Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - El millor lloc per comprar Bitcoins | Catalan.Lamareschale.org

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - El millor lloc per comprar Bitcoins

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - El millor lloc per comprar Bitcoins

La tendència a l'alça de Bitcoin és real i definitivament aquí per quedar-se. Una gran quantitat de persones a tot el món són curiosos sobre aquesta moneda digital. Si vostè està planejant invertir en el negoci de Bitcoin i és curiós pel que fa al que és el millor lloc per comprar bitcoins, aquest article és per a vostè.

A causa de la popularitat del bitcoin, més i més plataformes de comerç estan disponibles per a tothom per al comerç en línia bitcoins. No obstant això, això fa que sigui difícil per a un principiant per triar quina és la millor opció. El millor és que, hi ha intercanvis específics que estan posant tot el que tenen per tal de tenir un sistema més eficient. Avui en dia, les principals borses són Coinbase, BTC-E i BitStamp. Per saber quin d'ells li pot oferir més avantatges, segueix llegint i descobreix més. Encara et preguntes quin és el millor lloc per comprar bitcoins? Continua llegint!

El millor lloc per comprar bitcoins

Coinbase - els fets que vostè necessita saber: $ 100 = $ 98.85 = 0.2213BTC

NOTA: Coinbase ja no és el millor favor per comprar bitcoin - És CoinMama (altament remcommened). Anem a escriure sobre això més tard!

Establert el 20 de juny de 2012, Coinbase és una empresa de gestió privada amb seu a San Francisco. A més d'oferir serveis de Bitcoin mòbil, que ofereix serveis basats en la web per als seus clients. Sovint és anomenat com el PayPal de la xarxa Bitcoin ja que els seus usuaris han de fer front a l'empresa en lloc de la xarxa. Quan es tracta de les tarifes, l'empresa cobra honoraris només l'1 per cent per cada transferència, bitcoin a dòlars i viceversa. Avui en dia, ja ha recaptat més de $ 31 milions de diferents inversors importants. Recordeu que Coinbase està disponible per a residents dels Estats Units.

La veritat sobre BTC-E $ 100 = $ 98,8 = 0.2283BTC

BTC-E és un altre proveïdor de serveis popular a la xarxa Bitcoin. Establert el 17 de juliol de 2011, és una empresa amb seu a Europa. El tipus de canvi de bitcoins és menys car en BTC-I. És un servei a tot el món que cobra tarifa d'1 per cent per cada transferència bancària. Per a totes les operacions realitzades pels seus usuaris, l'empresa cobra quota de 0,2 per cent. En general pren 7 a 10 dies per a la inscripció i verificació, però, el comerç està generalment executada immediatament.

Què hi ha de BitStamp? $ 100 = $ 84,575 = 0.1902BTC

Nascut el 2011, BitStamp és un proveïdor de serveis al Regne Unit. En comparació amb BTC-I, els tipus de canvi en BitStamp solen ser més cars. És un canvi de tot el món que accepta diferents formes de pagament, incloent transferència internacional de filferro, el Banc de la UE, AstroPay i ondulació. Es considera com la plataforma comercial més antiga en el negoci de Bitcoin. Depenent de la quantitat de la transacció, les taxes de comerç en general oscil·len entre 0,2 per cent i 0,5 per cent.

Ara, Qui és el guanyador?

Per a més comoditat i seguretat, Coinbase es considera la millor opció i el millor lloc per comprar bitcoins. Si voleu obrir un compte de Bitcoin, pot dependre d'aquest proveïdor de servei en particular. Com a empresa, Coinbase ofereix tecnologia d'última generació per oferir tranquil·litat. Igual que qualsevol altres bosses, cal confiar les seves claus de seguretat de l'empresa. Es considera un proveïdor de serveis de seguretat Bitcoin, ja que compleix amb les regulacions federals i estatals, a part del fet que compta amb el suport de molts inversors importants. Ser el millor lloc per comprar bitcoins, que li permet invertir petites quantitats.

Ja que s'ha convertit en una tendència actual en el món virtual d'avui en dia, Bitcoin té el poder de convertir-se en una gran força en la indústria financera. En triar el millor intercanvi o cartera Bitcoin, vostè serà capaç de treure el màxim partit d'aquesta oportunitat de fer diners. En confiar en el millor lloc per comprar bitcoins canvi Bitcoinsor en línia, vostè tindrà l'oportunitat de fer una gran quantitat de diners en línia.

Crèdit de la imatge: 99bitcoins.com

Notícies relacionades


Post Bitcoin

El futur de Bitcoin depèn de tu

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Tim Draper guanya la subhasta de la ruta de la seda

Post Bitcoin

Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: del 17 dagost al 24 dagost

Post Bitcoin

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

Post Bitcoin

Primer set de caixers automàtics de Bitcoin a Los Angeles aquesta setmana

Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH