Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Bitcoin canvia els preus massa ràpid per ser una moneda i processa les transaccions massa lentament com per ser un sistema de pagaments, però és juuust adequat per a les llibertats d'ensenyament tot el que no saben sobre l'economia.

Si ens fixem en el que Bitcoin en realitat ho fa, però, és més semblant a la nostàlgia digitalitzada per un passat pre-modern, on es va descobrir els diners en lloc d'imprès, l'economia era un tema senzill on els mercats mai van fallar, i mai va haver de confiar en ningú no ho vas fer sé.

La primera cosa que no entenen és que els diners no és només un dipòsit de valor... Acabaves aferrar-se a ella tot el temps que vaig poder en el cas, com Bitcoin, que va passar de ser capaç de comprar $ 900 el valor de la matèria un any a $ 19.000 al següent. La qual cosa, si alguna vegada ho va fer substituir el dòlar, podria portar a l'economia a un alt mentre tothom va deixar de comprar a part de l'essencial res i va esperar a convertir-se en milionaris Bitcoin.

La segona cosa que no aconsegueixen és que la confiança fa que les economies més i no menys eficient.

El nombre de transaccions Bitcoin procés de llauna està molt limitada pel fet que ha escollit no posar molta memòria al sistema. De fet, bitcoin només pot gestionar un màxim de set transaccions per segon en comparació amb el 56.000 que Visa pugui. Això vol dir que tot i línia de transacció de Bitcoin no és molt llarga - no moltes persones l'utilitzen, després de tot - que encara necessita molt temps per arribar a través d'ell. A menys, és a dir, que està disposat a pagar els $ 28 que costa ara per saltar a la part davantera. Però quin és el punt d'usar Bitcoin llavors?

Així com qualsevol altra cosa, l'especialització faria la feina bitcoin millor, però a costa d'haver de confiar en les specializers.

Però fins i tot en un món on bitcoin realment va fer la feina, encara podria no ser digne d'utilitzar. Almenys no des d'un punt de vista social. Això es deu al fet que no és només una qüestió de quant costen bitcoins la gent a fer servir, sinó també quant costa a tots els altres quan ho fan - que pot resultar una mica.

Bitcoin, en altres paraules, és una màquina de gran negatiu-externalitat. Això és el que els economistes anomenen un cost que algú ha de pagar per una cosa que vostè va fer.

Bitcoin és una tecnologia revolucionària basada en l'economia reaccionaris. Aquesta primera part ha encegat a les persones a la segona - Com una cosa tan intel·ligent ser tan inútil? - però és cert. Oferta de diners estrictament limitat de Bitcoin es remunta a una època en que els diners eren una roca brillant que cavada a terra, no un tros de paper amb un president mort (o secretari del Tresor) en ell. I els seus intents d'aïllar els miners de les forces de la racionalitat econòmica són similars a les antigues proteccions nobles feudals.

Bitcoin és només el futur si creu que 1789 no era en el passat.

Elogi fer byMatt O'Brien

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Post Bitcoin

22 dabril de 2015

Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Post Bitcoin

Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els MNO de BTC

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics

Post Bitcoin

Transicions dÀsia a les proves destaca

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any