Qui admet SegWit2x (carteres, bescanvis): una llista completa | Catalan.Lamareschale.org

Qui admet SegWit2x (carteres, bescanvis): una llista completa

Qui admet SegWit2x (carteres, bescanvis): una llista completa

ACTUALITZACIÓ IMPORTANT: La propera forquilla Segwit2x ha estat cancel·lada d'acord amb un anunci fet de Novembre vuitè 16:58:41 GMT.

2017 ha estat l'any de les forquilles de Bitcoin. Per a més claredat, Aquest és el sumari ràpid:

1. Abans l'1 d'agost de 2017, els miners activa la forqueta SegWitsoft compatible amb versions anteriors. Aquesta actualització al protocol Bitcoin va augmentar la capacitat transaccional de blocs, arreglat un error greu coneguda com mal·leabilitat transacció, i va obrir el camí per Lightning Xarxes i millores addicionals.

2. L'1 d'agost, es va produir la forqueta Bitcoin Cashhard cap enrere-incompatible. Bcash divisió de la principal blockchain Bitcoin per crear un altcoin amb blocs de 8 megabytes i sense aplicació SegWit. Tots els saldos Bitcoin celebrades a temps forquilla es van acreditar una quantitat igual de Bcash (BCH). Veure la nostra Bitcoin efectiu articlefor més detalls.

3. El 24 d'octubre, es va produir el retrocés incompatible Bitcoin Goldhard forquilla. Bitcoin or dur bifurcada de la principal blockchain Bitcoin per crear un altcoin amb un algoritme de mineria alterat, ASIC resistent conegut com Equihash. Tots els saldos mantinguts en el temps de Bitcoin forquilla s'acreditaran amb una quantitat igual de Bgold (BTG) quan es llanci la xarxa Bgold (presumiblement en un futur proper). Veure la nostra Bitcoin Or articlefor més detalls.

4. El SegWit2x (també conegut com s2X / B2X) forquilla dur cap enrere-incompatible està programat per ocórrer al voltant de 16 de novembre B2X es bifurcarà de la blockchain Bitcoin per produir un altcoin amb blocs de 2 megabytes i suport SegWit. Tots els saldos mantinguts en el temps de Bitcoin forquilla s'acreditaran amb una quantitat igual de B2X. Veure el nostre article sobre l'Acord de Nova York (que va establir les bases per a SegWit2x) per a més detalls.

SegWit2x detalls Desglossament

Quan?

El forquilla SegWit2x està programada per bloquejar Bitcoin 494.784, que s'extreu algun moment al voltant de 16 de novembre de 2017. Per a una projecció actualitzada de la data i l'hora exacta de la mineria del bloc de 494.784, visita la web de compte enrere 2x.

Per què?

Des de la perspectiva d'un Bitcoiner, SegWit2x és un atac de les grans mineres i els interessos corporatius, i és la intenció de fer-se amb el control del desenvolupament de Bitcoin. Es percep com un atac principalment a causa de la seva falta de consens i protecció de repetició, que és gairebé segur que conduir al caos, confusió i pèrdues. Les declaracions de l'equip de s2X indiquen clarament que s2X pretén substituir el Bitcoin existent.

Qui?

Readish Reddit-usuari compila les següents persones listof coneguts per donar suport s2X públicament:

Desenvolupament

Bitcoin Core i altres desenvolupadors clau que han declarat les seves impressions de SegWit2x s'enumeren aquí (tots són unànimement en contra d'ella).

L'ex dev Core i CEO Jeff Bloq Garzik és l'únic desenvolupador SegWit2x. Garzik ha estat criticat per treballar simultàniament en un altre altcoin ICO anomenada metrònom.

"Avui dia, Bitcoin s'enfronta a amenaces a l'existència de forquilles, teatre desenvolupador, i així successivament."
- Jeff Garzik de la motivació del metrònom

Hi ha un evident conflicte d'interessos inherent en el desenvolupament d'una forquilla dura polèmica al mateix temps que el desenvolupament d'un OIC predicada sobre la limitació de la interrupció d'aquestes forquilles. La reacció de la comunitat Bitcoin a aquesta notícia va ser aclaparadorament negativa i es va resumir millor per Samson Mow'soutraged tweet:

Codi

SegWit2x va ser clonat a partir de Bitcoin Core 0.14. Tot i que l'última versió del nucli, 0,15, ha estat pedaç contra un node-estavellar explotar (disclosedby Chris Jeffry a la conferència Breaking Bitcoin [02:29]), el client SegWit2x (conegut com BTC1) segueix sent vulnerable.

Les probabilitats d'èxit

Per a qualsevol que segueixi els esdeveniments, està clar que SegWit2x compta amb molt suport orgànic. El que sí que té un alt grau de la senyalització de la minera:

83% dels blocs de senyal de l'ajuda actualment els seus miners per a la NYA. Estadístiques d'Coin.Dance.

No obstant això, tenir en compte que la senyalització és força irrellevant en aquest context. Senyalització de Consens Emergent (també conegut com la forqueta il·limitat Bitcoin, que no va poder llançar) va arribar 45% sense efecte. Afegir un senyal a cada bloc costos minades miners res (i pot fins i tot els guanyar diners extra, si els partidaris s2X estan disposats a pagar), per la qual cosa no s'ha de considerar com un indicador fiable.

El que importa en última instància és que els miners cadena explotarà; tots els indicadors apunten que aquesta és la cadena amb el major valor (la majoria dels usuaris i l'activitat econòmica). Això és molt poc probable que sigui el costat s2X.

Els mercats estan actualment preus futurs de B2X entre el 15% i el 25% de BTC:

Els futurs actuals B2X pricefor de Bitfinex contra Bitcoin és del 14,5%.

Actual de HitBTC pricefor el futur B2X contra Bitcoin és lleugerament superior al 23%.

Els futurs actuals B2X pricefor de Exrate contra Bitcoin és del 15%.

Suport SegWit2x Canvi

Si voleu SegWit2x comerç ara, pot enviar els seus bitcoins existents per a qualsevol de les borses esmentades (Bitfinex, HitBTC o Exrates) dividir-les en Bitcoin i B2X futurs fitxes. Aquesta opció és només per als operadors avançats; si vas all-in en els futurs B2X i la forquilla no succeeix, si no es perden tot. Estudiar les condicions ofertes per aquests intercanvis de prop abans de considerar aquesta opció; nombroses captures i les complicacions s'apliquen.

La manera fàcil d'aconseguir B2X

El millor camí (en contraposició a la més segura) manera perquè els titulars de Bitcoin per aconseguir monedes SegWit2x és enviar bitcoins a un intercanvi de suport abans que passi la forqueta. Només bitcoins en poder del canvi en el moment de la forquilla s'acreditaran amb SegWit2x.

Nota: La xarxa Bitcoin pot ser lent si hi ha una allau de gent que es mouen les monedes abans que la forqueta. Es recomana que enviï les seves monedes amb molta antelació per un preu raonable.

Aquests intercanvis podran acreditar als usuaris B2X si ho consideren segur fer-ho:

  • CryptoFacilities (si s'implementa la protecció de repetició completa) - Declaració oficial
  • CoinCheck (si la protecció repetició completa s'implementa i es compleixen altres condicions de seguretat) - declaració
  • CoinJar (al gener de 2018 al més aviat) - declaració

Mantenir les monedes en una bossa és una cosa que normalment recomanem que no, si no es controla la clau privada, que no controlen els bitcoins. Els intercanvis poden contravenir les seves declaracions, fallarà tècnicament, anar a la fallida, o hacker, entre altres possibilitats, i totes aquestes possibilitats podrien conduir a pèrdues. La probabilitat que un intercanvi d'experimentar problemes augmenta durant un esdeveniment perjudicial, tal com la propera forquilla.

La forma més segura d'aconseguir els seus monedes B2X és mantenir els bitcoins en la seva cartera personal i només reclamar-a través de procés recomanat oficialment de la seva cartera.

Nota: Pot portar el seu temps per carteres per implementar solucions adequades. Mentrestant, el preu de fitxes B2X pot moure en contra de vostè.

Tant si tria confiar en un intercanvi a d'acreditar amb B2X o reclamar a través de la seva pròpia cartera de Bitcoin, si té intenció de comerciar amb ell, llavors vostè necessita per mantenir-lo en o enviar-lo a un intercanvi de suport. No tots els intercanvis que emeten B2X als usuaris oferir un mercat en el mateix.

Nota: Aquesta és la forma en què la situació s'erigeix ​​com de 6 de novembre, a el millor del nostre coneixement. S'esperen més intercanvis d'anunciar les seves posicions de cara al futur. Revisi les actualitzacions a aquest article.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Introducció al comerç de Bitcoin

Post Altcoin

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Post Altcoin

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill

Post Altcoin

Què són Altcoins i ICOs - Bitcoin Whiteboard dimarts

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part II - Criptótote i Darkcoin

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Bitcoin i retorns a curt termini

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i la forquilla possible - Aquí és el que necessites saber

Post Altcoin

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Post Altcoin

Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin