Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash! | Catalan.Lamareschale.org

Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash!

Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash!

Alibaba IPO i Bitcoin Crash

Si vostè ha invertit en bitcoin, que hauria de ser un ximple per mirar a la seva cartera bitcoin i no cridar 'OMG, Bitcoin s'ha estavellat;' especialment en cas d'adquirir els seus bitcoins en el rang de $ 600. La nova onada d'empreses que accepten Bitcoin com de pagament (els grans, per cert) no han alleujar l'espiral cap avall dels preus d'bitcoin sobre una base diària. Després de la seva sortida a borsa de Alibaba va llançar la setmana passada, bitcoin preus començat a semblar-se a un esquiador professió va per la vessant a 500 milles per hora. Això va portar a alguns dels inversors bitcoin que cal demanar; Alibaba es IPOto culpa per l'accident bitcoin actual?

Alibaba Crash Bitcoin Vs IP

Alibaba es va fer pública amb la seva sortida a borsa la setmana passada i fins i tot abans que els analistes financers de llançament de tot el món estaven cridant 'el més car i lucratiu' OPI en la història de la Borsa de Nova York. La sortida a borsa no va defraudar. Es va obrir a $ 49 per acció i es va adjudicar el títol de major sortida a borsa mundial dels últims temps. Aprendre sobre Alibaba / OPI. Des de llavors, les atencions dels mitjans bitcoin s'estaven deixant dissappeared bitcoin inversors de peu en el fred de la mateixa manera que Mt.Gox bitcoin exchangedid fa uns mesos! Bitcoin crashedas un resultat de la manca d'atenció dels mitjans.

Així és Alibaba IPO a responsables de la caiguda de Bitcoin? calenta OPI alliberament una mica de Alibaba envers Bitcoin del 50% + valor perdut en només un parell de mesos. No obstant això, hi ha molts altres factors que van contribuir a la caixa de Bitcoin. D'una banda, podem mirar a la massa constant onada de vendes per Bitcoin comerciants. La venda massiva de maig, a causa dels inversors que desitgen invertir els seus diners en Alibaba IPO; que és la més calenta de la inversió i oportunitat en aquest moment.

Les tendències de venda massiva continua perquè després d'un sol preu o el valor de Bitcoin van aconseguir $ 450 bitcoin miningoperations s'aturen. Bitcoin miners no estan tan interessats més perquè el seu focus es desplaça cap a la 'propera gran cosa', que és per desgràcia per a Bitcoin, és la IPO de Alibaba. Sé que vaig a aconseguir cop per fanàtics i addictes bitcoin per això, però la realitat és el bitcoin actual crashis el principi del final de Bitcoin com virtuals actualment, al meu entendre!

No estic sol, però, en la meva afirmació que la sortida a borsa de Alibaba és el culpable de bitcoin de baixar més ràpid que un Boeing 777 que han perdut els seus dos anells a 36.000 peus. Ian Worrall, president i director general de Desenvolupament va sembrar també va suggerir que la caiguda dels preus de Bitcoin és causa de l'oferta pública inicial gegant del comerç electrònic Alibaba (OPI). Això és el que havia de dir:

"Hem arribat a la conclusió que molts grans inversors Bitcoin de la Xina i Europa han sortit de les seves posicions en Bitcoin per posar a la sortida a borsa de Alibaba," Worrall, va dir a la revista Bitcoin. "Si Alibaba segueix sent forta i segueix creixent en valor, és possible que no vegi aquests diners flueixi de nou al mercat Bitcoin fins que un 'cop' en l'economia es produeix."

Així que què et sembla? és l'oferta pública inicial de Alibaba la culpa de la caiguda de Bitcoin actual? És hora d'invertir en Bitcoin o bolcar tots junts?

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

La mineria de Bitcoin val la pena?

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

22 dabril de 2015

Post Bitcoin

Bitcoin és inútil: Hernaes

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes

Post Bitcoin

Revisió de Bitcoin IRA - Crèdit gratuït dimpostos?

Post Bitcoin

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

Bitcoin acceptat: eBay per integrar Bitcoin amb PayPal!

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: del 24 al 30 dagost de 2014

Post Bitcoin

Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues