El fundador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth aconsegueix 700 milions de dòlars! | Catalan.Lamareschale.org

El fundador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth aconsegueix 700 milions de dòlars!

El fundador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth aconsegueix 700 milions de dòlars!

Amb la pujada de la moneda Bitcoinas línia més prominent per als usuaris anònims, queda el misteri de Satoshi Nakamoto. La primera persona que el "meu" Bitcoin com una inversió a gran escala, el creixement continu de la moneda ha donat lloc a una enorme memòria cau de la riquesa. És sospitós que posseir potser un milió de bitcoins, els quals, a $ 700 per moneda (valor actual de mercat), posarien Satoshi Nakamoto neta worthat $ 700 milions! Un bon botí per a la compra d'algunes monedes en línia i ell és sens dubte una de les persones més riques de la terra per a romandre completament anònim.

Què és el fundador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth?

Encara més sorprenent, tenint en compte Satoshi Nakamoto, quan el valor net en Bitcoin, és la proporció de bitcoins totals en el món, que ara controla, que és d'al voltant de 7%. Això li donaria un enorme poder i influència en el món Bitcoin, el que li permet desplaçar-se personalment el valor i el mercat de bitcoins si mai es va triar per actuar amb el seu botí de Bitcoin. Sense pista real sobre qui és o el que ell està tractant de fer amb el seu tresor Bitcoin, i la influència que podia exercir sobre tot el mercat de Bitcoin, és un misteri que mantindrà als usuaris de Bitcoin compromesos des de fa molt de temps.

L'espectacular acumulació de Satoshi Nakamoto worthis nets de moltes maneres una història única. El comerç de divises no és res de nou, però en general és una qüestió de comerç de divises estrangeres contra diferents i canviants valoracions. L'acumulació de diners en la forma de Satoshi Nakomoto neta worthis més afí a la celebració d'una quota d'accions per un llarg temps. Ara que Nakomoto és el major accionista és com el CEO, o creador de Bitcoin, capaç d'exercir una influència real sobre tot el mercat, només es tracta d'un mercat de divises. Sense cap dubte, però, la seva enorme i creixent riquesa es fan d'ell un interès permanent als empresaris i usuaris de Bitcoin per igual.Bitcoin: economista francès prediu el dia de la contestació - Irish TimesDilluns, el president del regulador del mercat de França va denunciar Bitcoin com una "il·lusió perillosa" i una eina per als criminals. "És una manera de comprar béns il·lícits, que és una forma de rentar ingressos il·lícits, és una manera de desenvolupar i pagar pels delictes cibernètics i és un producte buit pur", Robert Ophele, president de l'Autoritat de Mercats Financers, va dir en una televisió Bloomberg entrevista de Tòquio. "Si es tractés d'una moneda, seria molt dolent."

Elogi fer byRobert Ophele


Què és Bitcoin per a les àvies?Ahir la primera exposició virtual Bitcoin va acabar. Era una idea bastant net on la gent de tot el món es van reunir en una sala virtual i van escoltar conferències dels principals Bitcoiners. També vaig assistir a aquesta conferència i va donar una presentació sobre Bitcoin per a novells.

La bellesa d'aquesta presentació és que es pot donar a la seva àvia i ella probablement va a entendre el que és Bitcoin. Així que aquí està la meva xerrada, no dubti en passar-ho al voltant de qui està preguntant sobre Bitcoin.


Bitcoin a la Xina: primer caixer automàtic Bitcoin instal·lat per RobocoinBitcon a la Xina

# 8211; l'esforç del govern xinès per desacreditar Bitcoin o prohibir completament sol va rebre un cop. Basada a Las Vegas proveïdor de banca en línia i el fabricant Bitcoin ATM darrere d'una llarga línia de Bitcoin ATMsaround el món Robocoin va instal·lar el primer caixer automàtic a bitcoin Satoshi Plaça de Beijing avui!. L'ATM Bitcoin és 1000 metres quadrats. D'acord amb un informe de notícies de Robocoin, els clients Bitcoin xinesos poden comprar i vendre bitcoins al caixer automàtic Bitcoin 27/7 i 365. Robocoin CEO Jordan Kelly tingut aquest missatge per Bitcoin consumidors a la Xina:

"Els nostres socis xinesos han passat per grans longituds per proporcionar els entusiastes de Bitcoin i els nouvinguts l'accés més fàcil i ràpida de bitcoin de la forma més compatible. Busquem complir amb tots els requisits reglamentaris i esperem que puguem seguir prosperant a la Xina ".

Bitcoin a la Xina - primer caixer automàtic de Bitcoin per Robocoin

Fes un cop d'ull a una llista d'ubicacions Bitcoin ATM per països, estats, ciutats. Si saps d'algun caixers automàtics Bitcoin no figuren en la llista, assegureu-vos de posar-se en contacte amb nosaltres amb les localitzacions, la propietat i el fabricant dels detalls i l'afegirem a la llista. També ajudarà si ens pot enviar fotos de l'ATM (s) Bitcoin. Està vostè a la Xina? ¿Ha utilitzat bitcoin a la Xina? Si és així, anem a saber de vostè!

Font: coindesk

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

La mineria de Bitcoin val la pena?

Post Bitcoin

Els avanços de Bitcoin 2.0 porten la descentralització a la realitat

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

Post Bitcoin

Comissió Europea per seguir la regulació de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Quins són, Com utilitzar BTC Charts?

Post Bitcoin

Ladopció de Bitcoin: la progressió entre els 100 llocs web més importants

Post Bitcoin

És rendible la rendibilitat de Bitcoin el 2018?

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin