Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin

Si vostè ha estat seguint de notícies de tecnologia, llavors vostè ha sentit parlar segurament les fuites Ashley Madison. Els hackers - d'alguna manera, d'alguna manera - asseguren l'accés a la informació d'identificació d'un estimat de 37 milions d'usuaris d'Ashley Madison, i ara han llançat aquesta informació per al món.

Ashley Madison és un lloc web de cites en línia específicament per a persones que busquen tenir una aventura, així com es pot imaginar la informació d'identificació que pertanyen als usuaris és informació altament sensible.

Ara, els artistes d'extorsió estan utilitzant aquesta informació per extorsionar la gent, i ells estan exigint el pagament de Bitcoin. Els correus electrònics han estat circulant per la web, amb almenys un artista de l'extorsió exigint el pagament d'exactament 1.0000X BTC. El extorsionista utilitzeu quantitats lleugerament diferents de Bitcoin (pel 1,00001, o 1,000002) per identificar el que va pagar. Mitjançant l'ús d'moneda digital, aquest extorsionista és el que fa gairebé impossible per a ell o ella traça.

[Tweet_box disseny = "box_02"] Si vostè és l'objectiu d'un pla d'extorsió Ashley Madison, aquí hi ha alguns consells simples :. No paguen a ningú tractant d'extorsionar vostè [/ tweet_box]

No és molt difícil argumentar que Bitcoin ha estat un guany net gran per als usuaris. Baixos costos de transacció, més intimitat, una manera eficaç d'emmagatzemar de forma segura la riquesa (quan es maneja adequadament): la llista de beneficis per a l'usuari final pot seguir i seguir. On sigui que es tracta de diners, però, vostè pot apostar que hi ha un costat fosc en els beneficis.

Quan es tracta de Bitcoin, la moneda totalment digital s'està convertint en una opció popular per a les persones que participen en activitats il·legals. Bitcoin ja s'ha guanyat una reputació per facilitar el tràfic de drogues i altres activitats il·lícites a través de llocs web com a ruta de la seda, però potser el major risc per als usuaris finals és l'extorsió. Resulta que moltes de les qualitats que fan Bitcoin gran per als usuaris finals regulars, també fan que sigui la moneda d'elecció per als extorsionadors.

Dues paraules de consell a les víctimes Ashley Madison: No pagar

És possible que va arribar a través d'aquest article després d'haver trobat a si mateix l'objectiu d'un pla d'extorsió Ashley Madison. Això és molt desafortunat, però tinc un consell per a vostè: no pagar a ningú tractant d'extorsionar vostè. No estic tractant de tenir l'autoritat moral aquí, tractant de ser més pragmàtic.

Tota la informació de les fuites d'Ashley Madison ha posat a disposició del públic i fàcil de buscar. Si la teva parella vol comprovar la seva adreça de correu electrònic, que no prendrà molt esforç. En aquest moment és gairebé tan fàcil de buscar a través de la pila enorme xipolleig de les dades d'Ashley Madison, ja que és per buscar a través d'un directori telefònic en línia o Facebook.

El fet és que, fins i tot si vostè paga el extorsionista, no hi ha res que impedeixi a un altre extorsionista de fer xantatge a vostè, o potser el mateix que va tornar exigint una segona ronda de pagaments. I tot i que podrien reclamar qualsevol hacker o extorsionista, no hi ha manera d'eliminar la seva informació ara que s'ha fet públic.

Hi ha altres tipus d'extorsió, però, i en alguns casos que podrien ser millor pagar. Anem a repassar aquests escenaris.

Amb altres formes d'extorsió Bitcoin podria pagar a pagar

No hauria de ser cap sorpresa llavors que Bitcoin s'ha convertit en una opció popular per als pirates informàtics en línia a la recerca d'extorsionar la gent. De fet, un dels programes maliciosos més comuns que afligeixen a l'Internet ara és cryptolocker, i els nombrosos derivats que s'han escindit de la mateixa.

Aquests programes de treball mitjançant l'encriptació dels arxius importants en l'equip, i amenaça amb esborrar arxius llevat que el rescat és pagat en una data determinada. Igual que l'escàndol d'Ashley Madison, les seves dades són presos com a ostatges, i també com l'escàndol d'Ashley Madison, els extorsionadors accepta el pagament només en Bitcoin. A mesura que passa el temps, els pirates informàtics i altres s'adonaran de noves formes de retenció de dades, maquinari i altres coses com a ostatges, i moneda digital probablement continuaran sent el pagament d'elecció.

Llavors, què ha de fer si i quan es xifren els arxius? Malauradament, si les dades són importants, és possible que hagi de pagar. En cas contrari, les dades es poden perdre. Quan es tracta de malware, la millor manera de protegir-és evitar la infecció en primer lloc. Mai descarregui el nou programari, especialment fora de la botiga d'Android i d'altres menys de fonts de confiança. Esperar un mes o dos i veure comentaris de prop.

A més, si vostè té arxius importants, dir que la propera gran novel·la americana, o la seva informació d'impostos, segur de tindre còpies de seguretat, inclòs l'emmagatzematge en fred (unitats de memòria flash) i basada en el núvol. D'aquesta manera, fins i tot si alguns dels seus arxius veure en perill, vostè serà capaç de recuperar les dades. També podria considerar més difícil de piratejar alguns sistemes operatius, com Linux.

Des de la seva creació, Bitcoin ha estat objecte de diverses estafes, així com un vehicle per permetre estafes a causa de les raons exposades anteriorment. Això no hauria de ser una gran sorpresa: on hi ha diners, no hi haurà persones que busquen robar aquests diners, per desgràcia.

Això no és necessàriament un cop contra Bitcoin. Amb o sense la moneda totalment digital, hackers i extorsionadors s'adonaran d'una manera de robar els diners, però és un tema que tothom, tant si utilitzen o no Bitcoin, ha de tenir en compte.

Bitcoin: La moneda extorsió perfecta

Per què és Bitcoin extorsió arribant a ser tan popular? A causa que la moneda digital és una eina gairebé perfecta per extorsió. Totes aquestes característiques anonimat Bitcoin usuari li agrada fer que sigui molt difícil per a les autoritats legals o qualsevol altra persona per rastrejar el flux de pagaments. Això és especialment cert per a la majoria de les persones que van a ser prou intel·ligent com per a executar un pla d'extorsió.

El vell clixé de pel·lícula d'haver de prendre una bossa plena de bitllets sense marcar a algun lloc ocult s'ha quedat desfasat. Bitcoin automatitza tot això i fa que sigui ridículament fàcil. És gairebé impossible rastrejar la ubicació o la identitat de les persones que utilitzen les transaccions Bitcoin, especialment si es prenen les mesures de seguretat adequades. Qui posseeix què bitcoins també segueix sent totalment anònima.

Si se suma tot i és gairebé impossible rastrejar la identitat de la persona o organització a acceptar pagaments Bitcoin. Això significa que les forces de l'ordre gairebé segur que no seran capaços de realitzar un seguiment d'un artista extorsió exigint el pagament de Bitcoin. És per això que la vigilància i les mesures preventives són tan importants.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH

Post Bitcoin

Deflation Part 2: és la deflació de preus de Bitcoin bona o mala?

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 31 dagost al 6 de setembre de 2014

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

Post Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: continua lacció de costat

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox Shutdown permanentment!

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics