Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins | Catalan.Lamareschale.org

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Sempre hi ha molt a parlar sobre com mantenir les seves bitcoins segur. En el post d'avui vull introduir una nova cartera que acaba de posar-se disponible que augmentarà dràsticament la seguretat dels seus bitcoins.

Multisig - El Protocol nuclear de llançament per als seus bitcoins

Si vostè ha estat tractant amb Bitcoin temps suficient com vostè probablement ha escoltat el terme "Multisig". No fa molt de temps Bitpay va llançar Copay- una cartera Multisig Bitcoin. Però, què significa realment multisig?


Multisig adreces o carteres multisig són carteres que necessiten la autherization d'una certa quantitat de persones per tal de dur a terme una transacció. Imagineu això com la seva pròpia confirmació de doble procediment de llançament nuclear personals. Heus aquí un exemple:

Diguem que vull crear una empresa Bitcoin amb altres 3 socis. Decideix obrir un compte de Bitcoin per a aquest propòsit i definir que per poder retirar fons de la cartera almenys 3 de cada 4 són necessàries les signatures. D'aquesta manera ningú pot prendre qualsevol decisió financera només amb el consentiment d'almenys 2 persones més.

Fes-amb copagament

Obrir un compte amb copagament és fàcil. Per al propòsit d'aquest tutorial he utilitzat la versió web de copagament, però també hi ha una versió d'Android 1 una extensió del navegador. Per començar, només el nom de la seva cartera, decidir quantes persones van a ser connectats a la mateixa i el nombre de firmes que es requereixen. No és recomanable utilitzar copagament sense cap tipus de participants.

Convidi als participants de la cartera

Un cop creada la carpeta se li donarà una clau secreta que s'haurà d'enviar a un altre participant. Ells, al seu torn unir-se a una carpeta existent i enganxar aquesta clau secreta com la contrasenya d'entrada. Després que tots els participants s'han unit pot començar a treballar amb la cartera (crec que podria ser capaç de fer-ho fins i tot abans dels 4 han pujat a bord).

Es recomana que tots els participants còpia de seguretat de la cartera i mantenir la còpia de seguretat en almenys 2 llocs diferents - per exemple, el seu correu electrònic i una unitat flaix.

Per què és això tan important per a la seguretat de les meves bitcoins '?

Es pot utilitzar una cartera multisig per tal de prevenir el robatori de Bitcoin. En cas que algú hackeja la seva clau wallet'sprivate Bitcoin que encara no serà capaç de robar els seus bitcoins, ja que no tindran suficient la signatura per autoritzar les transaccions. És per això que mantenir les monedes en una cartera multisig és una gran mesura de seguretat. Per veure un tutorial detallat sobre com utilitzar copagament veure el vídeo a la part superior d'aquest vídeo.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Dogecons Dogecar a Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Una guia pas a pas per disparar el vostre propi node de Bitcoin

Post Altcoin

Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV

Post Altcoin

Dogecon SF: una festa sorprenentment greu

Post Altcoin

Cartera fosca Alpha 7 Release

Post Altcoin

Com obtenir els seus Bitcoins en línia de manera gratuïta: 18 llocs web que poden ajudar-vos

Post Altcoin

El pla de miners de GAW és finalment revelat

Post Altcoin

Tutorial: Com sutilitza The Darkcoin Wallet i Darksend

Post Altcoin

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Post Altcoin

Estàs buscant treballar i pagar a Bitcoin? Aquí teniu sis llocs web que us poden ajudar

Post Altcoin

Com comprar Dash en 3 senzills passos: una guia per a principiants