Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió | Catalan.Lamareschale.org

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Una de les preguntes més comuns que em fan pels nostres usuaris és com puc invertir els meus bitcoins. Vaig a començar per dir que no sóc un expert en inversions, sinó durant tot l'any i mig que he estat tractant amb bitcoins que he obtingut alguna informació sobre les diferents opcions per invertir. Aquest post enumera la meva pròpia opinionabout personal i sense educació Bitcoin inversions - l'utilitzen al seu propi risc.

Opció # 1 - Mantingui el seu Bitcoin per al llarg termini

Aquesta opció és tan simple com sona. La compra tant bitcoins com es pot permetre perdre (no sempre invertir una quantitat que no es pot permetre el luxe de perdre) i aferrar-se a ells fins que assoleixin una meta objectiu rendible. Per exemple, vaig comprar els meus primers bitcoins quan eren $ 120. Fins i tot si les venc ara encara estaria en un benefici del 350%. La meva opinió personal és que el preu de Bitcoin augmentarà a mesura que es torna més i més convencional, així que prefereixo utilitzar en moments com aquests quan el preu és baix per comprar i esperar almenys un benefici del 20% abans de la venda. Vostè no trobarà un millor ROI (Retorn de la Inversió) en qualsevol altre lloc.

Opció # 2 - bitcoins préstec a "estranys" per a un rendiment mensual constant

Una de les noves empreses més prometedores que he trobat darrerament és BTCJam. El lloc actua com una xarxa peer to peer préstecs van ser pot prestar la teva bitcoins a estrangers que estan en necessitat d'un préstec i que s'ha compromès a pagar de tornada sota certes condicions. La taxa de percentatge anual (APR) per a aquest tipus de préstec pot arribar a gairebé 20%, que és enorme.

Aquest mètode d'inversió és una mica risker ja que està confiant en algú que no sap que li reemborsi. Un cop dit això, tingui en compte que totes les transaccions es realitzen a través BTCJam prestadors i que tenen qualificacions de crèdit específics d'acord a la quantitat de credibilitat que tenen (verificació d'identitat, pagat préstecs anteriors, etc.).

Li vaig prestar els meus primers bitcoins aquest mes i actualment estic esperant al meu primer pagament a entrar, una vegada que ho he de actualitzarà la quantitat de beneficis que vaig fer d'aquesta transacció. L'avantatge d'usar aquest mètode és que si tot va bé que estan augmentant de forma activa el seu nombre de bitcoins mes a mes. Per al registre - No estic afiliat de cap manera amb BTCJam.

Opció # 3 - HYIP (High Yield Programes d'Inversió)

Fa aproximadament 2 mesos em van presentar el concepte de HYIP. La idea bàsica és que vostè inverteix una mica de diners i obtenir un alt rendiment en què els diners amb força rapidesa. Gairebé tots aquests programes són estafa completa. En aquell moment jo no era conscient d'això i decideixo provar sort en un lloc web anomenat MyDailyBitcoin (el lloc ja no està actiu). El lloc es va comprometre a donar-li un retorn del 10% al dia durant tot el capital invertit.

Des que era bastant escèptic inicialment invertit una petita quantitat de 0,1 bitcoins. Vaig esperar durant 2 setmanes i vaig veure que realment van pagar el que em van prometre. Llavors vaig invertir una quantitat més gran d'1 Bitcoin. Al voltant d'una setmana o així després que el lloc es va convertir en inaccessible. He buscat en el fòrum Bitcointalk i vaig trobar un lloc de debatre la legitimitat de MyDailyBitcoin. Lectura a través dels fils semblava que estava tancant MyDailyCoin botiga i diverses persones afirmar que si envia la seva direcció pública a un nom de dona Alana Tor va suposadament rebre el seu reemborsament.

Tenia dubtes sobre això, ja que el correu electrònic era només una adreça de correu electrònic general () ni tan sols en relació amb el domini MyDailyBitcoin.com - això és típic de les estafes de Bitcoin. A més, no es requeria la verificació real que no sigui l'enviament de la seva direcció pública i la seva adreça de correu electrònic. Després de debatre això durant un temps, vaig decidir donar-li realitat es va disparar. Sorprenentment Tinc el meu reemborsament, però a mesura que continuava a llegir el missatge el BitcoinTalk vaig veure que vaig tenir la sort - moltes persones no van rebre cap resposta o reemborsaments d'MyDailyCoin.

Per resumir, jo et aconsellaria per evitar qualsevol inversió HYIP que trobi. Si encara està considerant aquesta opció buscaria un informatiu "sobre" la pàgina de l'empresa que inclou a les persones reals i els seus perfils personals a LinkedIn o Facebook. També em pregunto una mica sobre el procés d'inversió i, per descomptat, no gastar més del que es pot permetre el luxe de perdre.

Si té qualsevol altre tipus d'inversions que utilitzar per treure profit de les seves bitcoins M'encantaria que comparteixi els seus pensaments sobre ells a la secció de comentaris.

Actualització: Després d'aquest post que té un munt de missatges de correu electrònic amb altres diverses oportunitats d'inversió que vaig a enumerar aquí. No estic afiliat de cap manera amb aquests llocs ni m'ho recomano ja que no he tingut cap experiència amb ells. Utilitzeu aquests llocs sota el seu propi risc

Bitcoin comerciant - Una altra HYIP que fins ara sembla estar donant a terme per a la majoria de la gent que es va posar en contacte amb mi i també té alguns testimonis a Google+ que semblen ser de fiar.

BTC Lending Club - Sembla ser una espècie de HYIP (400% + TAE) tot i que diuen que els seus diners a través de préstecs i emprèstits igual que BTCJam.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

Què és Feathercoin?

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitFury Capital Inverteix en BitGo, KnCMiner tanca la ronda dinversions de $ 14M Series A i molt més

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015

Post Altcoin

Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Post Altcoin

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill

Post Altcoin

Què és Darkcoin, la moneda anònima?

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast