És Bitcoin Legal? Estat legal de Bitcoin per països | Catalan.Lamareschale.org

És Bitcoin Legal? Estat legal de Bitcoin per països

És Bitcoin Legal? Estat legal de Bitcoin per països

Bitcoin és legal

Aquesta és una de les preguntes que molts inversors potencials bitcoin investorsand estan lluitant amb sobre una base diària. Si vostè ha sentit parlar de Bitcoin, però no estan familiaritzats amb com funciona i on usar-lo, s'uneixen a la multitud. Milers de persones encara no són conscients o només han sentit parlar de Bitcoin, però encara no l'han utilitzat. En aquest article es va a aclarir i explicar els usos i detalls d'aquesta nova moneda digital.

Què és Bitcoin? Bitcoin Explicació:

Bitcoin és una moneda digital en línia que permet a les transaccions que es realitzin sense intermediaris, el que vol dir que no hi ha bancs, no hi ha taxes de transacció, i no hi ha raó per donar a conèixer el seu nom real. Cada dia que passa, més comerciants estan acceptant ells. Amb Bitcoin, pot comprar pizza, serveis d'allotjament web, i gairebé qualsevol cosa que es pugui trobar a Internet.

Bitcoin es pot emmagatzemar en el núvol o en l'ordinador d'un individu en el que s'anomena una cartera digital, que és similar a un compte bancari virtual que permet als usuaris a pagar per béns, enviar o rebre bitcoins, o guardar els seus diners; No obstant això, Bitcoin carteres no estan assegurats per la FDIC.

Malgrat totes les transaccions Bitcoin es grava en el registre públic, els noms dels venedors i els compradors no es revelen mai; només el seu número de Bitcoin WalletID, permetent als usuaris comprar o vendre qualsevol cosa sense ser rastrejat. A més, els pagaments i transaccions internacionals són simples i rendibles perquè Bitcoin encara no està subjecta a regulació o lligat a un país específic. Propietaris de petites empreses es beneficien de Bitcoin, ja que no inclouen les taxes de transacció, mentre que un sens fi de persones ho veuen com una inversió que probablement pujarà de valor en un futur pròxim.

DATA DE SORTIDA: Què és Bitcoin vídeo per començar

Bitcoin és legal?

Bitcoin és legal

Moltes persones estan preocupades pels aspectes legals de Bitcoin; No obstant això, és actualment legal en tots els 52 estats dels Estats Units d'Amèrica, tot i que cada estat té les seves pròpies polítiques. Califòrnia va promulgar recentment una altres monedes virtuals Bitcoin elaboració de lleis i oficialment legal a l'estat. El que segueix és una llista de països en els quals Bitcoin és legal, il·legal, i on està restringit.

Bitcoin Estatut jurídic dels Països (a partir d'avui (13 d'agost de 2014):

FACIN mapa per ampliar-lo

Bitcoin és legal

En realitat, ningú sap el que el futur té reservat per Bitcoin. Actualment, és una moneda de curs legal en la majoria dels països que es manté majorment no regulada, però que serà més que probable canvi en el futur; la majoria dels governs estan massa preocupats per la seva falta de control sobre els diners i com gravar la mateixa.

Font: Wikipedia

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó

Post Bitcoin

Google, Yahoo Afegiu els preus de Bitcoin a líndex financer

Post Bitcoin

BitXBay: un mercat anònim basat en Bitcoin, descentralitzat

Post Bitcoin

La mineria Bitcoin pot ser més rendible

Post Bitcoin

7 Negocis en línia Actualment acceptant Bitcoin

Post Bitcoin

Lascens fabulós de Bitcoin acabarà amb llàgrimes: South China Morning Post

Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments

Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!

Post Bitcoin

Els països europeus sesquerdin a Bitcoin per reduir el finançament del terrorisme

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)