Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech | Catalan.Lamareschale.org

Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

És evident que a partir d'ara Bitcoin no s'usa comunament per a les transaccions (excepte per a l'activitat il·legal) i és molt poc probable que això canviï en el futur previsible. El que queda és un mecanisme d'emmagatzematge de valor, el qual, es podria argumentar, és similar a l'or, però no millor d'alguna manera, en l'era dels ETF, quan l'or es negocia de forma digital.

Les persones que estan comprant Bitcoin aquests dies estan especulant sobretot, en la creença que cryptocurrencies són el camí nou i fàcil de fer-se ric. No obstant això, en algun moment, el preu deixarà de pujar, i llavors la gent es queda enganxada a la "moneda" que té l'ús de zero.

Elogi fer byAmit Karp4 passos per mantenir els vostres Bitcoins segursUtilitzar aquests 4 passos per evitar el robatori i mantenir les seves bitcoins segur.

Pas 1 - Seleccioneu una contrasenya segura per la seva cartera de Bitcoin

Molta gent aconsegueix en l'hàbit de triar la mateixa contrasenya per tots els seus comptes en línia. Això posa en risc les seves bitcoins. Trieu una contrasenya segura per la seva cartera de Bitcoin. Podeu utilitzar programari com 1Password o Roboform per crear i emmagatzemar les seves contrasenyes per a vostè - d'aquesta manera vostè mai va a utilitzar la mateixa contrasenya dues vegades mai més.

Pas 2 - Utilitzar l'autenticació de factor de 2

La majoria de les carteres Bitcoin en línia ofereixen l'opció d'un procés d'autenticació de 2 factors. Això vol dir que cada vegada que es connecti vostè està obligat a autenticar amb un pas addicional que no sigui la seva contrasenya. La majoria de les vegades això hi haurà un missatge de text de verificació enviat al teu telèfon. Encara que això pot sentir-se incòmode de vegades, usant 2 autenticació de dos factors redueix el risc de robatori dràsticament.

Pas 3 - Còpia de seguretat de la seva cartera de Bitcoin

Una còpia de seguretat dels seus walletcan a protegir-se contra fallades de les computadores i molts errors humans. També pot permetre recuperar la seva cartera després de la seva mòbil o un ordinador va ser robat si manté la seva moneder xifrat.

Pas 4 - Utilitza emmagatzematge en fred per a grans quantitats de Bitcoins

Si la seva cartera emmagatzema una gran quantitat de bitcoins vos de mantenir-lo en el que es coneix com emmagatzematge en fred. D'emmagatzematge en fred vol dir que la seva cartera no està present a la web o en qualsevol altre equip. Un exemple per a l'emmagatzematge en fred podria ser una cartera de paper o una unitat flaix que té la seva clau privada xifrada en ella.


5 regles dor que cal seguir Quan compreu BitcoinsSeguiu aquests 5 d'or per evitar el frau en la compra d'bitcoins.

Regla # 1 - Verificar la credibilitat del seu venedor Bitcoin.

En la compra d'un individu validar la seva reputació mitjançant la revisió del seu perfil comerciant si hi ha un disponible. Demanar un Facebook, LinkedIn o qualsevol altre perfil de xarxa social per tal de determinar que hi ha una persona real darrere de la pantalla. Com a regla general no comprar bitcoins d'algú que no es pot donar compte de la seva credibilitat.

Si va a comprar a un intercanvi, comprovar si el nom de l'intercanvi i la paraula "revisions". A la recerca de comentaris sobre els intercanvis i fins i tot els individus en el fòrum Bitcointalk també pot proporcionar informació valuosa.

Regla # 2 - catalogui tot

Des Bitcoin és una cosa impossible de trobar com diners en efectiu, en cas de frau serà difícil de provar les al·legacions específiques. Assegureu-vos de documentar la seva comunicació amb el venedor d'una manera que serà fàcil de presentar, si cal més endavant.

Regla # 3 - Esperar a 1 de confirmació abans d'entregar els diners

Per a petites i mitjanes transacció es recomana esperar almenys 1 de confirmació abans d'enviar el seu pagament. Per a les transaccions més grans, esperar almenys 6 confirmacions.

Regla # 4 - fideïcomís de l'ús quan sigui necessari

En dur a terme grans operacions de persones físiques utilitzar un servei de custòdia Bitcoin a aferrar als seus fons fins que rebi la quantitat necessària de confirmacions. D'aquesta manera els seus diners serà a la custòdia d'una tercera part de confiança fins que rebi els bitcoins.

Regla # 5 - MAI deixi els seus diners en un intercanvi

Si va a comprar bitcoins en un intercanvi assegurar-se moure el Bitcoin a la seva pròpia cartera privada Bitcoin el moment en què el rebi. MAI deixi bitcoins dins d'una bossa, això pot resultar en la pèrdua de les seves bitcoins per robatori o frau.


Què és un atac de 51% - Tutorial simplificat de BitcoinÉs possible que hagi sentit el terme "atac de 51%", però ¿què significa realment?

Bitcoin minersuse potents ordinadors per verificar que cada persona que desitja passar bitcoins en realitat té bitcoins a gastar i no està tractant d'enganyar al sistema. Ho fan mitjançant la revisió de la Blockchain - un arxiu digital que documenta totes les transaccions Bitcoin mai s'ha fet. Miners generalment agrupa a les piscines de mineria perquè puguin combinar la seva potència minera i ser més eficients.
El poder del procés de verificació dels miners d'ella deriva de la descentralització. Per exemple, diguem que hi ha una transacció que està passant a través de la cadena de bloc. Cada miners revisaran aquesta transacció i decidir si el remitent en realitat té el bitcoin que vol enviar. Si la majoria dels miners governa la transacció és vàlida passarà per.

Però el que si algú pot obtenir un celler de més de 50% de la potència minera de la xarxa i manipular el sistema per les seves pròpies necessitats. Teòricament parlant, si algú se les arregla per treure aquest tipus d'atac es pot doblegar gastar els seus diners - el que significa que es pot pagar amb la mateixa Bitcoin dues vegades o fins i tot més.

L'atacant també serà capaç d'evitar que les transaccions de ser confirmat i prevenir altres miners de la generació de noves Bitcoins. Però més en la despesa doble i confirmacions s'han de revisar de vídeos posteriors.

Per ara, aquí hi ha un exemple real en viu de l'atac el 51%. Al gener de 2014 una de les piscines de mineria es va fer tan gran que s'acostava el 51% de la potència total de la mineria. Per descomptat, això va crear cert pànic a la comunitat Bitcoin, però ho van arreglar poc després pels miners que van deixar la piscina per tal d'equilibrar les coses.

Una de les coses a tenir en compte és que algú amb tant de poder minera probablement faria més diners usant aquest poder per extreure legítimament que per operacions efectivament bloqueig o duplicar la despesa. Això redueix el risc d'un atac d'aquest substancialment.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin i la transició als diners

Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Post Bitcoin

Transicions dÀsia a les proves destaca

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

6 Els nous caixers automàtics de Bitcoin i on trobar-los

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó

Post Bitcoin

La mineria Bitcoin pot ser més rendible

Post Bitcoin

Bitcoin com a mercaderia: Llicència dimpostos?

Post Bitcoin

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen