Com comerciar amb Bitcoins i NO aconseguir arrestada | Catalan.Lamareschale.org

Com comerciar amb Bitcoins i NO aconseguir arrestada

Com comerciar amb Bitcoins i NO aconseguir arrestada

Bitcoin és una moneda descentralitzada que poden no estar totalment regulada pel govern encara, però és monitoritzat certesa en diversos graus, per la seva vulnerabilitat en el sistema. També és important assenyalar que amb el creixement de Bitcoin a tot el món cregui més pressió i l'atenció als governs a crear més regulacions per a aquesta moneda.

Però només perquè no hi ha cap error permanent a Bitcoin per diversos governs en aquest moment, això no vol dir que estigui completament segur d'usar Bitcoin sense fer una investigació sobre les pràctiques de seguretat.

Abans d'arribar massa lluny en aquest article, vull assenyalar que les regulacions són diferents a cada país, i fins i tot d'estat a estat. Molta d'aquesta informació és útil per als comerciants Bitcoin ubicades als Estats Units, però, també és útil per a qualsevol persona que llegeixi aquest article per entendre la importància de les regulacions que pot o no pot tenir en compte.

Si vostè fa una simple cerca a Google sobre les detencions amb Bitcoin, es poden trobar molts casos de persones detingudes per les seves activitats en què s'utilitzen Bitcoin. Alguns d'aquests exemples són operacions de drogues, operacions il·legals de joc, i la creació de xarxes de mercat negre sota terra per moure els diners. Aquests són els delictes més greus que haurien de ser bastant obvi per a molts de nosaltres amb el que no s'ha de fer amb Bitcoin, perquè va a posar-se al dia amb vostè en una mala manera.

Aquí està un bastant horrible storyabout un home que va ser arrestat a casa perquè no tenia una llicència de negoci per bitcoins comercials. Un altre exemple és, per descomptat, la història de Charlie Shrem.

Amb moltes de les raons òbvies per aquí que li permetrà començar detinguts amb l'ús de Bitcoin, arribem a les raons no tan òbvies. En moltes jurisdiccions, més específicament en els Estats Units, el comerç i la venda de Bitcoin es pot qualificar com a "transferències de diners". Això li requeriria per llei a registrar-se com una empresa de serveis de diners, encara que no és amo del seu propi negoci. La Xarxa de Control de Crims Financers, també coneguda com la FinCEN, imposa la normativa. FinCEN està dirigit pel Departament d'Tresor dels Estats Units.

Després de registrar en aquesta plataforma, també hauria de registrar-se amb el Sistema de BSA-I-filing. El Sistema de BSA-I-filing és la principal plataforma per a la presentació de tot tipus de formes pel que fa a la seva activitat de Bitcoin. BSA significa la "Llei de Secret Bancari". No hi ha hagut canvis en els darrers anys, però en aquest punt en el temps en realitat es pot presentar per a la seva llicència de negocis de serveis de diners a través del Sistema d'BSA-presentació electrònica a la pàgina web de FinCEN.

Tot això pot semblar molt confús, especialment si vostè s'acaba de començar, però aquesta informació és molt important per a executar una operació segura fins i tot si el seu petit. També vull subratllar una vegada més que aquest procés està orientat cap als Estats Units, i altres països tindrà altres plataformes en el seu lloc per a aquest comportament.

Molts usuaris utilitzen inclòs jo mateix Bitcoin com a mitjà de comercialització i venda d'una petita guany. El lloc més popular utilitzen molts comerciants Bitcoin és localbitcoins.com. Si vostè és bastant reeixit i pot fer prou volum, alguns comerciants són capaços de fer una molt gran quantitat considerable de diners per dia.

Encara que això no sembla ser un procés estressant, un dia que, literalment, podria despertar l'FBI a trucar a la seva porta i que el portarà a un interrogatori. Això sona una mica dràstic, però que en realitat va passar a uns comerciants en aquestes plataformes perquè no han pogut reportar transaccions requerides i obtenir la seva llicència de negocis de serveis de diners.

Ara que he espantat més probable que alguns de vosaltres lluny de comerç de Bitcoin, deixin-me posteriors dels tambors amb algunes coses bones. En primer lloc, vostè té al voltant de més de 90 dies des del seu primer comerç Bitcoin per registrar-se com un servei de negoci de diners. Si vostè planeja en el comerç i l'ús d'aquest mètode per fer alguns beneficis en nombroses ocasions, vostè ha de registrar el més aviat possible. Si trobeu que això és una cosa d'una sola vegada que molt probablement no tornarà a passar, llavors no perdi el seu temps de passar per aquest procés, ja que no es consideren en la seva totalitat un servei de negoci diners.

Per a aquells que no entren en la categoria de ser un transmissor de diners, aquestes regulacions imposades estan en el seu lloc per bones raons i en realitat són per a la seva protecció. Imagineu la venda de $ 2,000 en Bitcoin a un usuari que després passa a convertir-se en un terrorista buscat? Si vostè no va reportar les seves transaccions, i no va quedar registrat com MSB amb la seva pròpia política de BSA / AML al seu lloc, es pot obtenir en seriosos problemes i dificultats per fer-ho.

Una política de BSA / AML en termes simples s'anomena Llei de Secret Bancari, i les polítiques contra el rentat de diners. Vostè està obligat com una empresa de serveis registrada diners per tenir aquesta política al seu lloc. La política és un esquema del seu funcionament, i com funciones, entendre i aplicar les lleis de la FinCEN i el Govern per a la seva operació.

El Sistema de BSA-I-filing és independent d'una política de BSA / AML. El sistema li permet, com un comerciant de reportar qualsevol activitat sospitosa físicament, i informa de les transaccions de divises, i això és realment per a la protecció i la seguretat. Aquests són alguns exemples de casos de la vida real on els comerciants van ser detinguts i processats per la no aplicació i seguir els procediments legals per la llei quan es tracta de Bitcoin.

Tot i que la majoria de les formes del sistema de BSA-i-filing no són necessaris per a les transaccions de menys de $ 2.000, si es deixi enganyar, o sospita que algú està utilitzant Bitcoin per a l'activitat il·legal, encara pot presentar un informe d'activitat sospitosa i donar al sistema de BSA tota la requerida informació. Això el protegeix com un comerciant sobretot si l'usuari obté en seriosos problemes amb la llei, o si simplement voleu reportar el seu comportament com fraudulenta.

Ara que vostè està assabentat d'algunes de les coses que succeeixen amb el comerç i venda de Bitcoin, Anem a revisar pas a pas el que ha de considerar a complir amb la llei.

1) Veure les regles i regulacions establertes per la seva jurisdicció quan es tracta de Bitcoin o moneda digital. Per exemple, l'article anterior es refereix més a les regulacions imposades als Estats Units, pel que si vostè viu en un país diferent que ha de fer una investigació!

2) Determinar si les seves activitats amb Bitcoin que qualifiquen com un transmissor de diners o una empresa de serveis de diners.

3) es registri com a Business Service diners amb el sistema de BSA-I-filing a través d'FinCEN.

4) Desenvolupar una política de BSA / AML. Heu de google aquests termes a ser més afiliada amb la seva importància. Això realment s'estreny com tenir un pas a pas que explica la política que coneix les regles i regulacions de la llei, i com complir amb elles com un servei de negoci diners. Coinbase i altres intercanvis requeriran aquesta política una vegada que el seu equip captures que les seves activitats es troben entre un servei de negoci diners.

5) Més informació sobre les formes que es troben en el Sistema de BSA-I-filing. CTR, SAR són les dues formes principals per al report de transaccions. S'associïn a aquest sistema és realment important, ja que aquest és el seu mitjà de funcionament legalment com a companyia. Recordeu que fins i tot els petits comerciants poden utilitzar aquesta eina per a operar quan es tracta de la presentació d'informes d'activitats sospitoses si algú és un frau, o estafes.

Al final del dia, la majoria de nosaltres realment s'esforcen per trobar maneres de fer una mica de diners extra usant Bitcoin. La venda i el comerç és un dels mètodes més populars, i assegurar-se que s'està operant legalment en realitat li farà un comerciant més reconegut que la gent vol treballar amb ells. En aquest tema amb sinceritat pot continuar durant 40 pàgines de detalls, però cada comerciant és diferent, per a això el que una persona pot fer, no és necessàriament la mateixa per a tots. Això és pel que demano a tot per conèixer les seves normes i reglaments en la seva pròpia jurisdicció.

Si algú té preguntes específiques o necessita orientació en aquest assumpte, sempre es pot buscar a terme un comptador o un advocat. Això pot ser molt car, així que he estat en les obres d'una nova revisió de pàgina web que ajuda als usuaris de Bitcoin específicament en aquest tema sense els increïblement alts costos per parlar amb un advocat. També es requereix que tingui una tercera part que revisi la seva política AML BSA /, de manera que fins i tot pot arribar a mi si és quant a això. Jo mateix encara havia d'arribar a una altra empresa perquè els meus polítiques revisades i editades.

Fins i tot si només té preguntes senzilles, simplement em tira un correu electrònic a través de la pàgina de contacte en el lloc web temporal que apareix a dalt. També pot deixar un comentari en aquesta pàgina també. Si té qualsevol detall addicional sobre regulacions al seu país o jurisdicció, si us plau publicar! Sempre és bo per educar no només a mi mateix fora del que sé, però tots els altres també.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Què és Feathercoin?

Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Post Altcoin

Bitxets Bitcoin: prefereix programari basat en web o prefereix anar mòbil?

Post Altcoin

Introducció al comerç de Bitcoin

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II