Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay | Catalan.Lamareschale.org

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

  

Sir Richard Branson, el conegut multimilionari britànic i fundador del grup Virgin actualment es troba cursant el Atlanta bitcoin BitPay inici. Richard és un dels investorswho bitcoin posar $ 30 de milions de dòlars en el projecte. S'estima que al voltant de 70 llocs de treball s'afegiran a causa de la posada en marxa. El programa principal de l'empresa és el desenvolupament d'eines de programari que permetin als comerciants en línia per recollir els seus pagaments per la xarxa peer-to-peer Bitcoin.

El 8 d'abril es van registrar informes realitzats en el negoci d'Atlanta Journalthat BitPay la intenció d'augmentar el finançament en diverses rondes. Index Ventures estava a l'avantguarda dels $ 30 milions de ronda. També hi va haver alguna participació d'altres investorssuch Bitcoin com el Founders Fund, RRR Ventures, Felicis Ventures i AMI núvol Ventures. A més, la signatura de l'empresa amb seu a Atlanta TTV capital també va invertir a la ronda. La signatura es centra principalment en l'espai fintech.

Altres inversors Bitcoin en BitPay

BitPay també ha aconseguit arribar el suport d'un altre superior-corró, Sir Li Ka-Shing. Ell és el multimilionari de Hong Kong va decidir unir-se a la llista d'inversors bitcoin. Durant l'any passat, les empreses Horizon, l'empresa responsable de la gestió de la inversió privada de Ca-shing en la indústria de la tecnologia, les telecomunicacions i els mitjans de comunicació, va ser part de l'equip que va invertir $ 2,7 milions en BitPay.

Bitcoin és una moneda digital. No és emesa per qualsevol govern o banc en particular. La moneda s'extreu usant ordinadors d'alta velocitat. Al voltant de 12 milions d'bitcoins es troben actualment en circulació. No obstant això, el nombre de bitcoins que poden ser potencialment minades és de prop de 21 milions. Carteres digitals s'utilitzen per emmagatzemar bitcoins. També poden ser usats per comprar productes o serveis de més de 20.000 comerciants a tot el món.

Virgin Galactic, que és de Richards comercial Espai Travel Company, utilitza BitPay per facilitar els pagaments en Bitcoin. De fet, Richard es va posar en coneixement de BitPay després d'un dels inversors inicials bitcoin parlat amb ell sobre el que Bitcoin de reserva vols de Virgin Galactic. Des de llavors, tres vols han estat comprats usant Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin va explicar en 3:30 minuts

Post Bitcoin

30 dabril de 2015

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Llista destafes i estafadors Bitcoin actuals

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

12 increïbles memes bitcoins

Post Bitcoin

La mineria de Bitcoin val la pena?

Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas