Lascens fabulós de Bitcoin acabarà amb llàgrimes: South China Morning Post | Catalan.Lamareschale.org

Lascens fabulós de Bitcoin acabarà amb llàgrimes: South China Morning Post

Lascens fabulós de Bitcoin acabarà amb llàgrimes: South China Morning Post

És una característica de totes les bombolles impulsats per la manada per trobar que molts savis, d'alt perfil i els observadors financers analítics són els seus més ardents partidaris. La resta de la multitud estan encegats per la cobdícia o subjectat per la por de perdre. El mateix passa amb Bitcoin.

....El aspecte fatal que no tenen cryptocurrencies és el suport d'un banc central, que té tots els recursos econòmics, militars i intel·lectuals d'una nació per donar-li suport.... Cryptocurrencies estan pujant perquè estan pujant; ells són els Kardashians del món financer; famosa per ser famosa. Però la fama no dura per sempre, ni manies mercat. A continuació, el mateix molt sàvia, d'alt perfil i els observadors financers analítics A continuació, tractar de convèncer-nos que van ser els primers a advertir-nos!

Eulogy va fer byRichard HarrisLa reorganització de Bitcoin, però, ja no augmenta latenció - WSJLa manca de mitjans de comunicació i Bode interès públic malament per al futur a llarg termini de la moneda virtual, tot i que s'ha recuperat gran part del valor que va perdre el 2014....

Però la resta del món sembla haver perdut interès.

Això no és bo per a l'ús a llarg termini de Bitcoin i els aficionats que volen veure que es converteixi en un mitjà àmpliament utilitzat de canvi. Amb la moneda que actualment depèn notòriament inconstants inversors xinesos, segurament intercanviar un guany en popularitat mundial durant un ral·li a curt termini en el valor.

En aquest moment, la moneda virtual només sembla haver perdut la seva "cool".


La creixent popularitat de Bitcoin provocarà la seva desaparició: busquen AlphaLa volatilitat extraordinària no només fan Bitcoin no aptes per al seu ús com una moneda, però juntament amb l'augment massiu de valor ha atret considerable atenció per part dels reguladors. L'amenaça de Bitcoin i altres cryptocurrencies sent sufocat per la regulació està creixent a un ritme considerable. Quan això passa, s'eliminarà efectivament moltes de les característiques que han fet de Bitcoin una inversió atractiva per a molts inversors, mentre embotiment significativament la inversió especulativa en cryptocurrencies.

Elogi fet per Caiman Valors


Bitcoins Wild Ride mostra la veritat: és probable que valgui la pena de zero: Wall Street JournalDarrere de cada bombolla és una bona idea per sortir de ruptura, i tipus de Bitcoin que sembla una bona idea, almenys si vostè escodrinya una mica. Una moneda digital sense fronteres que els governs no poden controlar i que permet les transaccions en línia secrets? Estic dins. Bitcoin en si? No tant.

Així que és una sola bitcoin un valor de $ 500.000, $ 5.000, $ 500 o $: 0? Estic inclinat a dir $ 0, especialment si el valor de Bitcoin depèn que sigui adoptat com a moneda digital global per reemplaçar dòlars. No hi ha cap possibilitat que Bitcoin pot desplaçar al dòlar, per la senzilla raó que està mal dissenyat. Bitcoin pot manejar una patèticament petit nombre de transaccions, i utilitza una quantitat excessiva d'energia elèctrica per fer-ho, pel que és totalment inadequat per reemplaçar els diners ordinària.

Elogi fer byJames Mackintosh


El nou COO de Bitreserve: bitcoin es desapareixerà en 5 anys - Coinfox"Em sorprendria si Bitcoin és aquí a cinc anys", va dir. "És un mitjà per a un fi. El valor de Bitcoin no és la moneda, però la tecnologia. Crec que una vegada que el món es torna més acostumat i en sintonia amb la plataforma de Bitcoin, el soroll desapareixerà, i la moneda desapareixerà també. La transformació real és la idea de prendre totes les barreres a baix i que ha de ser omnipresent. Qualsevol que sigui la moneda o mercaderia que desitja realitzar transaccions en, es pot, i pot fer-ho de forma gratuïta. Això és bastant revolucionària ".


Dipòsits de bitstamp en espera: NO escriviu Bitcoin ara mateixBitstampseems estar tenint problemes amb la seva cartera calenta en el moment, i ha llançat un correu electrònic als seus clients advertint-los que no dipositar Bitcoinuntil es resol el problema. Mentre que molts usuaris poden ja han Bitstamp llegir el correu electrònic, ens va semblar necessari esmentar això. Si s'estalvia fins i tot una persona de bitcoins perdre, llavors val la pena.

Actualment es desconeix la causa d'aquest problema, però fa unes hores una publicació de Reddit per Tsuyoku_Naritai aparèixer:

Bitstamp ha estat un dels intercanvis més estables en el món Bitcoin, i generalment és ràpid per solucionar qualsevol problema. Esperem que aquest problema no és tan greu com sembla a primera vista, i tot es resol al final. No obstant això, si l'intercanvi de Bitcoin es va tallar en realitat, i això acaba causant clients perden monedes, que podria ser un cop devastador. Per descomptat, en aquesta mateixa situació, si Bitstamp eren un pas endavant i cobrir qualsevol pèrdua, això podria donar lloc a l'empresa obtenir una enorme quantitat de respecte per part de la comunitat.

De qualsevol manera, anem a monitoritzar la situació i actualitzar aquest post quan hi hagi més informació disponible. Fins llavors, de nou, no ho fan dipositar bitcoins en el seu compte Bitstamp si té un.

Actualització: El 4 de gener de 2015, 19.000 BTC o menys van ser robats de carteres operatives de Bitstamp. Bitstamp s'ha compromès a cobrir totes les pèrdues de dipòsits realitzats pels usuaris abans de 09 a.m. GMT el 5 de gener del 2015.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Ghash.io, Iraq i la subhasta de lFBI

Post Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó

Post Bitcoin

El Banc Central Argentí té por de Bitcoin

Post Bitcoin

Teniu alguna de les 8 personalitats comercials de Bitcoin?

Post Bitcoin

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Post Bitcoin

Bitcoin Oficialment Legal a Califòrnia! El governador Jerry Brown va signar AB129!

Post Bitcoin

Els avanços de Bitcoin 2.0 porten la descentralització a la realitat

Post Bitcoin

Bitcoin no es pot regular com Internet

Post Bitcoin

Bitcoin contra USD (dòlar) contra lor: quina és una millor inversió?