Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

És una presa de possessió de Bitcoin i si no és a la llista dels deu principals nacions que estan adoptant aquest fenomen comerciant, llavors no són una part de Bitcoin País. Bitcoinhas molt potencial. Les possibilitats són infinites, però sent el més important que ha estat citat com la primera veritable moneda mundial, potser va unificar i complementar el comerç electrònic mundial. Tothom es pot utilitzar aquesta nova moneda Internet, però només aquests deu principals nacions que s'enumeren en aquest article tenen els llocs més complaents per tant aquests països es declaren Bitcoin País.

La llista que apareix en aquest article s'origina en el coinmap.org font de dades que rastreja llocs del món mercants BTC. Hi ha 5.400 comerciants que apareixen a tot el món i llocs s'actualitzen cada hora. La població en relació amb el nombre de llocs en els quals els consumidors poden utilitzar bitcoins és la fórmula que s'utilitza per obtenir una perspectiva del que realment pertany a Bitcoin País. A continuació es presenten els 10 primers països amics Bitcoin Bitcoin doblades país!

Bitcoin País - Top 10 Països Amics Bitcoin

Aquestes nacions s'enumeren des del més atent als llocs més complaents. Els 10 països de la data adoptionto comerciants BTC que componen Bitcoin país són els següents: Itàlia, Estats Units, Regne Unit, Finlàndia, Austràlia, Singapur, Holanda, Canadà, Eslovènia, i la ubicació més servicial de Bitcoin país és Illa de home. Com benefici addicional, el nombre de Bitcoin ATMsis també va incloure tot i que no es van tenir en compte per a la classificació d'un país.

Llegiu també: Llista de països que han prohibit Bitcoin!

Com una altra nota, no es van prendre el nombre de nodes Bitcoin en el compte que la figura no reflectiria amb precisió el suport d'infraestructura BTC en un determinat país o regió. Això hauria gran favorit dels Estats Units (39,80%), mentre que tots els altres països es queda enrere amb el segon classificat (Alemanya) sent d'un sol dígit, creant així aquesta llista de Bitcoin País.

Bitcoin és descentralitzat, i per tant és una moneda electrònica anònima que primer es va crear el 2009. És encara no està clar fins a quin punt Bitcoin pot anar en l'establiment de si mateix en l'economia general, però les nacions enumerades en aquest article han acceptat Bitcoin com un mitjà per compra de béns i serveis a Internet més progressivament fent-los veritablement membres de Bitcoin País.

La llista de proveïdors de Bitcoin (que accepta bitcoins) està creixent cada dia tantes nacions han de preguntar-se. És el que volen quedar fora del bucle i no ser part d'aquest cercle que s'ha creat un nou club anomenat Bitcoin País? En escriure aquest article, definitivament sé que seria un error perquè si totes les estimacions i prediccions són certes, hi haurà una CountryTakeover Bitcoin.

País: Bitcoin Bitcoin Comerços que Accepten Per Continent

Crèdit de la imatge: cointelegraph 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Quins són, Com utilitzar BTC Charts?

Post Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Primer set de caixers automàtics de Bitcoin a Los Angeles aquesta setmana

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Opcions de negoci per a principiants

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els pagaments de Bitcoin per Newegg.ca, Apriva Partners amb GoCoin i molt més

Post Bitcoin

A Bitcoin i la por

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen