Segwit2x, UASF i la forquilla possible - Aquí és el que necessites saber | Catalan.Lamareschale.org

Segwit2x, UASF i la forquilla possible - Aquí és el que necessites saber

Segwit2x, UASF i la forquilla possible - Aquí és el que necessites saber

L'actualització de juliol de 31

# 8211; Hem emès una llista completa del que és compatible amb la forquilla i qui no.

Aquest post complementa l'anterior post que hem escrit sobre la controvèrsia dins la comunitat Bitcoin al març de 2017. Per una comprensió més profunda del que està passant llegeixi el post original. Si el que desitja és l'essència de la mateixa, seguir llegint...

Recentment la gent ha estat preguntant per SegWit, 1 d'agost i la possibilitat d'una divisió a la xarxa Bitcoin. En aquest article anem a explicar de què es tracta i com pot vostè pot preparar per al que ve. Aquest tema és summament complicat per als usuaris no tècnics, de manera que per tal que sigui més fàcil per a qualsevol persona que no vol que cavar massa profundament en els detalls aquí és el TL; DR versió:

  1. S'estima actualment el més probable és que no hi haurà cap divisió l'1 d'agost. Si hi haurà una divisió en absolut és probable que tingui lloc d'aquí a uns mesos.
  2. Que sempre es recomana per mantenir les seves monedes en un acte allotjat cartera cartera, que li dóna un control total sobre les seves claus privades. Assegureu-vos de mantenir una còpia de seguretat a la seva cartera. Amb la majoria de carteres modernes la còpia de seguretat està en la forma d'una paraula de 12 frase de contrasenya.
  3. En la setmana prèvia a agost 1 st sabrem més sobre si ens estem dirigint cap a una divisió o no. Si ho estem, es recomana evitar l'enviament i la recepció de monedes en els dies següents a la divisió fins que les coses s'aclareixin.
  4. Aquest és un tema dinàmic. Tot i que sembla que es va aconseguir un compromís sempre pot haver-hi canvis. Arribada amb r / r Bitcoin i / BTCfor les últimes novetats.

El context general de la història

L'origen del problema és l'escalabilitat de Bitcoin - És la capacitat per manejar un nombre creixent de transaccions. El protocol actual limita la mida de cada bloc a 1 MB (un cop cada 10 minuts de mitjana). Això, al seu torn, limita el potencial de creixement per a l'ús de Bitcoin.

Hi ha una necessitat d'actualitzar el protocol, però hi ha un desacord sobre la millor manera de fer-ho. Aquest desacord ha estat un tema candent durant més de dos anys, i ha anat més enllà d'una discussió tècnica, en un cisma dos camps de política, la governabilitat, la filosofia, la identitat, la recol·lecció banda, la propaganda i més.

Una de les conseqüències de la impossibilitat d'arribar a una solució decisiva és que que cap de les solucions proposades han estat implementades i per tant la capacitat de la xarxa és encara limitada. Com a resultat, hi ha períodes en què les taxes de transacció s'eleven dràsticament, a causa de la incapacitat per adaptar-se a totes les transaccions en el pròxim bloc. En altres paraules, la gent està pagant més en honoraris de transacció amb la finalitat de "reduir a la línia" i obtenir la seva transacció confirmada més ràpid. 

Es van fer moltes propostes, però dues solucions principals s'han avançat. El 2MB dur Forquilla i el SegWit suau Forquilla.

Sobre elles es bifurca...

Hi ha dues formes principals en què es pot actualitzar el protocol de Bitcoin, una forquilla dur (HF) o una forquilla suau (SF).

Forquilles durs afluixar les regles del protocol. Blocs que eren invàlids per l'antic protocol passen a ser vàlids en la nova.
Forquilles suaus estrenyen les regles del protocol - Blocs que eren vàlids per l'antic protocol de ser vàlida pel nou.

Un forquilla dura obliga a tots els nodes de la xarxa per actualitzar per tal d'implementar. Un node que no actualitzar a la versió més recent, s'executarà en blocs, que són vàlids per la seva versió, els rebutjarà i la resta de la cadena, es nega a reconèixer el que està tenint lloc a la xarxa.

Una forquilla suau no requereix de tots els nodes d'actualitzar. La cadena principal, vàlid per les noves normes estrictes, també és vàlid per les normes més antigues imposades per un node que no millora. Per tant, acceptarà totes les transaccions en el mateix.

Un cop dit això, els nodes que estan tenint un paper important en la mineria necessiten actualitzar. Això és necessari perquè ho faran no blocs de mines que no són vàlids per les noves normes més estrictes, les quals seran rebutjats per altres miners. Els nodes que desitgen utilitzar explícitament noves característiques habilitades pel forquilla suau també d'actualitzar.

A causa de la incapacitat per assegurar-se que tots els nodes de la xarxa han millorat, i el dany fet a un usuari que no millora en una forquilla dur, forquilles durs són considerats per molts com una solució més arriscat. Forquilles durs han de ser utilitzats principalment com a últim recurs i han de ser acuradament planificada. Forquilles suaus, per contra, es considera que una solució més segura, provada amb èxit.

Els titulars d'aquesta posició, inclosa la comunitat del client de referència (Bitcoin Core) estan advocant per una solució anomenada SegWit (segregada Testimoni). Els witnessrefers a la signatura d'una transacció, i les segregatedrefers a la possibilitat de separar-la del bloc i la mantenen en una base de dades independent.

Aquest mecanisme té un nombre d'avantatges:

  • Se soluciona un problema que es diu mal·leabilitat transacció, que permet la mateixa transacció que aparegui amb diferents ID de transacció i confondre al sistema.
  • Aquesta correcció permetrà l'ús de Bitcoin per a aquest tipus de transacció més avançats, com ara una xarxa de canals de pagament crida la xarxa llampec, l'objectiu és augmentar significativament la escalabilitat de Bitcoin, el que permet instantània, barat i transaccions segures.
  • També dóna un augment de mida de bloc efectiva immediata, i ho fa a través d'una forquilla suau. Aquesta és la raó per la comunitat de desenvolupament i no començar amb SegWit com una solució a la congestió de la xarxa actual, i després considerar si i com implementar noves solucions.

Activat usuari suau Forquilla (FASU)

Equip de desenvolupament de Bitcoin, que dóna suport SegWit, ha llançat una nova versió del programari que fa complir les noves normes SegWit després del 95% dels miners mostrar per a ell també. Quan un miner de les mines d'un bloc que pot ser senyal del seu suport a SegWit, i quan ho fan prou miners de la forquilla suau es converteix en vàlid.

Per desgràcia, no és suficient miners han assenyalat per al suport SegWit, de manera que el protocol no canvia.
Alguns dels partidaris àvids de SegWit va decidir prendre mesures tot i els miners de senyalització i van desenvolupar un procediment anomenat UASF, o Activat per usuari suau Forquilla.

La versió més coneguda de FASU es diu BIP148. És un canvi de protocol dient que a partir de l'1 d'agost, els blocs que no senyal per SegWit no són vàlids.

Aquest canvi no es va fusionar amb el codi de client de referència nucli bitcoin, però només a una versió alternativa de la mateixa per als usuaris que donen suport explícitament un FASU. La idea és obligar els miners al senyal de suport SegWit. Això és a causa del fet que els miners volen que els seus blocs per ser acceptats pels nodes que fan complir UASF. Quan els miners comencen suport de senyalització per a SegWit, tots els nodes s'iniciarà l'aplicació, fins i tot si ells no donen suport explícitament UASF.

Divideix a la xarxa Bitcoin

El problema sorgeix quan alguns dels miners van per les noves regles UASF i altres no.
Per nodes que no fan complir FASU, els blocs FASU es veurà vàlid però irrellevant, ja que s'extreuen a la part superior de l'extrem més curt de la cadena (suposant miners FASU són la minoria).

Això provoca diferents miners i els diferents nodes de tenir una visió diferent de la que els blocs són vàlids, el que es veu en realitat el blockchain similar i que les transaccions s'inclouen en ella.

Diferents nodes donaran diferents respostes pel que fa als fons en una direcció donada. Per a una direcció que contenia els fons abans del dia UASF, no hi ha cap problema. Tots dos costats de la divisió reconeixeran la validesa de blocs, les seves transaccions i els bitcoins en la direcció. No obstant això, una transacció que es va dur a terme un dia després de FASU era al seu lloc es pot considerar com a legítim per un node i no per l'altre.

Aquest fenomen provoca bitcoin per realment dividit en dues monedes - UASF Bitcoin i no UASF Bitcoin, o per ser més genèric que podem anomenar Bitcoin Bitcoin A i B.

Cada moneda té els seus propis nodes, la seva pròpia blockchain i el seu propi equilibri per a cada direcció. Cada usuari que tenia les monedes abans de la divisió podria utilitzar aquestes monedes per separat en la Bitcoin Una xarxa oa la xarxa Bitcoin B. Això farà que cadascuna de les monedes per tenir el seu propi tipus de canvi també.

Així que si algú tenia bitcoins X abans de la divisió, que ara tindrà bitcoins X A i X bitcoins B, que ell podia fer el que li plagui amb.

Les possibles conseqüències de l'escissió

L'únic precedent d'aquest tipus de fractura es va dur a terme amb una trucada moneda digital Etereum, que es va dividir en "Etereum" i "Etereum clàssic". Analitzarem el significat d'aquesta divisió.

En primer lloc, anem a veure el que passa amb els inversors que estan sostenint Bitcoin i com fer front a la definició no inflacionista de Bitcoin. Podria semblar com si hi ha un contrast, ja que no només ha de ser de 21 milions d'bitcoins, i ara serà de 42 milions.  

No obstant això, en essència, el propòsit del límit fixat és que quan es manté un cert percentatge de la base total de monedes, podràs seguir tenint aquest percentatge, i ningú pot emetre més de la base total de monedes i diluir les seves participacions. Així que no obstant això es defineix Bitcoin, ja sigui com un dels costats de la divisió o com tots dos, que està encara amb el mateix percentatge del total de monedes, perquè té X de tots dos.

Per descomptat, el valor en dòlars combinat d'ambdues monedes pot caure o pujar després de la separació, però això no és diferent a com el preu de Bitcoin pot canviar a causa de canvis en la demanda.

Una divisió podria ser a curt, mitjà o llarg termini. La cadena podria dividir i després, després d'un temps, un dels costats perdrà suport i ser abandonat, mentre que l'altre s'eleva a ser l'únic Bitcoin. En aquest escenari, és com la divisió mai va existir.

Podria ser que es triga molt de temps fins que només queda un dels costats, i també podria ser que tots dos costats de la cadena són de llarga durada monedes independents. En aquest escenari, s'espera una lluita pel nom de marca de Bitcoin. En algun moment una o dues monedes hauran de canviar el seu nom a una altra cosa.

Tals escenaris es refereixen a una divisió que es fa d'una manera llisa i neta. No obstant això, a causa de la nostra inexperiència amb aquest tipus de fractures, podria haver alguns problemes, el més gran dels quals és un atac de repetició. Atès que les dues monedes es basen en el mateix protocol original, una transacció destinat a una de les xarxes pot obtenir processat en l'altra xarxa.

Això significa que un usuari que significava de pagar per alguna cosa amb Bitcoin A, accidentalment també enviarà el seu Bitcoin B. Això significa que podria perdre la seva Bitcoin B, depenent de qui la va enviar a. Mecanismes per resoldre aquest haurà de ser desenvolupat. Però això és un problema per a un conjunt l'altre post....

L'Acord de Nova York

Per promoure una solució per a l'actualització del protocol sense causar una divisió, un compromís s'ha presentat entre el camp i la SegWit Forquilla de Camp 2MB dur. Aquest compromís té molts noms - El "Acord de Nova York", "Silbert acord", "SegWit2x" o "BTC1".

La idea és simple - Activar SegWit primer, i després amb força forquilla a 2MB d'aquí a uns mesos. Nombroses empreses i els miners ja han signat aquest compromís.

El mecanisme funciona de la següent manera:

Cada miner de fer complir l'acord d'assenyalar el seu acord en els blocs d'ell mines. Si més del 80% dels miners donen suport l'acord, hi haurà una nova regla de determinar que el bloc no senyalització per a l'adopció SegWit no són vàlids. Si això passa, tots els miners començarà senyalització per SegWit per tal de no tenir els seus blocs ignorats.

Significat - l'estat final d'un node que donen suport l'Acord de Nova York és idèntic a un node de suport FASU, només la condició per activiation és diferent. Si una majoria suficient dels miners donen suport l'acord NY, UASF es torna irrellevant - Tothom va explotar únicament blocs de senyalització SegWit i no hi haurà res per a ells considerin vàlid.

Senyalització per a l'acord NY comença una setmana abans de l'1 d'agost, pel llavors sabrem molt millor on es dirigeixen les coses.

No obstant això, fins i tot si es lliuren d'aquesta divisió l'1 d'agost, els miners que donen suport l'Acord de Nova York també han acordat fer una forquilla amb força a principis de novembre. Això pot tornar a obrir la possibilitat d'una divisió. Si l'acord NY falla, podria haver-hi un nombre de diferents divisions possibles l'1 d'agost i les següents setmanes.

Llavors, què ha de fer ara?

Estada calm.Right ara l'escenari més probable és que no hi haurà cap divisió. I fins i tot si hi haurà, pot preparar-se per a ella amb uns senzills passos.

Si una divisió sembla probable, no rebre ni enviar cap pagament des del moment de l'escissió fins que les coses s'aclareixin. El període d'incertesa és probable que estigui entre hores i dies, en què el comportament de les carteres fins i tot més recomanats és impredictible. Quan els mètodes segurs per a realitzar transaccions sense risc d'atacs de repetició són introduïdes, pot tornar a realitzar transaccions mentre segueix les instruccions necessàries. Si el moneder que utilitza és diferent a la que es recomana el seu ús pot, exportar la clau de còpia de seguretat i després importar-lo en una cartera recomanada.

Només invertir en el que es creu en understandand. També invertir una quantitat que es pot permetre el luxe de perdre. Temps turbulents estan per davant, amb el tipus de canvi de Bitcoin preveu que sigui encara més inestable del que és habitual.

Recordeu que aquest és un tema molt dinàmic. Tot i que sembla que es va aconseguir un compromís sempre pot haver-hi canvis. Arribada amb r / r Bitcoin i / BTCfor les últimes novetats.

Coindesk acaba de crear aquest diagrama de flux que resumeix els (actuals) possibles opcions. Potser ajudarà a fer les coses més clares.

Aquest post va ser traduït a l'anglès per Alon Goll basat en les directrius de l'Associació Bitcoin israelians.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

Digital Money Weekly Rundown - Primera edició

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Post Altcoin

Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin