Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Bitcoin està demostrant una gran decepció.. No hi ha gairebé certament més males notícies per venir. La fitxa electrònica té un munt de problemes perdurables. Com a reserva de valor que no està subjecta a la intervenció del govern, li falta el suport de les autoritats i està sempre en perill de ser prohibit.. Els defensors de Bitcoin no han perdut l'esperança. El seu èmfasi ha canviat, però, de la moneda amb el programari de processament de blockchain subjacent.. Però no va a portar el preu de Bitcoin.Bitcoin és una moneda immutable - BloombergBitcoin té avantatges reals sobre l'or si és així, per exemple, tractant d'obtenir els seus diners d'un país amb límits estrictes en l'enviament de divises a l'exterior. És molt més fàcil d'ocultar una unitat USB d'un camió ple de lingots d'or, o fins i tot un compte bancari estrangera farcit de diners en efectiu de contraban.

Però Bitcoin té desavantatges reals, també: Una unitat USB és més fàcil robar o perdre, que un camió ple de lingots d'or. D'altra banda, l'or té usos reals: És agradable a la vista, i també té algunes aplicacions industrials, el que significa que el seu valor mai caurà a zero, com era de Bitcoin. I Bitcoin és un bon mica més volàtil que l'or, el que significa que aviat podria descobrir que els seus estalvis cura de contraban valen molt poc quan els necessiti. Fins i tot si "quan els necessiti" és "la setmana que ve."

Potser la major debilitat, però, és que si Bitcoin realment resulta ser una bona manera de mantenir el control dels governs de les seves economies i la seva ciutadania, els governs s'aixafi.

Així que quan em pregunten "Què és bo per a Bitcoin?", La resposta se m'acut "no és suficient per justificar qualsevol cosa com aquestes valoracions." Hi ha tot tipus d'aplicacions interessants per cryptocurrencies i blockchains. Però a menys que es converteixin en una moneda global, o un sistema de pagament global, no veig per què, 50 anys a partir d'ara, ningú va a estar disposat a pagar desenes de milers de dòlars per aconseguir les seves mans en un.

Elogi fet per Megan McArdle


Bitcoin està fallant com a moneda - EngadgetPel que fa a on el bitcoin de vainilla a partir d'aquí, sembla bloquejat en el seu destí com un reemplaçament per l'or, no en dòlars i euros.

Bitcoin pot haver fallat en la seva missió original, però la seva major victòria pot ser per obrir la porta a altres cryptocurrencies, més escalables. Aprofitar el poder de la blockchain, projectes com Etereum, que tenen menys dels límits imposats per Nakamoto en la seva pròpia creació, tenen el potencial de propagar molt més ampli. Potser en unes poques dècades, la gent estarà estalviant per les seves pensions digitals amb bitcoin però la compra dels seus queviures amb Etereum.

Eulogy feta per Daniel Cooper


Bitcoin està en una bombolla, i aquí és com es va a bloquejar - CNBCOrdinador, la biotecnologia, les accions d'Internet i els béns arrels, i tots es bloquejava l'excessiu optimisme àmpliament superat les expectatives més racionals que normalment s'associen amb la inversió prudent.

Així també serà el cas amb Bitcoin.

Fins al moment, bitcoin també falla com moneda de diverses maneres.

Bitcoin està en una bombolla, no s'equivoqui. L'episodi, per a alguns, acabarà malament, mentre que altres recullen els fruits d'aconseguir en l'acció primerenca i, més important encara, sortir abans que el bust.

Elogi va fer Byron Insana


Bitcoin és (gairebé) All Dead - ActonEn aquest moment, Bitcoin és única en la seva majoria morts. Com inversió, que va ser el pitjor de 2014.. El problema, però, és que Bitcoin és probable que no sobreviurà per arribar a aquest nivell d'innovació. Seran els entusiastes de Bitcoin donar-li suport després s'adonen que ha deixat de ser útil com una moneda i és una inversió terrible? No és probable. En algun moment van a adonar-se que estan subsidiant Bitcoin per raons teòriques i emocionals perquè pugui ser explotada pels capitalistes de risc de regulació de cerca. Quan això succeeix Bitcoin passarà d'estar gairebé mort de ser tots morts.


Bitcoin té tecnologia obsoleta - HackernoonEn l'actualitat hi ha més de 1500 cryptocurrencies més nous que Bitcoin. Aquestes monedes són més eficients, més ràpids i ofereixen característiques que no té Bitcoin.

Hi ha una història de pioners que perden a el seguien molt innovadores. La investigació mostra que el primer motor en un espai és 6 vegades més propensos a fallar a continuació, les empreses que el segueixen.

Bitcoin ha fet la difícil tasca de pioneres, i ara s'obren les comportes per a una gran quantitat de competidors moderns.

Bitcoin i la seva blockchain tenen defectes greus.

  • La xarxa Bitcoin només pot gestionar transaccions juliol 1 secció. Això vol dir que només 7 persones a tot el món poden comprar o vendre a través de Bitcoin cada segon... Els límits de velocitat de transacció baixos d'eficàcia Bitcoin com a moneda. També perjudica els que veuen Bitcoin com un dipòsit de valor.
  • Carteres Bitcoin estan lligats a abordar hashes (seqüències aleatòries de lletres). Un cop identificat el propietari d'una cartera de totes les seves transaccions anteriors i totes les seves futures transaccions són visibles per a qualsevol que descarregui el llibre major de Bitcoin. Aquesta història no pot ser esborrat o modificat.
  • Bitcoin va ser dissenyat com una moneda digital. La tecnologia permet només programació bàsica. Això evita que bitcoin de ser utilitzats en situacions més complicades com per als contractes d'execució automàtica intel·ligents. Penseu en això com una calculadora en comparació amb un ordinador.

Elogi fer byCoin i Crypto

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Bitcoin i la transició als diners

Post Bitcoin

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

Post Bitcoin

Rendible Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining sense problemes

Post Bitcoin

Anàlisi: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes

Post Bitcoin

Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin acceptat: eBay per integrar Bitcoin amb PayPal!

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Com és lescena Bitcoin Start Up a lÀfrica?