Tres simples passos per començar a acceptar Bitcoin en el vostre negoci | Catalan.Lamareschale.org

Tres simples passos per començar a acceptar Bitcoin en el vostre negoci

Tres simples passos per començar a acceptar Bitcoin en el vostre negoci

Com ja saben, especialment si vostè és un comerciant, acceptant bitcoins com a forma de pagament per als seus productes o serveis pot oferir molts avantatges i atraure més clients.

Per aquesta raó, diversos negocis, en línia i físiques, recentment van començar a acceptar moneda digital: És molt senzill, que veuen les possibilitats i volen fer un mos d'aquest saborós pastís de Bitcoin. Per això també s'han realitzat diverses inversions recents en Bitcoin companieslike CoinBase o BitPay. I què tal tu? Està pensant en la millora del seu negoci, així? Per què no començar a acceptar Bitcoin? El procés és molt senzill, com que estem a punt de mostrar.

En primer lloc, vostè ha de respondre a algunes Preguntasa determinar els paràmetres essencials del seu negoci: ¿realment entendre la informació bàsica sobre Bitcoin; la seva empresa pot atraure els usuaris de Bitcoin; el fàcil serà per integrar moneda digital amb les seves opcions de pagament actuals; ¿Com va a transferir bitcoins en moneda fiduciària (com dòlars nord-americans); Què veus bitcoins com una inversió; i ¿és conscient que el valor de Bitcoin pot fluctuar?

Després de respondre a aquestes preguntes i ponderar els pros i els contres, és el moment de passar realment a la segona fase: triar una forma d'acceptar pagaments de Bitcoin. Si va a proporcionar els serveis, per exemple, pot crear una cartera i una adreça per rebre les monedes digitals a través d'un programari disponible. O bé, pot registrar el seu negoci en BitPay perquè tot el processament de pagaments més fàcil.

Fet? Anar a la tercera i última etapa: fer que tothom sap que accepta Bitcoin. Afegir un "Bitcoin acceptades aquí" signe del seu lloc web (es pot obtenir de forma gratuïta a Bitcoin Wiki) i compartir un post amb les notícies. Una altra manera de promoure la seva nova opció de pagament és promoure la notícia a través dels anuncis comercials Bitcoin Wiki. Només costa 0,01 BTC! I cal anar, totalment preparat per acceptar la moneda digital.

És un procés força senzill, com es pot veure. Només requereix un cert temps per aprendre una mica sobre Bitcoin, triar el millor programari per al seu negoci i també la millor manera de promoure la seva elecció.

Via themodernentrepreneur.com

Notícies relacionades


Post Altcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin

Post Altcoin

Una guia pas a pas per disparar el vostre propi node de Bitcoin

Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Com comprar NEM (XEM) - Guia per a principiants

Post Altcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Guia: 4 programes desagradables que seguiran els teus arxius per als Bitcoins

Post Altcoin

SpaceBIT per proporcionar una nova forma de finançar lexploració espacial

Post Altcoin

Les gemmes porten el cript a tothom

Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin