Expedia accepta Bitcoin per a reserves dhotels! | Catalan.Lamareschale.org

Expedia accepta Bitcoin per a reserves dhotels!

Expedia accepta Bitcoin per a reserves dhotels!

Sortida Accepta Bitcoin

Una altra gran notícia per a la comunitat Bitcoin com l'agència de viatges online Expedia va anunciar que actualment accepten bitcoins com a pagament de reserves d'hotel. Sortida accepta Bitcoin no és realment nova notícia a l'agència de viatges, però que té una de les agències de viatges més gran que abasta Bitcoin és una excel·lent notícia per a la moneda virtual.

Reserves de vols i els automòbils, encara no són compatibles, però Michael Gulmann; vicepresident de producte global per a la Sortida de Sortida dir que el lloc aviat accepta Bitcoin vols i cotxes també. CheapAir és la primera agència de viatges en línia per acceptar Bitcoin com a mitjà de pagament. Bitcoin pagaments per Expedia seran processades usant Coinbase!

Sortida Accepta Bitcoin

"Bitcoin s'està convertint en una moneda viable", va dir Gulmann. "Això no és diferent d'entrar en qualsevol mercat, la comprensió de com podem fer negocis, i oferir les formes de pagament als clients volen."

Tenir un lloc web important com Expedia accepta Bitcoin com legitima pagament i solidifica Bitcoin com una veritable alternativa als mètodes tradicionals de pagament.

"El camí està en Bitcoin és en certa manera el PayPal estava en marxa. Al principi sembla estrany... Però serà més corrent principal." va dir Michael Gulmann. "Té Bitcoin una mica més seriós," va continuar Gulmann. "Des del nostre punt de vista, Bitcoin és jove, però és un moneda digital que és aquí per quedar-se."

Sortida accepta el pagament bitcoinas no només és una bona opció per a l'empresa, però el futur de Bitcoin en si. El valor d'un sol bitcoin va assolir un màxim $ 1.000 en finals de 2013 ja que els especuladors i els programes de manipulació de mercat com Willy i Markus van conduir fins al mercat. No obstant això, el moneda digital va rebre un fort cop després companyia d'intercanvi bitcoin més gran i més establert de Bitcoin Mt.Gox va informar d'un esquema de pirateria enorme en què afirmaven els pirates informàtics es van sortir amb més de $ 400 milions de dòlars en bitcoins dels clients a continuació, es va declarar en fallida proteccions al Japó!

Com poden les companyies com els beneficis de l'onada d'Expedia Bitcoin? Bé, per una vegada, les grans empreses han d'adoptar i integrar la moneda virtual ara. En fer-ho, no van a ser etiquetats com finals dels adaptadors i la manca de visions innovadores. Ells necessiten associar-se amb els processadors de pagament establerts Bitcoin com BitPayand Coinbase perquè puguin estar preparats per al que podria ser un important canvi a monedes virtuals.

Sortida Accepta Bitcoin -Què hi ha en ell per Sortida?

Bé, perquè Bitcoin té taxes de transacció més baixos Expedia està posicionat per estalviar gran quantitat de diners d'això. Companyies de targetes de crèdit carreguen típicament entre 2-4%. També poden fer que els seus clients molt més feliç en compartir els estalvis. D'acord amb Gulmann, les taxes de transacció més baixos no és la raó Sortida accepta Bitcoin. Diu que "com es fa més àmpliament acceptat Bitcoin, esperem que els costos de transacció per pujar una mica."

Sortida accepta el pagament bitcoinas és una altra volta de la victòria per a la comunitat Bitcoin. Què opines d'aquesta gran gent de les notícies?

Notícies Font: CNET

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Com comprar Bitcoin de forma anònima i sense ID

Post Bitcoin

Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Llista destafes i estafadors Bitcoin actuals

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin, i el seu èxit, depèn de la descentralització

Post Bitcoin

Com crear una cartera de paper de Bitcoin segura del 99,9%

Post Bitcoin

EXCLUSIU hack: comprar Bitcoins barats (25% de descompte en el preu del mercat)

Post Bitcoin

Bitcoin contra la litecoïna - grans diferències i similituds!

Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

Rendible Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining sense problemes

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH