Què és una clau privada de Bitcoin, com utilitzar-la, mantenir-la segura! | Catalan.Lamareschale.org

Què és una clau privada de Bitcoin, com utilitzar-la, mantenir-la segura!

Què és una clau privada de Bitcoin, com utilitzar-la, mantenir-la segura!

Què és Bitcoin

Bitcoin és una moneda digital i un sistema de pagament que es va introduir com un programari de codi obert per Satoshi Nakamoto que el va desenvolupar. Utilitza tecnologia peer to peer ja que els diners pot ser transferida d'un individu a un altre directament sense la intervenció d'un banc central. Tots els pagaments són en general registren en un llibre de comptabilitat pública. Les persones que utilitzen el programari com el programari de la cartera poden arribar a enviar i rebre bitcoins electrònicament a través d'un PC, telèfon intel·ligent o una aplicació web.

Què és una clau privada Bitcoin?

Què és una clau privada bitcoin

Bitcoin clau privada és un número secret generat per permetre que les persones passen seus bitcoins. Quan els usuaris s'emeten amb una adreça bitcoin, sinó que també s'emeten amb una clau privada Bitcoin. En general, és un nombre de 256 bits i ja que és la butlleta d'or que permet a un individu per passar les seves bitcoins, que necessita ser mantingut fora de perill i segura.

Una clau privada pot utilitzar-se per acceptar, vendre i donar Bitcoin. Moltes organitzacions benèfiques estan acceptant bitcoins.

Com mantenir Bitcoin clau privada segura?

Una de les maneres que un pot tenir una clau privada amb seguretat Bitcoin és emmagatzemant-lo en els seus ordinadors en un disc que està xifrada. També pot imprimir en un full de paper. Això es pot aconseguir mitjançant l'ús de pywallet. Pywallet és una utilitat desenvolupada fent servir Python que permet als usuaris extreure les claus privades dels seus arxius de la cartera. Els arxius extrets a continuació, es poden imprimir en un petit tros de paper utilitzant una impressora.

Què Bitcoin clau privada s'utilitza per?

Per tal de realitzar una transacció, l'usuari ha de tenir la disponibilitat d'una eina o un programa que permet la importació de la clau privada. Algunes carteres poden fer una transacció sense la necessitat d'importar la clau privada. Altres requereixen la clau privada per a ser escombrats. Quan les claus privades passen a través del procediment d'escombrat, una transacció serà transmès a una altra direcció i que inclourà l'equilibri.

Com importar una clau privada Bitcoin?

Com es pot importar una clau privada Bitcoin? Un dels mètodes inclou l'ús de blockchain.info. Aquesta eina en línia ajuda als usuaris importar claus privades fàcilment. Això s'aconsegueix a través del seu servei de cartera que es coneix com un eWallet híbrid. Atès que és una eina en línia, que no emmagatzema la informació del moneder. Això es manté en el seu navegador com un arxiu xifrat. Vostè està obligat a emetre la seva contrasenya o àlies per tal d'accedir al seu compte.

BIPSalso permet la importació de claus fàcilment, simplement permetent que l'usuari escrigui la clau manualment des de la carpeta de paper o escanejar-fent servir una aplicació de lector de QR a través de la càmera d'un telèfon intel·ligent. Altres proveïdors de Bitcoin importació de claus inclouen miceli que proporciona una aplicació per Android que es pot descarregar des de Google Play. L'aplicació permet a un escanejar el codi de la cartera de paper o per l'ús d'emmagatzematge en fred.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més

Post Bitcoin

Revisió de Bitcoin IRA - Crèdit gratuït dimpostos?

Post Bitcoin

Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: del 17 dagost al 24 dagost

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

Finalment, una manera senzilla denviar Bitcoin a Facebook

Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Ladopció de Bitcoin: la progressió entre els 100 llocs web més importants

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%