Introducció al comerç de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Introducció al comerç de Bitcoin

Introducció al comerç de Bitcoin

Està buscant entrar al mercat de Bitcoin? Una gran quantitat de persones s'han involucrat en aquest mercat altament lucratiu en moviment i el dejuni. De experts en tecnologia als jubilats, Bitcoin s'està convertint en un vehicle d'inversió preferit per a moltes persones. No obstant això, encara que vostè podria fer un munt de diners en el mercat de Bitcoin, hi ha una gran quantitat de conceptes importants que ha d'entendre. I és per això que hem escrit aquesta guia.

Hem escrit aquesta guia per ajudar els principiants amb tot el procés de Bitcoin. Anem a cobrir els conceptes bàsics de Bitcoin, la forma de començar a negociar, i també alguns dels avenços més temes d'inversió que necessita saber. Mentre que Bitcoin és complex instrument comercial, i no hi ha manera de poder cobrir tots els temes en un breu guia d'aquest tipus, que li proporcionarà amb els recursos que necessita per començar a operar!

Una breu introducció a bitcoins

Si vostè està buscant per involucrar-se en el comerç de Bitcoin, llavors hi ha una bona probabilitat que vostè ja està familiaritzat amb bitcoins. Si és així, pot passar a través d'aquesta secció. Si no està familiaritzat amb bitcoins, però, anem a la rapidesa amb què portar a la velocitat.

Bitcoin és una, la moneda totalment digital peer-to-peer que va ser creat per algú (o un grup de persones) que treballa sota el pseudònim de Satoshi Nakamoto el 2009. Que quedi clar, Bitcoin no va ser la primera totalment digital de moneda del món, diverses empreses i organitzacions de fet havien tractat de crear monedes totalment digitals. Tots aquests esforços van fracassar, però, perquè van tractar de confiar en les cases centrals de compensació per controlar la creació i el flux de la moneda en si.

Bitcoin va revolucionar el món recolzant-se en la comunitat en línia per a crear bitcoins i controlar el seu flux. Bitcoins són creats a través d'un procés anomenat mineria. Per obtenir més informació sobre el procés de mineria, hi ha un munt d'explicacions detallades pel que fa a la mineria Bitcoin en línia. Només cal dir, però, que el procés d'extracció consisteix en la resolució dels ordinadors que utilitzen extremadament complexos. Una vegada que l'equació es resol un "bloc", o la secció d'informació, s'afegeix a la blockchain, que és el llibre de comptabilitat pública en línia que permet a tots per supervisar les transaccions Bitcoin.

Bitcoins també són únics en què totes les transaccions es realitzen peer-to-peer, generalment utilitzant exchangessuch que Muntanya Gox. Totes les transaccions Bitcoin són anònimes i gairebé impossible de rastrejar. Això és ideal per a persones que busquen privacitat en les seves transaccions financeres, però també crea alguns riscos potencials. Si està d'alguna manera "estafat" a través d'una estafa o d'un altre tipus en una altra situació, serà gairebé impossible perquè vostè pugui recuperar els seus fons. Sempre tingui en compte!

Les transaccions Bitcoin i la inversió

De tota manera, les transaccions són el focus central d'aquesta guia. Així, en les següents seccions, anem a ajudar a començar amb el comerç i la inversió Bitcoin. No només anem a proporcionar idees sobre com es pot dur a terme les seves transaccions de manera segura, però també el guiarà pel procés. També anem a ajudar-lo a entendre com els mercats Bitcoin treballa i com pot començar a formular estratègies d'inversió.

Per descomptat, només perquè li ensenyi com el comerç, i li proporcionarà coneixements estratègics clau, no podem garantir que tots els oficis a prendre serà un èxit. Bitcoin és un mercat altament volàtil i mentre que molts dels comerciants fan un munt de diners, el simple fet és que alguns operadors perden diners.

El simple fet és que no hi ha una estratègia de negociació a l'interior que garanteixi el seu èxit. És clar, alguns "experts" afirmen que coneixen tots els secrets, però la veritat és que els mercats poden ser impredictibles. Fins i tot amb les millors estratègies, i les càrregues de la investigació, és possible perdre diners en un comerç de Bitcoin. Per aquesta raó, vam suggerir que només s'inverteix diners en Bitcoin que es pot permetre el luxe de perdre.

Tot i així, descriurem una gran quantitat d'importants conceptes i estratègies que maximitzin les seves possibilitats d'èxit. En fer això, anem a maximitzar les seves possibilitats d'èxit. A més, en centrar-se en els fonaments i els processos subjacents que impulsen Bitcoin, li proporcionarà els coneixements i la informació que necessita per desenvolupar les seves pròpies estratègies d'operació sense sufocar el seu propi procés de pensament creatiu.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Què és Darkcoin, la moneda anònima?

Post Altcoin

Cartera fosca Alpha 7 Release

Post Altcoin

6 Passos per avaluar si val la pena la inversió duna criptocurrency alternativa

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Bitcoin i retorns a curt termini

Post Altcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin

Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Accedint a Darknet en menys de 2 minuts: guia per a principiants

Post Altcoin

Potcoin és on està! Una introducció a Potcoin

Post Altcoin

Es tracta del Blockchain, no del Bitcoin