Treballar per Bitcoins - 4 maneres dobtenir Bitcoin en línia | Catalan.Lamareschale.org

Treballar per Bitcoins - 4 maneres dobtenir Bitcoin en línia

Treballar per Bitcoins - 4 maneres dobtenir Bitcoin en línia

Si desitja treballar dins de la indústria de Bitcoin o simplement fer alguns concerts per bitcoins més i més opcions estan disponibles. Després del nostre post sobre com guanyar bitcoins lliures que he estat rebent una gran quantitat de correus electrònics sol·licitant d'aquesta manera avui vaig a revisar el que Bitcoin llocs de treball són en realitat la nostra allà.

Trobar treball dins de la indústria de Bitcoin

Una de les tendències més calents que el fenomen de Bitcoin ha comportat és la recerca de llocs de treball Bitcoin. La frase "Bitcoin Jobs" es busca al voltant de 2.000 vegades al mes i està clarament en augment (d'acord amb Planificador keword de Google):

Si està buscant feina a temps complet real en la indústria de Bitcoin aquí hi ha alguns llocs per mantenir un ull en.

Coinalityis una pàgina web que enumera diversos treballs Bitcoin per als desenvolupadors, escriptors, agents, venedors i més. També pot seguir el seu ordre profilein Twitter per obtenir actualitzacions en viu de treball.

Una altra gran manera de trobar feina Bitcoin és a través de llocs web freelance com oDesk, Elance Freelancerand. Encara que en general Coinality consolida aquests també, encara pot utilitzar diferents filtres en aquests llocs de manera que trobar la millor opció per a vostè. Un altre camí a seguir seria la de buscar llocs de treball Indeedfor Bitcoin. De fet és un dels taulers principals de treball de tot el món.

Últimament també he estat informat de la Cointelegraph està treballant en un nou servei de recursos humans per als treballs relacionats amb Bitcoin. Ho he comprovat a terme però suposo que encara està en les primeres etapes.

Treballar per bitcoins Online

Si no ets més que interessat en fer alguns bitcoins té diverses opcions. Un sub Reddit diu Jobs2Bitcoins mostra una borsa de treball Bitcoin on es poden intercanviar les seves habilitats per bitcoins. BitGigsis pàgina web que és similar a Fiverr, on la gent publica el que estan disposats a fer per una petita quantitat de Bitocins. Vostè pot tractar de convertir-se en un venedor en BitGigs però no crec que el lloc té molt de trànsit.

XBTFreelanceris una única Bitcoin lloc de treball independent 100%, pot publicar treballs pagats únicament en bitcoin i autònoms en l'altre extrem se'ls paga només en Bitcoin.

Intercanviar el seu temps per bitcoins

L'últim tipus de mètode per guanyar Bitcoin és a través de gastar el seu temps a Internet. El dic "perdent el temps", ja que aquest tipus de treballs solen haver de donar la volta al fer clic a enllaços o veure anuncis sense sentit. No obstant això, si això és una cosa que li agradaria seguir, aquests són els vostres opcions (per al registre em quedaria lluny de qualsevol d'aquests):

BitVisitor | VisitBit - li paga bitcoins per visitar altres llocs web.

CoinWorker- completar les tasques d'anàlisi curts en línia, guanyar punts i convertir-los en bitcoins.

CoinAd | BtcClicks- Se'ls paga per veure anuncis.

Guanyar bitcoins per ajudar a la gent en els fòrums

Probablement la forma més interessant que he trobat per guanyar bitcoins és a través del que es coneix com una campanya de signatures dins del fòrum BitcoinTalk. La idea bàsica és que si vostè és un membre del fòrum BitcoinTalk activa es pot posar un enllaç en la seva signatura promoció d'una empresa i se'ls paga per ells. El pagament en general correspon al seu nivell de membre BitcoinTalk, així que si ets un novell que guanyarà menys que un membre de l'heroi. Heus aquí una listof completa totes les campanyes de la signatura disponibles al fòrum.

Tenir altres formes de guanyar bitcoins que no figuren en aquest post? Deixa un comentari compartir la seva experiència.

Notícies relacionades


Post Altcoin

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

Post Altcoin

Jesse Powell renuncia a Ripple

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

Què és Peercoin? La criptocurrency híbrida

Post Altcoin

Què és Tether USDT - Guia per a principiants

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Què és Namecoin

Post Altcoin

Multisig: una guia per a principiants

Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds