Inversió a llarg termini | Catalan.Lamareschale.org

Inversió a llarg termini

Inversió a llarg termini

La inversió a llarg termini es refereix a una estratègia d'inversió que se centra en la compra d'Bitcoinsnow i esperar que s'aprecien durant llargs períodes de temps. Un inversor a llarg termini podria aferrar-se a una inversió de trenta anys o més! Serem francs, en aquest moment aquest no és el mètode preferit per a molts inversors. Amb els preus de mercat per diversos moviments de balanceig de dòlars o més en un dia determinat, molts inversors estan més interessats a fer diners en el curt termini. No obstant això, això no vol dir que la inversió a llarg termini no pot ser una gran estratègia d'inversió.

La majoria dels inversors a llarg termini no s'estableix cap data específica o punt preu al qual vendre bitcoins. En el seu lloc, inverteixen i seure i veure com els seus actius aprecien al llarg del temps. Inversors a llarg termini estan més interessats en l'acumulació de valor de les hores extraordinàries de girar utilitats setmana a setmana o mes a mes. Això no vol dir que la inversió a llarg termini no pot collir grans guanys. Lluny. Si té invertir 100 dòlars en Bitcoin al febrer de 2011 quan es negociaven per al voltant d'1 dòlar, que havien actualment un valor de més de 100.000 dòlars. I recorda, bitcoins es venien a més de 1.000 BTC per dòlar el 2009. Imagineu si vostè hagués invertit 100 dòlars a continuació, i es manté en els seus bitcoins!

En comparació amb la inversió a curt termini, les comprar i vendre en punts específics a terme en general no són tan importants. Les diferències de preus d'uns pocs dòlars en general no importen tant. Per descomptat, si bitcoins sembla ser la construcció en una bombolla massiva, no ha d'invertir no importa el que la seva estratègia d'inversió és. Alhora, si els preus de Bitcoin sembla que estan deprimits i preparat per a un rebot, ara és un bon moment per invertir, sense importar la seva estratègia.

Si vostè està buscant per fer una inversió a llarg termini, la pregunta més important que ha de fer-se és si la inversió sembla que va a acumular valor amb el temps. Si vostè creu fermament que sí, llavors fer una inversió a llarg termini podria ser una gran opció. Heu de fer la investigació, per descomptat, i delinear acuradament per què la inversió guanyarà valor amb el temps.

Notícies relacionades


Post Altcoin

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Post Altcoin

Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin

Post Altcoin

Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac

Post Altcoin

Gavin Andresen us mostra com implementar una protecció de dos factors de fitxers de cartera

Post Altcoin

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Post Altcoin

Bitxets Bitcoin: prefereix programari basat en web o prefereix anar mòbil?