MasterCard Bitcoin Patent per carro de la compra arxivada a tot el món! | Catalan.Lamareschale.org

MasterCard Bitcoin Patent per carro de la compra arxivada a tot el món!

MasterCard Bitcoin Patent per carro de la compra arxivada a tot el món!

Patent Mastercard Bitcoin

# 8211; una altra companyia Fortune 500 mossega l'esquer company de Bitcoin! Es va informar avui que MasterCard, el gegant de serveis financers globals s'està preparant per incorporar al seu bitcoin que aviat serà alliberat carret de la compra en línia global. Una nova patent es va presentar el març del 2013, amb l'OS Patent and Trademark Office (USPTO) a Washington, DC. La patent, titulada 'Intercanvi de pagament per al seu ús amb Global Compres', es continua amb els esforços de MasterCard per dominar el mercat de transacció de targeta de crèdit / xec. El carret de la compra en línia dissenyat per atraure els compradors en línia és part del seu gran pla.

Patent Mastercard Bitcoin

Un representant de la companyia de MasterCard va dir CoinDeskthat:

"Cada dia, busquem formes de portar la comoditat addicional als consumidors quan compren. Aquesta aplicació és només un exemple que - l'exploració de com crear flexibilitat en la forma en què un consumidor podria finançar una compra cistella de la compra ".

Fins i tot que és obvi, el representant es va negar a reconèixer que la nova patent presentada té res a veure amb Bitcoin:

"La sol·licitud es va presentar per protegir la nostra propietat intel·lectual i no indica un compromís amb una idea o concepte.", Va dir

Bitcoin, és una de les monedes virtuals incloses en la patent entre altres cryptocurrencies. La sol·licitud de patent reivindica "maneres o fonts de pagament no tradicionals", assenyalant que:

"L'intercanvi de pagament de la reivindicació 1, en el que l'un o més modes de pagament o fonts comprenen esquemes de núvol de pagament, carteres digitals, punt de venda (POS) i maneres o fonts de pagament no tradicionals."

Això és clarament una referència a Bitcoin. La sol·licitud de patent referenciada més "moneda virtual, bitcoin, crèdits de mitjans socials, casa de compensació automatitzada (ACH) i cupons", com monedes cistella de la compra dels clients globals seran processats. La patent també estableix que l'empresa donarà suport "marc d'API flexibles suficient per suportar el pagament d'intercanvi". En el món de bitcoin, això és una clara referència a les carteres Bitcoin. D'acord amb el farciment, l'API va a interactuar amb MasterPass - Mastercard pròpia cartera; Google Wallet, PayPal i altres carteres Bitcoin Bitcoin que ofereixen les empreses. Segons els informes, PayPal està treballant en la integració de Bitcoin és el sistema de pagament i E-bay!

"L'API també pot suportar una interfície per acceptar maneres no tradicionals o fonts de pagament, com ara moneda virtual Amazon, pagant amb punts de recompensa, bitcoin, números de targetes virtuals i similars."

La batalla per les patents de Bitcoin

Això és només el començament de la lluita per les patents bitcoin. Amb MasterCard entrar a la baralla, altres empreses de processament de targetes de crèdit / verificació com Visa, American Express, Western Union i Paypal podem estar segur estan prenent nota i dibuixar els seus propis plans per a un tros del mercat de Bitcoin.

Font: coindesk

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Fed April Minuts de reunió publicats: Quina és la política futura de la política federal per Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin és inútil: Hernaes

Post Bitcoin

Bitllet de 2016 de Bitcoin: què és i per què hauria de tenir cura?

Post Bitcoin

Formes creatives per augmentar Bitcoin per a la caritat i el recaudador de fons

Post Bitcoin

12 increïbles memes bitcoins

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Beneficis dinvertir en Bitcoin i com invertir en Bitcoins

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: informe de Citi i subhasta de la ruta de seda

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists: lètica de posseir Bitcoin

Post Bitcoin

Caricoin porta Bitcoin al Carib

Post Bitcoin

Bitcoin Fundraiser Wallet lliurat a Dorian Nakamoto

Post Bitcoin

Sha reiniciat el recent hack de Bitcoin Mixer, el debat de Darkcoin contra els mescladors de confiança i els mescladors de confiança guanyats