Una guia pas a pas per disparar el vostre propi node de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Una guia pas a pas per disparar el vostre propi node de Bitcoin

Una guia pas a pas per disparar el vostre propi node de Bitcoin

Si alguna vegada preguntat "Què puc fer per ajudar a Bitcoin èxit?" aquest post és per a tu. La xarxa Bitcoin és depenent de la descentralització. És a dir, que necessitem per a una gran quantitat de diferents persones per mantenir una còpia de la blockchain ( "llibre d'història" de Bitcoin) i assegureu-vos que les transaccions que entren en el següent bloc són realment vàlids. Cada equip que conté una còpia completa i actualitzada de la blockchain i està connectat a la xarxa Bitcoin es considera un node.

No entraré en una explicació detallada sobre això en aquest post però això videowill arribar fins velocitat si ets un principiant. Al dia d'avui hi ha només 5,000 mitjana nodeson assolible funcionament de la xarxa Bitcoin i aquest nombre ha disminuït dramaticallysince 2014.

Aquestes són algunes de les raons d'aquest número està disminuint:

 • El funcionament d'un node requereix prendre una part considerable del disc dur de l'ordinador (al voltant de 50 GB) i emmagatzemar el blockchain en ell.
 • Que no li paga res a canvi, a diferència de bitcoins mineres, per exemple.
 • Moltes persones prefereixen l'ús de carteres lleugers (també coneguts com carteres SPV) perquè no es requereixen per descarregar una còpia completa de l'blockchain.
 • El programari del node que està disponible avui en dia (és a dir, Bitcoin Core) té una interfície fàcil d'utilitzar novell no gaire. Així que, encara que el procés de creació d'un node és bastant fàcil (com es veurà en un moment), el programari pot espantar a la gent.
 • Bitcoin ha estat estancat durant un temps bastant llarg ara i moltes persones han perdut interès en ella. Així nodes que van estar actius han estat tancats.

Pot ajudar a fer un millor Bitcoin, robust i (encara més) segur

Així que si vostè realment vol fer efecte en i "ajudar a Bitcoin" per així dir-ho, només es pot disparar fins a un node a casa. El procés és bastant simple. Aquests són els requisits inicials:

 1. Utilitzar un ordinador amb almenys 2 GB de RAM i 50 GB d'espai al voltant de la còpia de la blockchain
 2. Tenir una connexió d'Internet de banda ampla
 3. Assegureu-vos que la seva connexió és tarifa plana / amb alts límits de càrrega / supervisi periòdicament la connexió. Per assegurar-se que no supera els seus límits de càrrega.
 4. Mantenir l'equip en funcionament i connectats a internet 24/7 (o almenys 6 dies a la setmana)

És comú que els nodes complets en connexions d'alta velocitat a utilitzar 200 gigabytes carregar o més al mes. Descarregar l'ús és d'uns 20 gigabytes per mes, a més d'al voltant d'un 40 gigabytes addicionals el primer cop que s'inicia el node.

Encara que això pot semblar molt demanar, la majoria de les computadores d'avui pot gestionar aquests requisits amb força facilitat. El tema principal serà l'ample de banda del node consumirà i això és una cosa que ha d'estar al corrent de les mans abans. Si no estàs segur li suggereixo que consulti al seu proveïdor de serveis d'Internet.

Si no volen comprometre amb aquests termes en el seu propi ordinador té dues opcions addicionals a considerar:

 • Troba un vell ordinador portàtil que ja no utilitza i convertir-lo en un node.
 • Instal·lar un node en un VPS (Virtual Private Server). És a dir, vostè lloga espai d'emmagatzematge d'una companyia i instal·lar el node en els seus servidors. El node serà funcional 24/7 i vostè no haurà de tenir cura d'ell (que també elimina la necessitat d'emmagatzemar a casa). Fins i tot instal·larem això per a vostè de forma gratuïta (només segueix llegint).
 • Construir un node en un ordinador Raspberry Pi (instrucció completa aquí).

Aquí a 99Bitcoins correm el nostre propi node en un VPS. Les monedes que s'obté quan es subscriu s'envien des d'aquest node i considerem que això és la nostra petita contribució a la xarxa Bitcoin.

Algunes coses més a tenir en compte abans de començar

En primer lloc vos de Bitcoin és legalin la seva àrea. En segon lloc, assegureu-vos que vostè és conscient dels seus límits de càrrega i descàrrega d'Internet perquè el seu proveïdor no alenteix la seva connexió o es tanca de forma inesperada.

Així que ara vaig a mostrar instruccions detallades sobre com el foc del seu propi node personal ja sigui en la seva pròpia ordinador o en un VPS.

Instal·lar un node en el seu ordinador personal

El següent procés s'acompanya amb captures de pantalla d'un ordinador Windows, però és idèntica a un ordinador Mac també. Si té alguna dificultat amb aquest procés si us plau, poseu-vos en contacte amb usand tractarem de fer tot el possible per ajudar.

 1. Descargael programa de Bitcoin Core al seu ordinador
 2. Executar el programa i instal·lar Bitcoin Core en una unitat que té almenys 50 GB de sobres.
 3. El servidor de seguretat pot bloquejar Bitcoin Nucli de fer les connexions sortints. És segur permetre Bitcoin Core a utilitzar totes les xarxes.

Un cop completats aquests passos el programari Bitcoin Core s'iniciarà la descàrrega d'una còpia de la Blockchain al seu ordinador. Atès que aquest és un arxiu gran que pot prendre en qualsevol lloc entre unes poques hores fins a diversos dies a completar-se. Mentre es descarrega el programa mostrarà com és actualitzada a la part inferior de la pantalla:

Recordeu que aquest procés es durà una gran part del seu ample de banda i que es pot aturar en qualsevol moment amb només tancar el programari Bitcoin Core. La propera vegada que es reprendrà el programa continuarà des d'on el va deixar.

Finalment, per tal d'assegurar-se que el node està en funcionament el més possible permetre que el programa que s'executarà cada vegada que es connecti al seu ordinador. Per a això, aneu a "Configuració" -> "Opcions". A la pestanya "Inici" feu clic a Inici Bitcoin d'inici de sessió del sistema i feu clic al botó D'acord per desar la nova configuració.

Configuració de la connexió de xarxa

Abans de poder dir la nostra configuració de node és completa haurem de configurar la nostra connexió de xarxa per a permetre que altres nodes es comuniquin amb el nostre node. Aquest pas només és rellevant si està configurant el seu node a casa i no si el que la seva posada en marxa en un VPS.

La primera cosa que vostè voldrà fer és veure si és o no el router ja està configurat per acceptar connexions entrants. Podeu utilitzar una de les dues opcions:

Opció 1 - Comprovar la connexió entrant a través de Bitcoin nucli

Obrir Bitcoin Core, esperi uns 30 minuts i després hi ha sobre la intensitat del senyal a la part inferior dreta del programa. Si diu que té més de 8 connexions entrants * ja està bo per anar, si no - permetre connexions de xarxa, com s'explica a continuació.

* Per tal d'executar un node que necessita més de 8 connexions. Si vostè té menys encara es pot utilitzar el programa com una cartera Bitcoin però no com un node. 

Opció 2 - Comprovar les connexions entrants a través d'Bitnodes

El foc del seu programa de Bitcoin Core, esperar uns 10 minuts i després visitar la pàgina BitNodes '. Introduïu la vostra adreça d'IP i feu clic a "Check node" (si no coneix la seva adreça IP només ha d'escriure "quin és el meu IP" a Google).

Si s'obté una llum verda ja està tot a punt i no hi ha res més que cal fer. Si s'obté una llum vermella que necessita per permetre connexions de xarxa.

Permetent les connexions de xarxa

Aquesta és probablement la part més complexa del procés. Per als usuaris que no són experts en tecnologia li recomano contactar amb el suport del proveïdor de serveis d'Internet i els demano que ajudarà a configurar el router per permetre connexions entrants al port 8333.

Si se sent prou còmode per configurar aquestes coses vostè mateix feu el següent. Després d'haver acabat de passar a la configuració del tallafocs.

Configuració Firewall

Cal configurar el tallafocs del seu equip per permetre les connexions al port 8333. Per a informació addicional per a Windows, consulteu els següents enllaços:

 • Instruccions per a l'Firewall de Windows
 • Instruccions de Norton Firewall
 • Instruccions de McAfee Personal Firewall

Mac OS X ve amb el seu servidor de seguretat desactivat per defecte, però si vostè ha permès, consulteu la secció permetent que les aplicacions específiques de la guia oficial d'Apple.

Després d'haver fet tots els passos anteriors comprovi les connexions entrants de nou, ja sigui a través del programa de Bitcoin Core o eina de prova Bitnodes '.

Instal·lar un node en un tutorial VPS

L'ús d'un VPS per executar un node de Bitcoin li permetrà donar suport a la xarxa Bitcoin 24/7, però també té desavantatges:

 1. Que es requereixen alguns coneixements tècnics sobre com executar un VPS. Si vostè no sap com executar un VPS Nosaltres estarem encantats de configurar això per a vostè sense cost addicional (l'únic que necessita per pagar el VPS). Només en contacte usand sapiguem.
 2. Se li costarà al voltant de $ 15 / m de llogar un VPS amb suficient espai en ella (2 GB de RAM i 50 GB d'emmagatzematge).

Si vostè sent que voleu configurar el VPS vostè aquí és un curt Reddit postexplaining el procés.

Bitcoin necessita la seva ajuda

El principal avantatge de Bitcoin té avui dia sobre els mètodes de pagament tradicionals és la seva descentralització. Però si el nombre de nodes assolibles continuarà disminuint, Bitcoin corre el risc de perdre aquest avantatge. Si vols ajudar a mantenir el seu foc Bitcoin força fins a un node d'avui.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Venda Litecoins amb PayPal per a efectiu USD o EUR

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Com comprar Dash en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com comprar NEM (XEM) - Guia per a principiants

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Cartera fosca Alpha 7 Release

Post Altcoin

Bitcoin com a inversió a llarg termini

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar