Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Milionaris Bitcoin - bitcoins són realment prenent un lloc entre el món financer i tothom vol saber tot sobre les celebritats de la indústria. Aquestes són les persones que han arribat al club d'inversors milionaris Bitcoin. Ells no ho van fer per ser un gestor de fons de cobertura o venent l'últim producte més gran. Es van convertir en milionaris mitjançant la compra, la mineria i el comerç de la moneda digital.

El nombre de millionaireinvestors bitcoin reals no es coneix. Bitcoins estan contingudes en les carpetes virtuals i mentre el nombre de carteres i les quantitats que contenen és de coneixement públic, les persones que posseeixen aquestes carteres estan protegits. Tenint en compte que la gent pot tenir tantes carpetes com vulguin, és impossible dir que totes les carteres pertanyen als individus.

Bitcoin Milionari: Llista de Bitcoin individuals Milionaris

Bitcoin milionari Jered Kennapurchased el seu primer lot de $ 0.20 per peça. Ell els va canviar per aproximadament $ 258 cadascuna. Això va ser només el primer lot de monedes. Ell va perdre aproximadament $ 200.000 el 2010, quan es formato seva unitat. Una cosa que pot succeir quan es tracta de moneda digital que no es preocupi per la pèrdua, encara que no va donar a conèixer el seu valor real.

Els litigants de Facebook els inversors twinsbecame Winklevoss en el mercat, d'acord amb el New York Times s'han acumulat $ 11 milions de dòlars de la seva inversió. Els bessons Winklovess es van unir al club milionari Bitcoin Bitcoin fins i tot abans es va fer popular i coneguda pel públic.

Charlie Shremfound bitcoins en 2011; va comprar el seu primer lot d'entre $ 3-4 una peça. Ell va comprar milers d'altres més quan van augmentar a $ 20. A continuació, va començar una Bitinstant empresa que permet a la gent a comprar bitcoins en botigues físiques.

Roger Veure

Va invertir en Bitinstant i després va començar no només la compra però donant bitcoins de distància. Ho veu com un dipòsit de valor fiable. Tot ho fa en aquests dies a bitcoins.

Yifu Guobegan monedes mineria, quan era un estudiant a la Universitat de Nova York. Després va fundar Avalon. Avalon és una empresa, que es dedica a la construcció dels equips necessaris per a la mineria de dades requerida per bitcoins. L'objectiu de promoure la difusió de bitcoins i ajudar a assegurar que la xarxa està disponible al llarg termini.

Topy GallippiCEO de BitPay inclou bitcoins en la seva cartera de la dreta juntament amb els seus béns arrels, bons i accions. La seva companyia és una empresa de processament de pagaments que gestiona el processament de Bitcoin.

Com es va esmentar anteriorment, a causa de la forma en què s'emmagatzemen els bitcoins que és impossible tenir una comprensió clara de com molts dels propietaris de cartera han estat milionaris reals. La condició de milionari prové de la quantitat de força davant moneda digital durien a terme si es tractés de treure profit de les seves propietats bitcoin.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Comissió Europea per seguir la regulació de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida

Post Bitcoin

Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

Els serveis de comerciants de Bitcoin i les empreses de serveis monetaris sestan estrenant

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists: lètica de posseir Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els EFG de BTC

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

A Bitcoin i la por

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners