvolupament moneda digital.

Vostè ha de saber que si, per casualitat, es perd la seva cartera o la contrasenya, que és super difícil recuperar-lo. A més, si un lladre obté accés a la seva cartera o la contrasenya i roba els seus bitcoins, no hi ha manera de recuperar els seus diners. A causa d'això i altres dificultats per superar, s'ha fet un gran progrés en els últims quatre anys, però encara ens queda molt per fer.

Pot evitar alguns dels riscos, però un sol error pot arruïnar tot el treball dur. Anem a través d'alguns dels recents casos de pèrdues i robatoris i comprovar quines són les possibles solucions per protegir la seva moneda digital.

1. 25.000 BTC robat

Al juny de 2011, el membre Bitcointalk conegut com 'allinvain' va perdre la sorprenent quantitat de 25.000 BTC, el mateix que $ 500.000 en el moment! El lladre, un intrús desconegut, d'alguna manera va tenir accés directe al seu ordinador i va robar la cartera i els bitcoins, utilitzant una de dues maneres: o es fa una transacció des de 'de allinvain' propi ordinador o simplement carrega l'arxiu wallet.dat i la va buidar en el seu propi ordinador. El que podria 'allinvain' han fet en aquest cas? Ell podria haver xifrat la seva cartera, però el 2011 aquest procés no era tan simple com ho és ara.

2. 7.000 BTC va perdre

Fa dos anys, Bitcoin desenvolupador Stefan Thomas va tenir tres còpies de seguretat de la seva cartera - en una memòria USB encriptada, un compte de Dropbox i també en un Virtualbox- i ni tan sols tot això li podria ajudar. Per què? A causa de que va esborrar dues d'aquestes còpies de seguretat i es va oblidar la contrasenya per al tercer, perdent 7.000 BTC sempre! Això era de $ 125.000 en el moment.

3. 2 BTC presa per aplicació Java

La víctima va explicar la seva història aquí: "ahir a la nit, al voltant de 21:00 PDT, que fa clic a un enllaç per anar a CoinChat.freetzi.com i em va impulsar a executar Java que vaig fer (pensant que això era un chatoom legítima) i no va passar res em.. Tancar la finestra i vaig pensar res al respecte. Vaig obrir la cartera Bitcoin-qt aproximadament 14 minuts més tard, i vaig veure una transacció que no estava d'acord anar a la cartera 1Es3QVvKN1qA2p6me7jLCVMZpQXVXWPNTC, durant gairebé tota la cartera (2,07 BTC) ", una mena de $ 300 a el temps. I aquesta moneda s'ha xifrat! No obstant això, l'atacant va trobar una manera d'evitar-: l'aplicació Java que la víctima havia obert també havia demanat permisos addicionals i aquest és el secret. A mesura que la víctima va estar d'acord, li va donar accés a un programa maliciós que va ser capaç de llegir tots els seus pulsacions de tecles. A continuació, l'aplicació va esperar fins que ell va escriure en la seva contrasenya de cartera i el va gravar, desxifrar i buidar la cartera.

4. 160 BTC presa des Blockchain.info cartera

Un usuari blockchain.info va perdre els seus bitcoins, al voltant de 160 d'ells un valor de $ 20.000, a un atacant desconegut. L'usuari no era remotament descuidat, com li diu: ". Jo ús el servei de moneder blockchain.info per gestionar aquesta direcció meu contrasenya és una clau d'18 caràcters aleatoris amb puntuació, majúscules / minúscules, etc. Vaig tenir l'autenticació de dos factors amb Google Authenticator encesa i una segona contrasenya al compte que era un atzar 8 caràcters ". Una gran quantitat de mesures de seguretat, com es pot veure. No obstant això, el problema estava en l'aplicació mòbil blockchain.info. El cas és que, a l'escriptori, blockchain.info encripta carteres dels usuaris en dues ocasions: la cartera amb la contrasenya principal i les claus privades mateixes, amb una segona contrasenya opcional. Però, al mòbil això no succeeix i s'utilitza només la segona capa de xifrat. Això no sol ser un problema a les configuracions d'Android, però el telèfon intel·ligent d'aquest usuari tenia les seves arrels, el que va permetre a l'usuari utilitzar algunes aplicacions de gran abast, sinó també en va amb l'ecosistema Android. Anant d'aquesta manera, qualsevol aplicació podria haver ajudat a l'atacant, de manera que és fàcil de desxifrar la segona contrasenya de 8 caràcters.

Així que, després de llegir això, ¿quines són les possibles mesures de seguretat que podem aplicar a les nostres butxaques? Com haurà notat, cada atac com un secret de protecció específica, però les principals mesures que pot prendre són els següents: Activar el xifratge cartera, utilitzar l'autenticació de dos factors (Google Authenticator és una bona opció) i comprovar claus de l'API que es van crear sense el seu permís, no es doni per aplicacions no confiables permisos excessius i crear més backupsand comprovar regularment.

I, a continuació, hi ha una altra estratègia viable: utilitzar múltiples capes de securityto assegurar que un sol atac no pot fer desaparèixer tots els seus diners. Vostè pot obtenir un servei de seguretat bàsica en línia, que ofereix múltiples capes de defensa, practicar una mica de seguretat informàtica bàsica (el que vol dir que no vagi a descarregar o executar aplicacions de fonts no fiables i estar al cas de Java), mantenir carteres separades per a les seves compres i estalvi o anar a dues de tres esquemes, una forma bastant comuna de reduir els riscos.

O sempre es pot esperar per l'USB maquinari dedicat walletsthat són molt aviat, proporcionant un miniordinador d'alta seguretat per a realitzar transaccions Bitcoin que es pot portar en la seva cartera.

Via bitcoinmagazine.com

Notícies relacionades


Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin

Post Altcoin

És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar?

Post Altcoin

Quatre dades sobre les carteres de Bitcoin que has de saber

Post Altcoin

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

13 Llocs per consultar les dades del mercat de Litecoin

Post Altcoin

16 Llocs per comprovar les dades del mercat de Bitcoin part II

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web