Arbitragant Bitcoin: Com he aconseguit un 12,12% de retorn de la inversió en 1 hora | Catalan.Lamareschale.org

Arbitragant Bitcoin: Com he aconseguit un 12,12% de retorn de la inversió en 1 hora

Arbitragant Bitcoin: Com he aconseguit un 12,12% de retorn de la inversió en 1 hora

Així com us vaig prometre tenia la intenció de prendre una mirada més profunda en l'opció d'arbitratge de bitcoins entre els diferents intercanvis. Bàsicament el que vull fer és comprar bitcoins "barats" a BTC-I, on el tipus de canvi és menor. A continuació, transferir els bitcoins a Mt.Gox i vendre en un benefici d'almenys el 10% (pel que el meu guany no aconseguirà menjar al dia amb totes les despeses de transacció). He intentat trobar referència per a algú que fa això a la web des de fa molt temps i no vaig poder trobar cap. Així que aquí està la meva estudi de cas de com em genera un retorn de la inversió 12,12% en 1 hora.

(11:46) Pas 1 - El punt de partida

Vaig començar amb els següents fons en BTCE:

I aquesta és el compte inicial de la meva gox:

(11:51 GMT) Pas 2 - La compra d'bitcoins "barats" a BTCE:

Així que en aquest punt m'he comprat 0.488BTC al tipus de canvi de dòlars 141.999. L'operació s'ha completat gairebé immediatament i el BTC va ser transferit al meu compte. El cost va ser de $ 69.295512 

(11:53) Pas 3 - transferir el meu fons d'Mt.Gox

Ara he iniciat una retirada de BTC BTCE i vaig moure el meu 0.488BTC a Mt.Gox

(13:01) Pas 4 - Els diners arriba a MtGox

Es va prendre al voltant d'una hora fins que els diners va arribar a Mt.Gox - Aquest és un punt crucial i arribarem a això més endavant. Com es pot veure ja he perdut al voltant 0.001BTC causa de les tarifes.

(13:02 GMT) Vendre bitcoins en un benefici

En aquest punt he venut 0,486 per $ 77,7. Per recordar-li, la despesa inicial va ser de $ 69,295512. El que ens porta a un guany de $ 8.404488 - un ROI del 12,12% en més o menys una hora.

Pas final - retirar els diners de Mt.Gox

Estic afegint aquest paràgraf com jo he rebut un munt de comentaris en relació amb el fet que no es pot retirar diners de Mt.Gox fàcilment. Aquest és el cas avui en dia, però la manera com ho veig, tot es redueix a la quantitat que creu en Mt.Gox. És a dir, si vostè pensa que gox no desapareixerà en qualsevol moment aviat, llavors aquests diners arribarà al seu propietari amb el temps, però si no és així, aquest procés no és probablement per a vostè. També és la raó d'aquest arbitratge és possible és probablement molt a causa de les dificultats que enfronten les persones quan es tracta de retirar diners de gox. En el personal, crec que fins i tot si es triga 2 mesos, els diners arribarà al seu propietari. Vaig a actualitzar sobre com això va en missatges posteriors.

Així és l'arbitratge sigui possible en Bitcoin?

1. Sí. És possible, però no necessàriament rendible. (Veureu per què en un minut).

2. A partir de testimonis en línia i amics entenc que hi ha un munt de qüestions relatives a la retirada d'USD Mt.Gox. Aquesta és també una de les raons de la diferència de preu entre aquests intercanvis. La gent el que vol dir el valor dels seus diners en BTCE més que en gox. Cal tenir en compte. Ja que pot prendre fins a 3 mesos per obtenir els seus diners serà difícil de reinvestand així que això no es converteixi en un arbitratge "per se", sinó un préstec que li dones a gox amb un benefici.

Nota: Un dels lectors del bloc va suggerir l'ús d'un canvi més flexible com VirWoX. No estic segur de si això anava a funcionar, però potser es mou diners en allà et permetrà obtenir els diners ràpid. Vaig a publicar una actualització sobre això en una de les meves properes entrades.

3. 2 quotes importants no estan inclosos - La tarifa per dipositar diners en BTCE i la quota de retirar-se de Mt.Gox. Tot i així, ja que es fixen aquestes tarifes, es pot calcular fàcilment d'acord al seu mètode de transferència.

4. Hi ha alguns programes que es diu que faci exactament el que he fet en el pilot automàtic. No els he provat. Si vostè té - M'encantaria conèixer la teva experiència amb ells.

5. Si el preu BTC van anar a caure sobtadament a l'espera que els diners arribin a gox hauria perdut diners, així que tingues en compte. Un cop dit això, a part de la "gran crisi" de maig 2013 no em acord Bitcoin canvis en els preus de manera tan dramàtica en 1 hora, de manera que la meva estimació és que pitjor dels casos s'acaba el punt d'equilibri.

6. Perquè això sigui realment rendible que hauria de intercanviar grans quantitats de diners, el que significaria un risc més gran. Però imaginar el molt que el beneficia si es va fer el mateix amb $ 10.000 (pista: al voltant de $ 1.212)...

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

Sophisticated Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni i TOR

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els IJK de BTC

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

Post Bitcoin

Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: del 24 al 30 dagost de 2014

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

Finalment, una manera senzilla denviar Bitcoin a Facebook