Comprensió de larbitratge de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Comprensió de larbitratge de Bitcoin

Comprensió de larbitratge de Bitcoin

La definició més simple d'arbitratge està comprant alguna cosa barat en un mercat i després vendre car en un altre mercat. Bàsicament està fent diners dels mercats ineficients.

Diguem bitcoins s'estan venent per $ 100 en BTC-I, però que estan venent per $ 110 en Mt.Gox. En aquest cas, vostè podria comprar bitcoins en BTC-I i immediatament els venen en Mt.Gox per tal d'obtenir un benefici fora de la diferència de preus en les dues bosses. Això es coneix com l'arbitratge i és una manera rendible per guanyar diners. La una mirada per un segon en el Bitcoin Ticker a la dreta d'aquesta pàgina i veure les grans diferències de preus.

Per què són les seves oportunitats d'arbitratge en Bitcoin?

No han de ser els mateixos preus en tots els mercats? Les accions, per exemple, sovint es negocien en múltiples mercats, però els preus són gairebé sempre prop de la mateixa. Així que per què llavors pot el preu de Bitcoin variar molt mercat per mercat? Actualment, la gran diferència de preus es deu més als mals de creixement que pateixen els intercanvis, com la Muntanya Gox. En poques paraules, Bitcoin exchangesaren't tan ben desenvolupada com les borses de valors i els nivells de comerç no són tan alts o regulada per les forces naturals del mercat. En el futur l'oportunitat d'arbitratge es reduirà de forma massiva.

A més, alguns comerciants argumenten que els diners en certs intercanvis, com la Muntanya Gox, val menys que els diners en altres bosses, com Bitstamp. La raó d'això és perquè en realitat és més difícil de retirar diners a la muntanya Gox i en realitat pot prendre diversos mesos per fer-ho. Intercanvis que permeten a les persones retiren més ràpid són per tant més altament valorades pels comerciants a causa de la liquiditat i la capacitat d'accedir ràpidament als fons.

L'excavació en una mica més en llocs com pila exchangeI've trobats afirmacions sobre l'arbitratge és impossible dur a terme des de juny de 2013, quan Mt.Gox va suspendre la retirada de dòlars dels seus comptes. Des Mt.Gox en general té els preus més alts això per descomptat danyat els esforços d'arbitratge. Una afirmació més afirma que és possible l'arbitratge però atès que els marges són tan baixos, es necessita molts diners per fer grans quantitats de diners.

És arriscat l'arbitratge?

Aquestes diferències en els preus, però, sí creen oportunitats d'arbitratge úniques. Hem de advertir, però, que mentre que algunes persones afirmen arbitratge és una forma "lliure de risc" per fer diners, de fet hi ha riscos. D'una banda, el comerç i els recessos Bitcoin es troben encara en l'etapa incipient de desenvolupament. Pot ser molt llarg per realitzar i completar un comerç, encara que s'inicia immediatament. Mentrestant, ja que el seu comerç es porta a terme, els preus poden oscil·lar violentament i poden canviar molt abans de realitzar una transacció que vostè pot incórrer en pèrdues.

Les diferències de preus també poden ser creats a causa de diferències en les taxes en diferents intercanvis. Si càrregues un canvi tarifes més altes de retirar o realitzar transaccions, el preu dels bitcoins serà molt probablement més baixos per reflectir els costos d'aquests càrrecs. Alhora, si un altre canvi té les taxes més baixes, els preus seran molt probablement superior. A vegades la diferència de preu entre les dues bosses és prou gran, però, que encara ofereixen oportunitats de guanys. Només assegureu-vos que vostè passa temps a l'estudi de les diferents taxes d'intercanvi i té en compte els en dur a terme la negociació.

Puc confiar en l'arbitratge per al llarg termini?

Com Bitcoin evoluciona i es torna més àmpliament utilitzat i acceptat, els preus en diferents mercats han de venir més a prop. Això significa que més de les oportunitats de guanyar diners a través de l'arbitratge probablement es reduirà. Si bé les oportunitats seguiran estant disponibles, vostè ha de mirar més de prop i supervisar els mercats amb major freqüència a notar discrepàncies.

Si s'involucra en l'arbitratge, també ha de mantenir-se al tant dels canvis importants en el mercat. És possible que les circumstàncies canviants són en realitat la causa darrere de les ocupacions dels preus en un intercanvi, i l'altra central simplement no ha reaccionat encara. Per exemple, si els preus en un intercanvi afavorits pels comerciants europeus de cop i volta cau per $ 10, que podria perquè les notícies d'un escàndol a Europa només es va trencar i els comerciants nord-americans encara no han reaccionat.

En poques paraules - hauria de fer-ho o no?

He buscat a la web des de fa molt temps per trobar una resposta a aquesta i vaig arribar a la conclusió que igual que la majoria de les coses a la vida cal provar per tu mateix per esbrinar-ho. Així que vaig a fer un experiment aquesta setmana que vaig a documentar i publicar aquí amb les meves conclusions. Mentrestant, m'he adonat que Bitcoin Analytics proporciona informació útil sobre les oportunitats d'arbitratge. També hi ha alguns robots comercials que afirmen que poden fer-ho automàticament per a vostè, però ja que no he provat cap d'ells (encara) no puc dir amb seguretat.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: CheapAir acceptant Dogecoin i Litecoin, Digital Gold Tactual per Bitcoin Exchange i més

Post Altcoin

El Bitcoin Gold Hard Fork explicat (arribant el 25 doctubre)

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

Canvi revolucionari de Reddcoin: prova de la velocitat de lestaca (PoSV)

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

Estàs buscant treballar i pagar a Bitcoin? Aquí teniu sis llocs web que us poden ajudar

Post Altcoin

Ethereum augmenta 6,4 milions de dòlars en el primer trimestre de la venda de gènesi