Transacció de Bitcoin no confirmada? A continuació sexplica com escurçar el temps de transacció de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Transacció de Bitcoin no confirmada? A continuació sexplica com escurçar el temps de transacció de Bitcoin

Transacció de Bitcoin no confirmada? A continuació sexplica com escurçar el temps de transacció de Bitcoin

Nota de l'autor: Els nostres guideexplains anteriors com evitar transaccions encallats: mitjançant el pagament de la tarifa correcta per les circumstàncies actuals de la xarxa. Aquesta guia explica com fer front a les transaccions adherides, a més de tarifes reduïdes.

Recomanem la lectura d'aquestes guies en ordre, ja que la primera cobreix alguns conceptes fonamentals. Aquesta guia assumeix certa familiaritat amb les operacions-particularment cartera trobar un ID de transacció (TxID) i entrades i sortides.

Viatge en coet de Bitcoin ha creat una gran quantitat de creients i refutat moltes crítiques. Els futurs de Bitcoin es cotitzen ara en els mercats tradicionals, i ocupa el Bitcoin 2ndin cerques a Google de 2017. Pel que és evident que Bitcoin està tenint èxit més enllà de les expectatives de tots, però els primers usuaris més optimistes.

Però no tot són bones notícies! Els intercanvis es doblegaven sota la pressió dels registres de nous usuaris (que són pel que sembla un major ordre de magnitud que l'any passat). Encara més preocupant: el ràpid creixement de la xarxa Bitcoin ha portat els límits de la seva capacitat d'escala no actualitzat.

El problema: altes tarifes i Transaccions lentes

Si després d'enviar una transacció Bitcoin a principis de desembre, el més probable és que ha pagat una quota molt alta fins i tot rècord en transaccions. I si no ho va fer, llavors potser vostè va experimentar una transacció retardada.

Aquí està la forma en què funciona Bitcoin: un nombre limitat de transaccions pot de confirmar en cada bloc. Com vostè probablement sap, els miners produeixen un nou bloc cada 10 minuts o així, i les taxes de transacció són els "suborns" que convencen els miners per incloure les transaccions en els seus nous blocs. Una transacció inclosos es coneix com una confirmació.

Quan el preu és molt volàtil, amb freqüència moltes persones tracten d'enviar transaccions al mateix temps. El que la competència per a aquest espai limitat bloc fa pujar les taxes. Com més gran sigui la taxa adjunta a una transacció, major és la probabilitat que serà confirmat en el següent bloc.

Johoe de Bitcoin Mempool Statisticssite proporciona una representació visual del nombre de transaccions no confirmades amb el temps, ia través de diversos nivells de les tarifes. És un gran recurs.

Nota: Com els mempoolfills, noves bandes apareixen i s'eixamplen, i les tarifes són impulsats cap amunt. A mesura que el mempool aclareix, els rangs de taxes més altes tendeixen a ser processat i tancat primer, ja que representen les transaccions més rendibles per als miners. Aquest procés econòmic es coneix com el mercat de tarifa.

Conceptes necessaris

Sabem que és probable que estiguis impacient per arreglar la seva transacció, però fer-ho requereix algun coneixement de com funciona Bitcoin. Anem a tractar de mantenir el tecnojerigonza al mínim...

1. El Mempool

El gràfic anterior mostra el que es coneix com el bloc de memòria (mempool): el conjunt de les transaccions no confirmades que estan esperant per ser introduït en la blockchain. Hi ha la mempool en la memòria (RAM) de tots els nodes complets Bitcoin (és a dir, ordinadors que són part de la xarxa Bitcoin).

Tingueu en compte que els diferents nodes tenen diferents versions de la mempool, depenent de les operacions que es coneixen i recorden. Pel que cada mempool és diferent per a cada node. Si una transacció no es confirma durant un llarg període de temps, amb el temps s'esvairà de mempool del node. El temps d'espera predeterminat actual és de 72 hores. (Anteriorment, era de 2 setmanes.) Però nodes pot establir la seva pròpia durada. Les transaccions amb el valor més baix també seran eliminats de la mempool, com s'introdueixen les transaccions de taxes més altes.

És possible que un determinat node (probablement la seva pròpia), mai s'oblidarà de la seva transacció, i pot fins i tot ocasionalment redifundirla, que recorda a altres nodes d'això.

2. Transacció identificadors

Independentment de si es confirma o no confirmat, cada transacció Bitcoin (tx) se li assigna un identificador únic, que es coneix com un ID de transacció (TxID). La seva cartera reportarà aquest txid. Podeu consultar la documentació de la cartera si no està segur sobre com accedir-hi. A l'copiar i enganxar el txid en qualsevol navegador de bloc, obtindrà més informació sobre la transacció.

Nota: es necessita la seva txid per a algunes de les solucions cobertes a continuació.

3. Satoshis per byte (SAT / B)

Nota: La mida de la transacció (que moltes carteres que permeten previsualitzar) es representa en bytes o kilobytes. Pot trobar el final del cànon que es paga als miners multiplicant la mida pel nivell de tarifa (que es mesura en satoshis).

La mida estàndard d'un no-SegWit transactionis al voltant de 250 bytes. No obstant això, la mida de les transaccions Bitcoin en gran mesura varia, basat en 3 factors principals:

 • El nombre d'entrades
 • El nombre de sortides
 • La complexitat de la seqüència de comandaments

Entrades

Potser vostè ha rebut milers de petits pagaments BTC llarg dels anys, i després va tractar de fer un pagament únic de grans dimensions. Si és així, la seva transacció serà probablement una mida enorme. (Heus aquí una breu explicació sobre per què.) Abans d'intentar passar moltes entrades, esperar fins que el mempool és bastant clara (menys de 50.000 transaccions pendents), i les tarifes són corresponentment baixa.

Tip reducció de taxes: Vostè pot consolidar les seves adreces mitjançant l'enviament de moltes petites entrades a una adreça és el propietari-en moments en què les taxes són baixes. D'aquesta manera, es reduirà significativament les seves taxes futures mitjançant la consolidació del seu nombre d'entrades en una sola.

És possible que hagi de repetir periòdicament aquest procés cada vegada que envieu menys que el saldo total de la seva cartera a una adreça. A continuació, rebrà una nova entrada per fer el canvi. Per obtenir resultats òptims, consolidar a una adreça SegWit!

Sortides

Quota de reducció de punta: En generar múltiples sortides (en altres paraules, fer pagaments a diverses direccions alhora), que té sentit per les seves transaccions per lots, en lloc de fer diversos pagaments. En fer-ho, als dos per reduir les seves taxes (encara que per desgràcia, no pel múltiple de la seva adreça de destinatari) i la mida de la transacció (o "petjada blockchain").

Aquí són guies per a l'enviament de múltiples transaccions en Bitcoin Coreand de l'electro. Per altres carteres, consulti al seu documentació, per tal de veure si s'admet aquesta funció.

Guió Complexitat

Si l'ús de pagaments condicionals complexes (com ara pagaments de múltiples sig que involucren nombrosos signants), la mida de les transaccions també augmentarà dramàticament.

Quota de reducció de punta: En aquest cas, l'ús o l'elaboració d'SegWit condicions més simples elements que contribueixen.

Aquests factors afecten la mida de la transacció, de manera que afecten a la taxa pagada. Per a un exemple interactiu, fes un cop d'ull a la pàgina Taxes de Coinb.in.

Recordeu que, no SegWit regular de les entrades són un factor significatiu en la mida final de bytes.

Estimació 4. Quota

Carteres intenten recomanar un preu raonable, amb base en els estats actuals i recents de la mempool. Les versions recents (0.15+) de Bitcoin Core tendeixen a fer que les estimacions més intel·ligents. Carteres i serveis que es overbid al mercat quota eleven les taxes de tots els altres.

La majoria de les carteres li permeten establir les tarifes de duana, i amb la pràctica, normalment es pot fer millor que la seva estimació d'algorismes de distribució. I, per descomptat, haurà d'obtenir una vista prèvia de la mida de la transacció abans que es pot establir una tarifa.

Per obtenir ajuda amb l'elecció de la tarifa de la dreta, consulteu la nostra guia anterior, en particular la secció sobre l'ús de la pantalla mempool en Earn.com. Recordeu que facin dóna una visió molt més precís que el lloc de Johoe, pel que és millor per a l'elecció del seu honoraris a baix a 10 satoshis.

Les solucions poc oneroses

Solució 1: SegWit

Cada bloc de Bitcoin té capacitat per a unes 2.500 transaccions regulars, però al voltant de 8.000 transaccions SegWit. Ja que són més petites, les transaccions SegWit tenen taxes molt més baixes.

Aquí hi ha les bones notícies: Vostè pot prendre avantatge d'SegWit en aquest moment, mitjançant l'ús de carteres i els serveis que ho suportin.

Si tothom va córrer SegWit, els problemes de les altes tarifes i enganxat transaccions desapareixerien, almenys fins a uns pocs milions de persones més es fiquen en Bitcoin!

Nota: Per poder utilitzar un SegWit en una cartera compatible, primer ha d'enviar les seves monedes de la seva direcció normal (és) a una adreça SegWit que es genera per aquesta cartera. Igual que amb la consolidació de la moneda, aquest procés ha de realitzar-se quan les taxes són baixes. De la mateixa manera, que li estalviarà molts diners en futures transaccions.

A més, tingui en compte que hi ha dos tipus d'adreces SegWit:

 • P2SH (pagar per hash de l'escriptura), les adreces que comencen amb "3"
 • Bech32addresses, que comencen amb "BC1"

Tot i que les transaccions bech32 són aproximadament un 10% més petit, que no estan àmpliament recolzades, però, tantes carteres i serveis no poden enviar a BTC bech32 direccions. No obstant això, les direccions bech32 poden enviar de manera fiable BTC a tots els altres tipus de cartera.

Per a una màxima compatibilitat, es recomana actualment que utilitzi adreces P2SH SegWit "3". Des dels valors predeterminats Electrum a bech32 direccions, aquesta compatibilitat es pot aconseguir canviant la ruta de derivació.

Són els Alguns llançaments des de l'aire i que forkcoinsreward amb fitxes, ja que el seu saldo Bitcoin no reconeix adreces SegWit.

Solució 2: Ús GDAX per recessos, en lloc de Coinbase

Si vostè té un Coinbaseaccount, moure les monedes per GDAX (avançat l'intercanvi comercial de Coinbase), i després retirar-los. A diferència del lateral simplificada Coinbase, GDAX no cobra una comissió per retir. Ja que hi ha hagut informes que aquest procés d'aplicació s'ha retardat, que haurà de sol·licitar un compte GDAX si no té un.

Que desenvolupen les transaccions Stuck

Mètode 1: Reemplaçar per Fee (RBF)

Si la seva cartera és compatible amb RBF, es pot activar, ja sigui per a la transacció de què es tracti, o com una opció per defecte. A continuació, es pot experimentar amb el major nombre de transaccions descarat, poc oneroses com les seves limitacions de temps ho permeten.

Si la transacció s'encalla, es pot bolcar fàcilment la quota a través de l'opció RBF. La seva cartera serà llavors retransmetre automàticament la transacció, amb una quota elevada al seu nivell especificat. Naturalment, ha d'establir el nivell més alt, i es refereixen als apartats anteriors sobre l'estimació de taxa.

Es recomana habilitar RBF com l'opció per defecte per a totes les seves transaccions, llevat que vostè està enviant les transaccions que estan destinats a ser acceptat sense confirmacions. En certes carteres, RBF és una característica de opt-in. Se li pot estalviar molts mals de cap relacionats amb comissionables, de manera que no hi ha realment cap inconvenient a usar-lo.

Consell: electro (cartera de programari) i GreenAddress (cartera web) tenen funcionalitat RBF simple en les interfícies gràfiques, i també donen suport SegWit.

Mètode 2: No gastar monedes sense confirmar

Si espera rebre monedes, evitar gastar fins que arriben. Mentre que la majoria carteres no passaran les monedes no confirmats per defecte, certes carteres poden permetre-ho. L'última cosa que vol fer és crear una nova transacció, que depèn de la confirmació d'un anterior. Tot això pot conduir a aquesta desagradable escenari: una cadena de transaccions sense confirmar.

En electro, assegurar la caixa inferior està marcada.

En Bitcoin Core, assegurar el botó inferior és sense marcar.

Transaccions enlairat

Si cap de les opcions anteriors funciona per a vostè, això és el que pot fer a continuació:

Mètode 1: Espera

De vegades, l'espera és el millor que pot fer. Si la transacció no és urgent, prendre un descans, i oblidar-se'n per un temps. Hi ha una bona probabilitat que va a posar-se en ordre, d'una manera o altra.

Mètode 2: Retransmissió

Potser vostè ha notat que les taxes han caigut, i les transaccions amb taxes similars s'estan confirmats. Si és així, té sentit per retransmetre els seus honoraris (si són més grans de 72 hores).

Existeixen nombroses formes de retransmetre les transaccions. Per exemple, podeu introduir "resendwallettransactions" a la consola si utilitzeu una cartera Bitcoin Core. Altres carteres també poden oferir aquesta característica, per la qual cosa pot consultar la seva documentació per a més. També és possible utilitzar un servei en línia per retransmetre. Una opció és la pàgina de difusió de Coinb.in:

Tingueu en compte que el lloc espera una transacció hexagonal codificada. Vostè pot adquirir fàcilment seguint aquests 4 senzills passos:

 1. Introdueix el ID de transacció (txid) en el bloc d'explorador Blockchain.info, com es va explicar anteriorment.
 2. Recordeu que l'adreça URL a la barra d'adreces canviarà a https://blockchain.info/tx/, seguit de la seva txid completa.
 3. Després que aparegui el seu txid a la barra d'adreces, introdueixi el següent text :? = Format hexadecimal.
 4. Blockchain mostrarà una gran taca de codi hexadecimal. Copiar i enganxar a la pàgina de difusió, i feu clic a Envia. La seva transacció serà llavors la retransmissió.

Mètode 3: Acceleradors de transacció

Acceleradors de transacció estan relacionats amb piscines mineres. Ells se sumen al seu txid a la llista dels que estan inclosos en el bloc següent que la meva, si és que tenen la capacitat per fer-ho. Alguns són gratuïts. D'altres són lliure per sota de certs límits de mida. Altres cobren per avançat, i altres demanen consells.

Els seus últims recursos són:

 • Feu doble despesa
 • Realització d'un nen paga pels pares de la transacció (CPFP) en una transacció d'entrada

Feu doble despesa envia la mateixa transacció de nou, però amb una taxa més elevada. És molt semblant a RBF, però amb la diferència que les transaccions RBF s'ajusten a les regles de protocol establertes, i s'incorporen en diversos dissenys de cartera. Mentrestant, doble despesa es considera invàlid. (De fet, és un dels principals problemes que Bitcoin va ser creat per solucionar!) I totes les carteres estan dissenyats per prevenir-les.

CPFP transaccions essencialment passen monedes que es entrant però sense confirmar, que és exactament el que desaconsellats en la prevenció de Transaccions Stuck Mètode 2. Les taxes de les noves operacions són prou alt com per cobrir ells mateixos i les transaccions no confirmades dels quals depenen. Si la taxa és prou alta, un miner pot ser temptat per extreure el vell, de baix preu, la transacció no confirmada, amb la finalitat de reclamar el nou, transacció CPFP alta taxa (ja que és impossible afirmar la nova transacció abans que el vell està confirmat).

Aquest Bitcoin wikidetails els mètodes per a tots dos processos.

Són els Tingueu en compte que aquests processos són més aviat enredats, procediments difícils, que puguin posar en risc els seus fons.

Future Solution a Comissions i terminis d'enviament: la Xarxa llampec!

Tot i que no és del tot a punt per a l'adopció de corrent, la Xarxa llampec promet gairebé instantanis, transaccions gratuïtes a tots els Bitcoiners.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten abraçar la part I

Post Altcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de Fueling Plataformes futures Part 2: Contrapartida, Open Bazaar i molt més

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

El 6 millor programari de mineria Bitcoin

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin

Post Altcoin

Com comerciar amb Bitcoins i NO aconseguir arrestada

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Post Altcoin

Tres simples passos per començar a acceptar Bitcoin en el vostre negoci

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal