Bitcoin és inútil: Hernaes | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin és inútil: Hernaes

Bitcoin és inútil: Hernaes

Mentre que el recent augment en el preu de Bitcoin és una bona notícia per a molts inversors bitcoin, ha de ser vist com una sentència de mort per al valor funcional de Bitcoin. A mesura que el preu segueix per arribar a nous nivells rècord, es fa evident que Bitcoin és inútil per a qualsevol altra cosa que una especulació.

En comparació amb les monedes emeses pel govern, bitcoins passeig salvatge demostra que no té la previsibilitat necessària per actuar com una moneda. Si ens llevem els barrets de paper d'alumini durant un temps que cal reconèixer que les monedes estan regulats per una raó. Per proporcionar stability.The financer més bitcoin preus augment causa del seu valor especulatiu i l'augment de la demanda, el bitcoin es torna més inútil com a moneda. I com Bitcoin es torna inútil com una moneda, perd el seu valor intrínsec com un actiu.

Eulogy va fer byChristoffer O. HernæsBitcoin acaba demetre més de 4000 dòlars i és gairebé el major accident financer en 400 anys - El carrerAlguns han comparat el mercat moneda digital per al sector d'Internet en 1999. Si bé no hi havia dubte llavors, i l'evidència clara, ja que aquestes empreses els apoderar-se del planeta, els dos índexs Nasdaq va caure una mitjana del 90% en els 30 mesos que acaba 2002. Aquesta vegada, la mania bitcoin, que ha eclipsat fins i tot la bogeria del bulb de la tulipa, s'ha de convertir en l'estudi de cas posterchild escola de graduats, no només per a les finances, sinó també la psicologia, la sociologia, i potser altres disciplines. Irònicament, per la seva falta de disciplina!

Els amics no deixen que els seus amics tenen Bitcoin per sota de $ 2.900 de la línia en la sorra de la protecció de la venda de finestreta única. En cas contrari, en un futur pròxim, un podria estar desitjant que havia venut aquesta zona $ 3.500, com trencaments bitcoin de menys de $ 35, amb el creixement potencial de $ 3.50.

Elogi fet per: Ken Goldberg


Bitcoin podria estar aquí durant 100 anys, però és més probable que colapsi totalment, diu el premi Nobel - CNBCBitcoin és probable "totalment col·lapsar", l'economista guanyador del premi Nobel Robert Shiller ha dit CNBC, afegint que li recorda a segles "tulipa mania" fa als Països Baixos.

El professor de la Universitat de Yale, va dir que hi ha "bombolles per tot arreu," no només en Bitcoin, i ha afegit que "no sap què fer amb bitcoin en última instància."

"No té cap valor en absolut a menys que hi hagi un cert consens comú que té valor. Altres coses com l'or tindria almenys algun valor si la gent no ho veuen com una inversió", va dir Shiller CNBC en una entrevista abans del Mundial Fòrum econòmic de Davos, Suïssa, on es parla la setmana que ve.

"Em recorda a la mania de la tulipa a Holanda en la dècada de 1640, així que la pregunta és ¿Això volia col·lapse? Encara pagar per les tulipes, fins i tot ara i de vegades ser car. (Bitcoin) podria totalment col·lapsar i ser oblidat i jo crec que és una bon resultat probable, però podria persistir per molt de temps, podria estar aquí dins de 100 anys ".

Elogi fet per Robert Shiller


Bitcoin Market Value Chart - Dades de bescanvi en directeEl valor de mercat de Bitcoin Chartshows les variacions en els preus en els mercats. Cada mercat genera el seu propi conjunt de dades. Un comerciant o comprador ha de saber el que els mercats de compra i en el qual els mercats d'intercanvi entre el moment en el maneig de transaccions Bitcoin. Si vostè està planejant comprar o bitcoins de canvi de moneda física, llavors la taula es troba sens dubte la carta més important que necessita perquè això passi.

Gràfic Bitcoin Valor de Mercat - Els intercanvis de dades en directe

[Php fragment = 3]

NOTA: Aquests són gràfics en viu!

Les dades de la taula de Bitcoin valor de mercat és per a la seva informació general i per llegir l'estat només indicatius. Nosaltres en bitcoinvalues.net no som responsables de l'exactitud d'aquesta taula.

[Carta Font: vnbitcoin]


Bitcoin pot fracassar, però la tecnologia que hi ha darrere, serà en viu - ForbesTot i les fantasies llibertàries que s'estaven molt de moda en el moment, Bitcoin era poc probable que sigui sempre una moneda corrent principal. Ara sembla que Bitcoin és, en efecte col·lapsant i figures clau en la comunitat estan començant a allunyar d'ella.

Les raons per al fracàs de Bitcoin són molts, incloent el mal govern, la manca d'infraestructura tecnològica i les lluites internes dins la seva comunitat. A més, com he assenyalat en el meu article anterior, el fet que els governs sobirans tenen la potestat tributària en les seves pròpies monedes sempre es fa una presa de possessió Bitcoin poc probable.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Post Bitcoin

Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Bitcoin News Today - El més càlid BTC Round Up!

Post Bitcoin

No hauríem dintentar ajustar Bitcoin en les estructures legals existents

Post Bitcoin

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Ghash.io, Iraq i la subhasta de lFBI

Post Bitcoin

El faro de Mike Hearn podria millorar massivament Bitcoin

Post Bitcoin

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Tim Draper guanya la subhasta de la ruta de la seda

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més