La inversió de Bitcoin 2016: val la pena? | Catalan.Lamareschale.org

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Bitcoin Inversió 2016

# 8211; Bitcoin encara està ascendint, aparentment cada vegada més gran en valor tots els dies, així com la popularitat. El fet és que amb la creixent globalització i la diversitat dels mercats econòmics, una moneda universalment accessible amb un valor establert com el Bitcoin és un valor molt important. Aquesta és la base del seu èxit, i la raó és encara probable intel·ligent per invertir en bitcoins.

Bitcoin La inversió en 2016 - Val la pena?

La moneda es torna més freqüent com més gran sigui el seu valor i la major participació que té al mercat econòmic mundial. Tots els senyals apunten a Bitcoin conservant la seva popularitat (només cal veure el valor de les accions de Satoshi Nakamoto, el creador de Bitcoin, aconseguint $ 700 millionin valor) i la necessitat d'una moneda en línia útil i omnipresent no seran desapareixent en el curt termini. Així és la inversió bitcoin el 2016 worthit? I tant que sí!

Un altre element important que apunta a la contínua prominència de Bitcoin és que és potser l'única moneda que permet que una funció completament anònima. Això li dóna un valor únic que cap altra moneda té, i que ha d'impulsar a un invertir en bitcoins, ja que apunta a un major èxit. Quan es tria quin producte a invertir, vostè vol saber com és únic és, el nínxol que ocupa, i per tant la probabilitat que els clients grans es tornen a presentar-se i que les més noves se segueixen arribant. Inversió Bitcoin es troba en el seu més alt en 2016and només es veu cap amunt.

En ambdues àrees encara sembla intel·ligent per invertir en bitcoins, atès que ocupa una posició singular en el seu mercat i no són només la marca més reconeixible, però per a molts l'única marca reconeixible de divises en línia, en l'anonimat. Quan vostè té una marca que és tan universal i sense competència significativa, que és quan saps que és possible que vulgueu invertir en bitcoins. Vagi per davant, i començar a conduir la seva inversió bitcoin el 2016.

Comprar en línia Bitcoin local o globalment!Bitcoin és una bombolla, no té plans de vendes curtes: Japan Post Bank CIO - ReutersBitcoin BTC = BTSP està en una bombolla i el seu valor raonable ha de ser al voltant de $ 100, o al voltant de 99 per cent per sota del nivell actual, Katsunori sagú, president d'inversions de Japan Post Bank (7182.T) va dir dijous.

Sagú va assenyalar que blockchain és una gran tecnologia i un dia Bitcoin podria convertir-se en un dels principals mitjans de solució "Però això tardarà anys, possiblement més d'una dècada -. El que no hi ha necessitat de comprar bitcoin ara. Ja que ningú sap quan la bombolla va a esclatar, el millor que pot fer aquí és que es mantingui allunyat d'ella ", va dir.

Elogi fet per Katsunori sagú


Bitcoin és una bombolla especulativa perillosa, diu lexpert Yale - CNBCAmb el preu de Bitcoin es mou cap als $ 12.000, un economista de la part superior dimarts va enviar una dura advertència als inversors: El moneda digital està en una "bombolla especulativa perillós".

Roach va suggerir que l'intercanvi de legitimació fa bitcoin "alguna cosa perillós" per als inversors, donat el que va descriure com una "falta de intrínsec valor econòmic subjacent al concepte." "Igual que totes les bombolles, que esclaten", va dir Roach.

Elogi fer byStephen Roach


Bitcoin és un esquema Ponzi, i senfonsarà com un - The HillEn la seva arrel, Bitcoin és un esquema de Ponzi - es mantindrà a la superfície només el temps que suficients persones compren la ficció que Bitcoin representa un valor real. Totes les altres monedes cibernètics són els esquemes de Ponzi, també, amb l'excepció, podria dir-se, les ofertes inicials de monedes (OIC) de finançament de negocis real de nova creació.

Mentre que la propera bust Bitcoin no acabarà bé per a monedes cibernètics que no tenen cap valor intrínsec, a partir d'aquest restes emergirà més sòlida mitjans per executar una varietat de transaccions financeres, basades en la tecnologia blockchain, que transfereixen la propietat dels actius amb valor real.

Mentrestant Bitcoin i similars s'esvaeixen ràpidament en la història financera, igual que ho va fer Tulipmanía, servint únicament per recordar a les generacions futures de la bogeria dels jocs d'atzar en il·lusions de valor.

Elogi fet per Bert Ely


Bitcoin és un esquema de piràmide, adverteix lex director general de Wells Fargo, Dick Kovacevich - CNBCL'ex Wells Fargo President i CEO Dick Kovacevich dir a CNBC que ell creu que Bitcoin és una estafa.

"Crec que és un esquema piramidal. No té sentit. Només em sorprèn que no és encara menor", va dir en "Squawk al carrer."

"No hi ha cosa fraudulenta passant. És només un esquema de piràmide," va dir. "Vostè està apostant a que algú va a comprar. I algunes persones han tingut raó."

"Els fonaments no tenen sentit", ha sostingut.

Elogi fet per Dick Kovacevich

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Com és lescena Bitcoin Start Up a lÀfrica?

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els EFG de BTC

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

Post Bitcoin

Els avanços de Bitcoin 2.0 porten la descentralització a la realitat

Post Bitcoin

No hauríem dintentar ajustar Bitcoin en les estructures legals existents

Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Sophisticated Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni i TOR

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!