Estem regalant 2 còpies de My Dirty Little Bitcoin Secrets (valor de $ 27) | Catalan.Lamareschale.org

Estem regalant 2 còpies de My Dirty Little Bitcoin Secrets (valor de $ 27)

Estem regalant 2 còpies de My Dirty Little Bitcoin Secrets (valor de $ 27)

Actualització: Aquest sorteig ha finalitzat. Felicitacions als guanyadors Haykal Firkamand Eko Budi Utomo. Espero veure'ls a tots en el proper sorteig!

Giveawayhas de juliol van acabar, per la qual obsequi d'agost és en el seu camí!

Alguna vegada has volgut saber com fer diners amb Bitcoin? Llavors has vingut al lloc correcte. Aquesta setmana estem regalant dues còpies de "My Dirty Secrets Poc Bitcoin". El llibre és bàsicament un enorme pas a pas guia que explica exactament com 99Bitcoins va passar d'un lloc web d'una pàgina a tota regla Bitcoin fa la màquina.

Si volsQuè bitcoin no és - MoneywebAixò és cert per a tots els cryptocurrencies, segons ell, a causa d'un fet molt important: no són, i mai seran monedes reals.

El blockchain és essencialment un mecanisme de transmissió eficient ", va dir. "UBS i altres bancs, fins i tot alguns bancs centrals, han adoptat la tecnologia blockchain que accelera les transaccions entre els principals bancs del món. Però cal separar la tecnologia subjacent, que és bastant avorrida, de Bitcoin en si, el que podria ser emocionant, però no és una moneda real.

Elogi fer byPaul Donovan


Què és el xifrat BIP38 per al vostre Bitcoin Wallet?BIP38 és bàsicament una forma estàndard per xifrar una clau privada Bitcoin amb una contrasenya. Així que si algú troba el seu clau de xifrat no pot desxifrar sense conèixer la contrasenya.

BIPstands de Protocol Improvment Bitcoin - és a dir, si vostè té una idea per fer un millor Bitcoin pot redactar cap amunt i si és acceptada per la comunitat a la qual va començar a usar-lo. Així BIP38 és només la proposta 38a presentat en el Protocol de Millora de Bitcoin que en l'actualitat és adoptat pels usuaris de Bitcoin per protegir les seves claus privades.

Hi ha 2 maneres d'utilitzar BIP38. La primera és per xifrar una clau privada existent amb una contrasenya.

La segona manera d'usar BIP38 és deixar que una altra persona a crear una clau privada per a vostè i no permet que passin els seus bitcoins. Així que si vostè compra un Bitcoin física, per exemple, s'adonarà que tenen una clau privada imprès en ells i el tipus que creen els coneix aquesta tecla. Així que tenir BIP38 permet la creació d'aquestes monedes i encara a protegir-se de la capacitat del venedor per passar a ells.

Recordeu que les claus privades xifrades amb BIP38 en general començar amb 6p en lloc de l'habitual 5j.


Què és SegWit? (Testimoni segregat)En el vídeo d'avui parlarem d'un terme que pot haver sentit rebotant últimament. Estic parlant de "segregada Testimoni" o Segwit en curt.

Segwit va ser inventat per tal d'ajudar a reduir la mida d'arxiu d'una transacció de Bitcoin. Això permet que més transaccions a ser aprovats cada vegada que un bloc de transactionsis va confirmar. Bàsicament, el seu propòsit és fer que la xarxa Bitcoin aprovar més transaccions amb cada bloc.

Cada transacció de Bitcoin té 3 parts - que el va enviar, qui el rep, i una signaturethat digital verifica el remitent té el dret d'enviar les monedes. La signatura és considerat com "el testimoni" de la transacció.

Segregat testimoni vol dir que estem separant el testimoni de la transacció per tal de fer-lo més petit en grandària. Les dades de la signatura, o testimoni, encara s'han de transmetre, però, no s'inclouran a l'interior de la transacció.

L'especial d'Segwit és que no es requereix un consens de tota la xarxa Bitcoin per tal de fer que funcioni. Això es coneix com un "forquilla suau" - el que significa Segwit funcionarà fins i tot si alguns usuaris no actualitzen el seu programari a la nova versió, pel que és molt més fàcil d'implementar.

Per concloure Segwit és un mètode d'escalar la xarxa Bitcoin més que confirmar la transacció en cada bloc sense augmentar la mida del bloc en si. Espero que hagin gaudit d'aquest vídeo, i et veig en la següent. Adéu per ara!

Per obtenir més informació sobre els beneficis de l'Segwit aquí és un recurs complet.


Què és un atac de DDoS?Si vostè ha estat seguint Bitcoin Examinador (si no ho ha fet, la culpa és teva!), Sap que ens agrada tornar al bàsic, de tant en tant. Igual que vam fer aquí, volem parlar d'un altre atac, avui dia: l'atac DDoS. A causa que els amants de Bitcoin tenen dret a saber tot el que cal saber sobre la seva moneda digital favorit.

Per tant, el que és un atac DDoS? En primer lloc, l'acrònim de denegació de servei distribuït (DDoS). L'objectiu d'aquest atac és fer una màquina o recurs de xarxa no estan disponibles per als seus usuaris previstos. Això es fa sovint en l'univers de Bitcoin, per tal de paralitzar els miners i els serveis.

Els atacs DDoS són comesos principalment pels miners, que competeixen entre si per a la creació i distribució de nous bitcoins. Sovint utilitzen aquest tipus d'atac per deixar altres miners impotent i evitar que la creació de noves monedes.

No obstant això, els atacs DDoS s'han utilitzat últimament en els intercanvis Bitcoin. Els culpables són en general els pirates informàtics, que preparen els atacs a paralitzar el comerç i fer que el valor de Bitcoin baixar, el que porta als preus volàtils moviments. Els hackers han estat fent això per desencadenar la venda i portar els preus més baixos, a continuació, tornar a entrar al mercat per comprar per menys diners.

Via forexmagnates.com

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Els professors deconomia prediuen que Bitcoin caurà en valor

Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments

Post Bitcoin

Sam Patterson de OpenBazaar parla de comerç electrònic, descentralització, multisig i molt més

Post Bitcoin

No hauríem dintentar ajustar Bitcoin en les estructures legals existents

Post Bitcoin

Llista de països que han prohibit Bitcoin!

Post Bitcoin

Més de 40 països estan interessats en la nova màquina de caixers automàtics Bitcoin de Lamassu

Post Bitcoin

Tres maneres de comprar fàcilment Bitcoins al Regne Unit i un nou intercanvi britànic

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin depèn de tu

Post Bitcoin

Fer diners per executar una aixeta Bitcoin - La meva lliçó de 45 dies

Post Bitcoin

The Rise and Rise of Bitcoin, llançat a tot el món, però necessita als espectadors principals

Post Bitcoin

USMS Auction Winner Speculation