Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento! | Catalan.Lamareschale.org

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Tot i la caiguda d'una de les companyies d'intercanvi més gran i més establert de Bitcoin, bitcoin està augmentant de nou després d'un mes molt turbulent! Per Bitcoin es nega a morir? És una de les moltes preguntes que les persones han estat demanant des de la muntanya Gox es va enfonsar amb més de $ 600 milions de valor dels clients bitcoins que van portar a la muntanya Gox presentació en fallida. Pricesare Bitcoin en la pujada!

Els escèptics moneda virtual van passar molt bé. Alguns fins i tot va portar als mitjans de comunicació més grans del món a fer-se ressò de la frase 'Et vaig dir que ho fa' més utilitzat quan es prediu la destrucció d'alguna cosa. Els partidaris de bitcoins, però, vol tenir l'última paraula. Pricesrose Bitcoin per primera vegada aquesta setmana i l'equilibri per a una gran tornen.

Els preus Bitcoin en la pujada!

Alguns diuen que Bitcoin es forma sobre valorat i el que va passar és simplement l'ajust de preus. Però estem convençuts Bitcoin pricesare a punt de sorprendre a tots. L'episodi a la muntanya Gox només ha de servir com una oportunitat per al futur de bitcoins i per als intercanvis i els inversors més greus a intensificar. Fins i tot un dels majoria dels congressistes conservadors ex congressista Ron Paul va dir una vegada Bitcoin podria ser una alternativa al dòlar dels Estats Units.

D'acord amb la independent, hi ha 3 raons per les bitcoins no desapareixeran:

1. Les persones que importen creuen en ella.

Si s'alineen els abanderats contra els detractors, és difícil ignorar el comparatiu maquillatge de tots dos.

Els promotors de la cripto-moneda són sovint creadors i creadors. Són gent com Marc Andreessen o executius de negocis de la indústria de la web: enginyers i empresaris que estan creant actualment molt més riquesa que altres sectors industrials. Això indica que quan creuen apassionadament en alguna cosa, que construeixen coses per donar-li suport.

Per contra, molts dels escèptics més vocals s'ajusten al perfil de l'institucionalitzats vicepresidents amb capital personal i professional invertit en l'statu quo. Ells treballen per als bancs, les empreses d'inversió esmentats i altres organitzacions financeres sense res a guanyar - i molt a perdre - si els sistemes com Bitcoin segueixen a arrelar en la consciència pública.

Una raó molt comú en contra de Bitcoin donada per persones negatives besuited és: "No entenc." En un món dominat pels derivats de vagues i CFD, ¿és realment l'argument factor decisiu?

2. Els inversors xinesos els agrada.

Com altres han assenyalat, l'augment en el valor de Bitcoin va ser més accentuat quan més antiga d'intercanvi de Bitcoin de la Xina - BTC Xina - va prendre del finançament. Tot i que la cripto-moneda està prohibit a la Xina, els inversors xinesos han abocat a Bitcoin.

3. Bitcoin sembla haver guanyat confiança.

Un dels elements clau per a qualsevol moneda als possibles - en particular un que no està recolzat per un actiu com l'or - és la confiança.

En el cas d'una moneda establerta com el dòlar, que la confiança és el compromís sobirana del govern i de les institucions.

Mentre Bitcoin té res acostar-se a aquest nivell de profunditat, la seva supervivència de la crisi Mt gox és una prova significativa passat. S'assenyala als usuaris potencials i els inversors que si altre tal esdeveniment ocorre, el seu valor virtual no pot desaparèixer durant la nit.

********

Perquè quedi clar, jo no tinc cap Bitcoin. Tampoc estic propensos a comprar qualsevol aviat (periodistes en general no són individus inversor grau). Però puc veure amb claredat un ús de Bitcoin: amb una mica més de desenvolupament, és una forma molt eficient, sense fricció de la transferència de diners i rebre pagaments.

Si puc veure això, hi ha milions de persones molt més intel·ligents que també poden veure la mateixa. Jo no apostaria per Bitcoin morir en qualsevol moment aviat.

Quines són les seves raons per Bitcoin no morirà?

[Crèdit de la imatge: ihavebitcoins]

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists # 2: Lefecte de lintent de lètica de la propietat de Bitcoin

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els pagaments de Bitcoin per Newegg.ca, Apriva Partners amb GoCoin i molt més

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Bitcoin acceptat: eBay per integrar Bitcoin amb PayPal!

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució

Post Bitcoin

Guanya 40 € en Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Alternatives de Google Adsense per Apocalipsi Post Fauna Bitcoin

Post Bitcoin

6 Els nous caixers automàtics de Bitcoin i on trobar-los

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins