Estratègies dinversió | Catalan.Lamareschale.org

Estratègies dinversió

Estratègies dinversió

En aquesta secció descriurem alguns dels conceptes bàsics de la inversió Bitcoin. Anem a demostrar les diferències entre a llarg termini, i la inversió a curt termini. També anem a conceptes generals en línia que són essencials per a qualsevol operador de Bitcoin. En llegir aquesta secció, obtindrà una comprensió sòlida de les tendències bàsiques del mercat Bitcoin, que ha d'ajudar a desenvolupar les seves pròpies estratègies d'operació.

Bitcoins es refereixen sovint com BTC en els mercats financers. Això és similar al símbol d'una moneda, o "símbol" d'una acció. Per exemple, el dòlar nord-americà es refereix sovint com "USD", i les accions de Ford Motor utilitza el símbol de "F" en les borses de valors. Així que si vostè veu el terme "BTC", ja sigui en aquest llibre o en un altre lloc, el més probable és referint a Bitcoin.

Riskis comprensió essencial per a qualsevol inversor en qualsevol tipus d'inversió. No només no hi ha risc pel que fa a pèrdues en inversions, però si vostè inverteix massa tard o en el moment equivocat, vostè podria perdre l'oportunitat de fer grans guanys. Ser prudent és generalment una bona idea, però si vostè és massa prudent és possible que es perdi en algunes grans oportunitats. En primer lloc, però, anem a repassar alguns conceptes importants.

Compra i de venda bitcoins

La inversió se centra en la compra i venda d'un actiu, en aquest cas bitcoins. La premissa bàsica és simple, comprar Bitcoinswhile estiguin disponibles els preus són baixos, els preus de venda de Bitcoinswhile són alts. En un món ideal que va a comprar bitcoins quan els preus han tocat fons, o colpejar tan baix d'un preu límit, i vendre quan els preus bitcoins "pic", o han arribat a un preu tan alt com sigui possible abans de disminuir. Aquest concepte és el que la gent es refereixen quan diuen "comprar barat, vendre car."

Els mercats de valors poden ser fortament influenciats per factors "psicològics", de manera que sovint els preus pugen i baixen ràpidament. Això crea oportunitats per als inversors. En esbrinar quan els preus pujaran o baixaran, un inversor intel·ligent pot maximitzar els seus guanys fora de la negociació. Per descomptat, en realitat la predicció que els preus pujaran o baixaran no és una tasca fàcil i sempre hi ha molta incertesa.

Notícies relacionades


Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

Com analitzar el preu de Bitcoin com un professional

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Post Altcoin

Les gemmes porten el cript a tothom

Post Altcoin

Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin

Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Post Altcoin

Introducció al comerç de Bitcoin

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

Una guia pas a pas per disparar el vostre propi node de Bitcoin