Primer llibre de text de Bitcoin publicat per la Universitat de Princeton: gratuït per descarregar | Catalan.Lamareschale.org

Primer llibre de text de Bitcoin publicat per la Universitat de Princeton: gratuït per descarregar

Primer llibre de text de Bitcoin publicat per la Universitat de Princeton: gratuït per descarregar

Princeton Universityis no és aliè a Bitcoin. La prestigiosa institució acadèmica va ser un dels primers a oferir una classe de Bitcoin. A partir d'avui, seran els primers a oferir un llibre de text Bitcoin. El primer esborrany del bitcoin textookentitled "Bitcoin i moneda digital" ara està disponible i per descarregar gratis en línia (descarregar Bitcoin llibres de text aquí).

Els autors del primer llibre de text sobre un bitcoinconducted Analyzation exhaustiu de les tecnologies que impulsen el creixement ràpid de Bitcoin i altres cryptocurrencies. La versió completa de la primera bitcoin textbookwill pot posar a disposició del públic a l'estiu 2016.

L'coautor del primer llibre de text de bitcoin, Arvind Narayanan, professor assistent al departament d'informàtica de la Universitat de Princeton ha publicat una introducció al seu bloc personal en el qual parlen sincerament sobre l'estil conversacional del primer llibre de text de Bitcoin.

"Si vostè està buscant per entendre realment com funciona Bitcoin a nivell tècnic i tenir un coneixement bàsic de la informàtica i la programació, aquest llibre és per a tu."

En primer lloc Bitcoin Llibre de Text Esquema

Els textbookis bitcoin dirigides a estudiants, sinó que també aborda qüestions pendents alguns desenvolupadors de programari, els empresaris i aficionats tecnologia pot tenir sobre Bitcoin. Les respostes a preguntes com: Com funciona Bitcoin, tipus de tecnologies utilitzades per produir bitcoin i el futur de Bitcoin en el seu conjunt.

El llibre de text bitcoin authorsalso mirava la seguretat Bitcoin i el seu impacte del seu creixement. No és aquest temor legítim que Bitcoin d'un usuari pot desaparèixer i no ser vist de nou! Per exemple, MtGox va tancar permantlyafter hackers que diuen es va ficar al backend del seu sistema i fan de distància amb un 85% de les botigues bitcoin; obligant a la primera companyia d'intercanvi bitcoin que declarar-se en fallida. El text també examina l'anonimat de l'usuari, la regulació i les futures tecnologies que es poden utilitzar per assegurar les transaccions walletsand bitcoin.

Si realment sentir acadèmic, el bitcoin textbookincludes un capítol ple de "preguntes de la tasca" amb tasques de programació on els lectors poden aplicar diferents components bitcoin utilitzant una sèrie de models senzills.

"Després de llegir aquest llibre, vostè sabrà tot el que necessita per ser capaç de separar els fets de la ficció en llegir afirmacions sobre Bitcoin i altres cryptocurrencies", van dir els autors. "Vas a haver les bases conceptuals que necessita per dissenyar un programari segur que interactua amb la xarxa Bitcoin. I seràs capaç d'integrar les idees de Bitcoin en els seus propis projectes."

Aconseguir les seves mans en el primer llibre de text bitcoin i fes-nos saber el que pensa d'ell.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Tim Draper guanya la subhasta de la ruta de la seda

Post Bitcoin

22 dabril de 2015

Post Bitcoin

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

Post Bitcoin

Bitcoin credit Bubble Part 1: Bitcoin Margin Trading

Post Bitcoin

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Butterfly Labs respon a la queixa de la FTC

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

A Bitcoin i la por

Post Bitcoin

Bitcoin i la transició als diners