22 dabril de 2015 | Catalan.Lamareschale.org

22 dabril de 2015

22 dabril de 2015

L'actualització més recent: 14:51 EDT

(Gran Muralla de Nombres) Després de consultar amb diversos experts de la indústria, que construeix un flux brut, però més granular de fundsbased en el comportament real de l'usuari.

(Dins de bitcoins) La xarxa de pagaments d'arrissat s'enfronta a les crítiques aquesta setmana per les revelacions sobre la liquiditat d'alguns dels seus actius. Ha sortit a la llum que l'ondulació passarel·les - les rampes d'entrada i offramps de la xarxa - tenen la capacitat de "congelar" fons dels usuaris a voluntat. D'altra banda, l'ondulació dels laboratoris ja ha utilitzat la seva influència per convèncer Bitstamp, una, de prominent i intercanvi, per congelar $ 1 milió de dòlars de fundsbelonging al fundador del partit d'arrissat Jed McCaleb.

(TechCrunch) Un avís publicat avui indica als clients a accedir al sistema en el seu Mt. Gox compte a claims.mtgox.com, des d'on poden fer el seu intent de recuperació. (També hi ha una opció en línia per a aquells que prefereixen muntanyes de papers.)

(Parlem de Bitcoin) Stephanie, Andreas i Adam parlen amb principis empresari Charlie Shrem.

(El CoinTelegraph) Tether, la primera plataforma blockchain habilitat per permetre que la moneda fiduciària que s'utilitzarà com Bitcoin, ha estat oficialment llançat a la borsa de cripto instant, canviar de forma. Aquesta integració ara serà més fàcil sense dolor a la volatilitat d'esquivar bitcoin mitjançant la utilització de la versió de la moneda de xifrat de dòlars.

(Coin Foc) Bitmain ha estat treballant en una solució per mitigar atacs DDoS attackson AntPool i AntMiners. En lloc d'intentar combatre el foc amb foc, la forma més eficaç per minimitzar els efectes d'un atac DDoS són per evadir l'atac, en lloc de lluitar.

(Comerciants Magazine) Gènesi Trading, una subsidiària de propietat total de Grup moneda digital i una divisió de la societat de valors SecondMarket, acaba d'obrir les portes i launcheditself com la primera societat de valors dels Estats Units per especialitzar-se en el comerç de monedes digitals, incloent bitcoin.

(CoinDesk) Departament de Serveis Financers superintendent Benjamin M. Lawsky Nova York anticipa la versió final del marc regulador BitLicense serà llançat en algun moment abans del final de maig.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Fidor Bank Using Ripple, la prova de reserves de Huobi i molt més

Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners

Post Bitcoin

Preu Bitcoin: quan les notícies són i no són importants

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

Rendible Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining sense problemes

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Llista destafes i estafadors Bitcoin actuals

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 31 dagost al 6 de setembre de 2014

Post Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia

Post Bitcoin

12 increïbles memes bitcoins