Arn es basa en el primer supermercat holandès que accepta Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Arn es basa en el primer supermercat holandès que accepta Bitcoin

Arn es basa en el primer supermercat holandès que accepta Bitcoin

Una part de supermercats de la cadena holandesa Spar està acceptant oficialment Bitcoinvia un sistema de processament de pagaments ràpida i fàcil.

Aquest és el primer dels supermercats de la marca als Països Baixos a acceptar pagaments moneda digital. Amb aquest moviment, el supermercat vol impulsar l'adopció de pagament digital a la ciutat d'Arnhem (a prop de l'estació central) i al país.

Aquesta botiga Spar franquícia és ara part del projecte Arnhem Bitcoincity

Llançat al maig per encoratjar als comerciants de la ciutat per prendre els pagaments Bitcoin, i també d'un esforç nacional massiu que inclou la creació d'un bulevard Bitcoin a l'Haia, per exemple. El supermercat Arnhem és una de les 40 empreses de la ciutat que accepta els diners digital, un nombre impressionant fins i tot en els Països Baixos.

NU.nl reportsthat el sistema posat en marxa per la botiga d'Arnhem per ajudar els clients amb les seves primeres compres BTC al 'món real'és bastant simple. Una sentència que confirma per Lucas van Gelder, el propietari d'aquest supermercat Bitcoin ambient.

Spar és la primera botiga coneguda d'una gran cadena als Països Baixos que accepta bitcoins. Bitcoiners poden carregar el pagament en el seu telèfon mòbil o tauleta. El supermercat té una tauleta en què es colpeja la quantitat. El comprador pren el seu telèfon i El codi per fer el pagament.

Gelder va revelar que la botiga estarà processant els pagaments a través d'un sistema de punt de venda proporcionada per la signatura holandesa BitKassa. A més, el supermercat ha decidit convertir l'moneda digital a euros, que es dipositen posteriorment en el seu compte bancari.

"Sembla que un projecte interessant i divertit per donar suport. Jo personalment no esperava guanyar una gran quantitat d'ingressos addicionals mitjançant l'acceptació de Bitcoin, però potser anem a atraure un parell de nous clients d'aquesta manera", el propietari de la supermercat va dir Coindesk. En els dos primers dies després de començar acceptar moneda digital, la botiga processa uns 10 pagaments.

Imatge destacada: WikimediaAshton Kutcher és el nou addicte a Bitcoin (i està invertint els seus dòlars!)Una altra figura pública que s'ha lliurat a Bitcoin poder. Aquesta vegada, es Ashon Kutcher tornada a posar alguns dels seus dòlars en el món de la moneda digital.

L'actor i fundador de la signatura de l'empresa A-Grau van revelar el seu nou projecte en l'última conferència TechCrunch Disrupt, on va dir que "bitcoins són, evidentment, cada vegada més rellevant".

A propòsit de les ofertes de "bruts" que s'estan realitzant amb Bitcoin? "Crec que el fet que es pot comprar medicaments i munició amb ell és en realitat un validador de la moneda en si", Ashton Kutcher va afegir.

I llavors, segons l'actor, també hi ha un enorme potencial per a la tecnologia que hi ha darrera de la producciónde aquesta moneda descentralitzada. 99Bitcoins va parlar sobre això aquí.

"El més important amb Bitcoin Bitcoin no és en si, però què vol dir que la tecnologia descentralitzada realment?", Va dir Kutcher, qui va donar l'exemple de la seguretat cibernètica.

Amb la tecnologia que estem utilitzant actualment per a Bitcoin, la gent podria controlar-se mútuament de manera anònima a Internet. L'objectiu seria buscar per al comportament criminal, el que elimina la intrusió del govern.

Via cnbc.com


$ 19M val la pena de BTC puja a subhasta a Austràlia - rebi el mercat de Bitcoin!Austràlia aviat ha de ser conegut com el "rei de bitcoin subhasta", com $ 19 milions de dòlars en BTC s'està venent ara, el que s'espera que sigui, una subhasta pública molt controvertida. El Servei d'Agutzils d'Estats Units va dur a terme la major subhasta bitcoin any passat, on quatre guanyadors van ser amb $ 14 milions de dòlars en BTC. Els bitcoins van ser capturats per la companyia en línia il·legal ja desapareguda el comerç de drogues, ruta de la seda.

La subhasta bitcoin australià és conseqüència de la major confiscació de BTC en la història del país. Ells eren de mida d'un particular i dels inversors BTC acusat de participar en el tràfic de drogues de la UE. El mercat de Bitcoin ha reaccionat positivament a la notícia; disparar el preu BTC al seu valor més alt fa dos anys.

La subhasta es va anunciar el 3 maig 2016 amb una col·lecció de 24.518 BTC un valor de $ 19 milions en el moment dels anuncis. Un preu bitcoin sola gairebé el doble des de l'última vegada que una subhasta BTC era ajuda. La subhasta dels EUA va atreure a un nombre rècord dels inversors, però no estem segurs que serà el cas aquesta vegada a causa de la pujada del valor i les especulacions en el mercat de Bitcoin.

Binària financera, un servei de compra bitcoin seu a Silicon Valley és l'única companyia o persona que ha expressat interès a competir oficialment. Dos dels grans guanyadors del Servei de Agutzils dels Estats Units bitcoin subhasta, ITbit i Pantera capital han dit que no estan participant, sense donar una raó o raons per seure.

Continuarem seguint la subhasta australiana BTC, així com la reacció del mercat a Bitcoin i informar a vostès més tard. Per estar en sintonia!

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

Post Bitcoin

6 Restaurants que accepten Bitcoin

Post Bitcoin

Armory Technologies està publicant una versió actualitzada de la seva cartera Bitcoin després daconseguir una inversió de $ 600k

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Bitcoin és inútil: Hernaes

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Opcions de negoci per a principiants

Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Llista destafes i estafadors Bitcoin actuals

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

Post Bitcoin

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa