Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes | Catalan.Lamareschale.org

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes

És per això que gairebé cap de nosaltres ha de posseir bitcoins. Valor de Bitcoin té diversos punts febles. Algú podria hackejar el blockchain, crear més bitcoins i manipular el valor o vendre els bitcoins il·legítims i escapolir-se amb els diners dels compradors. O grups d'usuaris poden realitzar grans compres i vendes de bitcoins, la manipulació del seu valor, perquè no hi ha controls. O usuaris de Bitcoin podria simplement començar a fer servir altres cripto-monedes o divises tradicionals emesos pel govern i el mercat podria plegar completament, fent bitcoins sense valor, com ha passat amb altres cripto-monedes. Qualsevol o totes d'aquestes coses pot succeir en qualsevol moment.

A menys que vostè és un comerciant professional, o simplement vol jugar, es mantingui allunyat de bitcoins. No tenen cap valor inherent, ja que són una moneda que representa un valor en lloc de tenir valorar-se a si mateixos. 

Elogi fet per: Adam HartungTot això de Bitcoin és fals - SplinterTotes aquestes "monedes digitals" imaginaris s'acaba de fer coses falses....

Què és Bitcoin? Ningú ho sap. No em refereixo al fet que ningú pot oferir una sèrie de paraules que sonen plausibles que sembla a primera vista com si s'estan descrivint una cosa real, i aplicar aquestes paraules a Bitcoin o fins i tot a "Etereum" o qualsevol altre "moneda digital" que és "minada" en un ordinador (fals). Vull dir que res d'això té sentit....

A l'ordinador que té un Bitcoin. El seu valor fluctua enormement d'un mes a un altre. No tens idea del que serà capaç d'intercanviar per demà. No es pot comprar un burret amb ella en qualsevol lloc. És fals...

En comptes de dir-me paraules d'ordinador sobre el que aquestes monedes digitals són, digues-me una cosa: És millor que diners en efectiu? Que tinc a la mà? Això em compra un burret? Això em compra una pilota de bàsquet? Això em compra una casa? Això em compra un avió de combat? És millor que això? No, no ho és…

Riure riure al seu altiu tot el que vulgui. Gaudir de dient-me ignorant. Tinc un burret i tot el que tens és "codi." Sí-codi per "idiota".

Elogi fet per: Hamilton Nolan


1 dabril de 2015L'actualització més recent: 11:47 EDT

(Forbes) Dos dels agents encarregats de fer complir la llei implicats en la investigació de diverses agències enredada a la ruta de la seda han estat acusats pel Departament de Justícia pel robatori de centenars de milers de dòlars (almenys) en Bitcoin.

(CCN) Invoiced.com, un servei de facturació que permet a les empreses crear factures i acceptar pagaments en línia, ha començat a permetre als seus clients accepten Bitcoin.

(Dins de bitcoins) L'ex agent de la DEA que està acusat d'extorsionar administrador de ruta de la seda temible pirata Roberts i el robatori dels fons de l'antic mercat en línia també va ser un oficial de compliment a canvi de Bitcoin CoinMKT durant el seu temps a la DEA.

(Coin Foc) AlertPay ha expressat el seu interès en el moneda digital i està preparant una actualització de la plataforma que afegeix la capacitat dels comerciants per començar a acceptar bitcoinand intercanviar-la per una altra moneda o per mantenir les monedes.


10 dabril de 2015(Empresari) La meva filosofia d'inversió és molt-termsays llarg Reid Hoffman sobre Bitcoin.

(LiveJournal) LiveJournal està acceptant pagaments en Bitcoin.

(New York Times) Els pirates informàtics dirigits SendGrid, un servei de correu electrònic massiu utilitzat per 180.000 empreses, entre elles Uber, Pinterest, Spotify i Foursquare, per infiltrar-se en Coinbase, una de les bosses més populars Bitcoin.

(CoinDesk) Bitcoin inici Reservat 21 Inc ha anunciat que serà el plom sponsorfor la propera Fira de treball Bitcoin, que té lloc a Sunnyvale, Califòrnia, el 18 d'abril.

(Coin Foc) Mississippi Power Company (MPC) va presentar una demanda contra els miners de la VAG, LLC, la companyia moneda digital assetjat, en la Cort del Districte Sud per al Districte Sud de Mississippi.


13 dabril de 2015L'actualització més recent: 13:57 EDT

(TechnInAsia) de Filipines Bitcoin societat paraigua Satoshi Citadel Indústries (SCI) ha anunciat avui que ha adquirit BuyBitcoin intercanvi de Bitcoin per una suma no revelat.

(Business Standard) Un equip reportat estar estudiant blockchain per veure si es pot integrar amb la solució de banca central.

(American Banker) Per a les empreses en les empreses moneda digital i marihuana legal - dos sectors que els reguladors ara escruten més de prop - aconseguir accés a un banc accountcan costen milers de dòlars en quotes mensuals, si es pot fer en absolut.

(Wall Street Journal) Caritats sovint estan obertes a tot tipus de donacions, ja sigui en diners o en espècie. Ara estan girant a una nova font: donacions de Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Preu Bitcoin: quan les notícies són i no són importants

Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Post Bitcoin

7 Negocis en línia Actualment acceptant Bitcoin

Post Bitcoin

És rendible la rendibilitat de Bitcoin el 2018?

Post Bitcoin

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Post Bitcoin

Bitcoin va explicar en 3:30 minuts

Post Bitcoin

Ladopció de Bitcoin: la progressió entre els 100 llocs web més importants

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Deflation Part 2: és la deflació de preus de Bitcoin bona o mala?

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

El faro de Mike Hearn podria millorar massivament Bitcoin

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més