Transicions dÀsia a les proves destaca | Catalan.Lamareschale.org

Transicions dÀsia a les proves destaca

Transicions dÀsia a les proves destaca

AsiaCoin, el comerç com AC, és un llançat recentment altcoindesigned per al mercat asiàtic. Es va posar en marxa el 16 d'abril i és una prova híbrida de treball / prova de la moneda d'Estaca. En el moment en que opera sota presoner de guerra, però avui en dia que aquest passi a POS, unint-se a les files de peercoin, Reddcoin, i altres. Això fa que avui en dia tan bo d'un moment per revisar aquesta nova moneda.

Atura la mineria com AsiaCoin Canvia a POS

Scrypt ASICs són aquí, i gràcies als miners de la VAG, miners KNC, i un grapat dels seus competidors, les màquines estan inundant les xarxes Scrypt. Igual que amb la mineria Bitcoin núvol, núvol Scrypt minera està fent més fàcil i més fàcil de desbordar per complet petites xarxes moneda digital Scrypt.

Mentre que altres monedes estan optant per anar per múltiples algoritmes per a la resistència ASIC o bé executen al mateix temps, com amb Myriadcoin, o barrejat junts en un algoritme complex, com Darkcoinand és algoritme X11, AsiaCoin va la direcció oposada. S'espera que l'interruptor d'avui per lliurar un augment de preus com MultiPools que han estat miningAsiaCoin ja no serà capaç de fer-ho i, per tant, hauria d'aparèixer una reducció en el dúmping. El BlackCoinexperiment ha demostrat com multipooling poden ser eficaços en l'absorció de les fluctuacions d'un escenari de bomba i bolcat, i AsiaCoin segueix aquest cable.

Aquells que busquen en la moneda d'avui serà a jutjar per més que el preu. Molts aspirants als inversors han capturat als perills potencials d'una moneda pre-minat, però, amb zero premine, AsiaCoin no tenia aquest problema. Sense aparell IPO, o jigging, aquí.
Prova de participació s'ofereix inicialment a un ritme cridaner del 100% per al primer any. Després d'això, es redueix a 2%, de manera que hi ha un benefici real per als primers usuaris. Encara més sorprenent, que està disponible actualment en al voltant de deu diferents intercanvis, incloent Cryptsy, MintPal i Poloniex. Aquesta forta, el suport inicial dels intercanvis podria considerar-se molt positiu, especialment tenint en compte l'edat de la moneda. Hem vist molts altres grups de pressió altcoins llarg i dur per ser inclòs en les borses, de manera que el fet que alguns dels majors intercanvis són a bord és un signe d'un bon suport.

AsiaCoin pot evitar problemes observats en Bitcoin i Altres Altcoins?

Però què passa més enllà d'aquest primer any? Sigui o no AsiaCoin és més que una altra variant oportunista, específica per a la regió serà en depenen per superar els problemes que enfronten els Bitcoinin el mercat. La prohibició / volatilitat no prohibir, l'estat de flux quàntic Bitcoin a Àsia ha creat i AsiaCoin només és evitar això en l'actualitat per volar sota el radar. Amb un comerç d'uns 300 volumeof BTC per dia a través dels intercanvis, que podria no ser el cas durant molt més temps.

A més, mentre que altres noves monedes són innovadors, abordant problemes a nivell tècnic, AsiaCoin pretén donar resposta a una qüestió regional sense oferir res del que sembla particularment nou, o nínxol, a aquest mercat. Mentre que els desenvolupadors poden haver posat en marxa grans garanties contra la manipulació dels preus a curt termini, els problemes que afecten les monedes digitals a Àsia segueixen sent temes tan complexos de la política i la cultura.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Millor maquinari de mineria dEthereum (2018 actualitzat)

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists: lètica de posseir Bitcoin

Post Bitcoin

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

Post Bitcoin

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%

Post Bitcoin

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia